Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Gadka Szmatka ~ Kubica
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 3 z 3
Idź do strony Poprzedna 1, 2, 3 |
|
|
Wysłany:
Nie 21 Październik, 2007 19:47
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]Swift
|
|
Moze nie az tak szybko,ale noge mogl mu zlamac. _________________
 |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Nie 21 Październik, 2007 19:57
|
|
|
pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Musiało być szybko jeżeli kolo aż latał.
Mam tylko nadzieje, że jeżeli już coś mu połamał to, że to nie jest jakiś twist z kości bo to jest bardzo nieprzyjemna sprawa. _________________ Kanał IRC: #lfs.pl na serwerze: Gamesurge |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 21 Październik, 2007 23:04
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
Cq| Makao
|
|
Jot, przy 70km/h jak byś dobrze trafił, to możesz człowieka zabić, ja też myślę, że to było wolniej. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 22 Październik, 2007 01:22
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]NooB-ik
|
|
Kykec napisał(a): | Tak radykalnie nie powiem, ze nie ma pojecia. Robil z TV4 transmicje od kilku lat, wiec jakies pojecie musi miec. Komentuje tez WRC i ogolnie siedzi w motoryzacji i motosporcie juz troche. Tylko z jakis powodow nie bardzo mu wychodzi komentowanie. Po pierwsze forma - z takim tempem w jakim on mowi, to jest caly czas "za akcja". On mowi o czyms, co sie stalo minute temu, a tym czasem na torze trwa walka Po drugie, wazniejsze tresc - no niestety, temu panu czesto zdarza nie mowic glupoty. Jedyne co mi sie podoba, to te jego ciekawostki Tylko czy musi je powtarzac w kazdym treningu, kwalifikacjach i wyscigu ^^ ("hamulce po najdluzszej prostej przy hamowaniu z 320 hm/h grzeja sie do 1000 *C" ) Co innego Sokół, musze go pochwalic, ze ma pojecie i komentuje w miare dobrze Szkoda, ze tak malo mowi, bo pewnie nie raz powiedzial by cos ciekawego.
Swift, wiem o tym dobrze, ale mam telewizor w drugim pokoju
Jak mam ogladac sam live timming to juz wole tv  |
ON tez nie widzi tego Live tylko ze swojego BOKSU . Troche wyrozumialsci dla niego . Nie wszytsko pokazuj aw TV-IKU. Blad F1 POkazuja Mistzra , kt ma 20 M przeewagi , zamist walka kolo w kolo nai nnych miejscach, gdzie walka trwa w naljlepsze !!!!!np. Otsanio RosbergVS. Kubica, az sie "WKURWILEM " Nie wazne kto by jechal . Liczy sie walka , kolo w kolo, w koncu chyb o to kmaman. Gratulacj dla Kimiego !!!!!!!!! _________________ Maniek |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 22 Październik, 2007 06:40
|
|
|
pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Człowieka można zabić jadąc z prędkością 30km/h. A oni przecież opóźniają hamowanie. Ich praca opiera się na zaufaniu. A ten pro driver zapomniał, że już i tak jest za blisko i wyhamował na swoim mechaniku xD _________________ Kanał IRC: #lfs.pl na serwerze: Gamesurge |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 22 Październik, 2007 10:18
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
Cq| Makao
|
|
Mi się wydaje, że on tam w poślizg wpadł, miał koła zablokowane, nie wiem jakim cudem, ale tak to wyglądało na moje oko.  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 22 Październik, 2007 11:21
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
mateusz_gosc PL
|
|
co do wyscigu to chyba najlepszy jaki ogladałem .. przedstawie 3 szoki
1 szok : Kubica wyprzedza Alonso
2 szok : Kubica wyprzedza z zasadzki heidfelda i tego drugiego (zapomniałem jak sie zwie )
3 szok smutny szok .... kubice wyprzedza ten gosciu własnie kurcze zapomniłem jak sie nazywa ...
ale oglnie wyscig emocjonujący ! ile osób wypadło z toru szok ! |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 22 Październik, 2007 12:04
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
Kykec
|
|
Makao: tez to widzialem, najechal chyba na cos albo moze in sie cos rozlalo i dlatego bylo tak slizgo. Moze za pozno zaczal hamowac i za mocno nacisnal pedal...ale to jest dziwne, bo oni w boksie nie jada szybko i zeby kompletnie nie miec wyczucia i az tak sie pomylic. W kazdym razie zablokowal kola i go rzucilo lekko, przez co wjechal w tych mechanikow Nie wydaje mi sie, zeby cos powaznego im sie stalo, conajwyzej ten, ktory bardziej dostal ma zlamana noge. Generalnie pewnie byli troche poobijani po takim "locie", a zespół wolał dmuchać na zimne i wysłał ich na badania
Słyszeliście o tej aferze z temperaturą próbek paliwa? Dla mnie to juz jest przegiecie. Jak BMW i Williams dostana dyskwalifikacje i wygra Hamilton, to F1 jest dla mnie gowno warta...nie dosc, ze decyduje sprzet a kierowca prawie sie nie liczy, to jeszcze niektorym FIA pomaga.
PS. Mateusz jakim cudem mozesz nie znac Rosberga? Nakajime to bym zrozumial, ale Rosberga? Przeciez on juz dwa lata jezdzi w F1 i czesto sie sciga z Kubica :] |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 22 Październik, 2007 12:33
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
mateusz_gosc PL
|
|
no własnie Rosberg ;p dzięki za przypomnienie .. poprostu mylą mi sie te nazwyska z webberem i jakimis innymi ...  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 22 Październik, 2007 17:41
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
Cq| Makao
|
|
Cytat: | no własnie Rosberg ;p dzięki za przypomnienie .. poprostu mylą mi sie te nazwyska z webberem i jakimis innymi ... Very Happy | Znawca F1...
Cytat: | Słyszeliście o tej aferze z temperaturą próbek paliwa? Dla mnie to juz jest przegiecie. Jak BMW i Williams dostana dyskwalifikacje i wygra Hamilton, to F1 jest dla mnie gowno warta...nie dosc, ze decyduje sprzet a kierowca prawie sie nie liczy, to jeszcze niektorym FIA pomaga. | Słyszałem F1 to i tak syf, nie wiem jak wy, ale ja uważam, że Hamilton nie ma umiejętności na bycie mistrzem świata, zresztą pokazał to ostatni wyścig, gdy najpierw zapomniał o tym, że hamując za innym samochodem robi się to wolniej i wyleciał na pobocze i jeszcze kilka innych błędów, nie mówiąc już o innych kontrowersyjnych incydentach z poprzednich wyścigów. Hamiltonowi stanowczo mówię NIE! Czekam, aż w polskiej stacji telewizyjnej będą transmisje DTM albo jakiś innych ciekawych serii wyścigowych, bo naprawdę, tak jak napisał Kykec, nie liczy się kierowca tylko samochód, a teraz jeszcze na dodatek liczy się nazwisko. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 22 Październik, 2007 17:46
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]Swift
|
|
Dla mnie ta afera z temperatura paliwa zostala wymyslona zeby oddac Hamiltonowi mistrzostwo i za tym stoi gruba kasa  _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 22 Październik, 2007 17:46
|
|
|
pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Ja w mojej kablowce mam jakis kanal sportowy w ktorym byly na zywo transmisje DTM. Tam tez sie za duzo nie dzieje. Wciaz uwazam, ze BTCC to najfajniejsze widowisko  _________________ Kanał IRC: #lfs.pl na serwerze: Gamesurge |
|
|
|
 |
|