Forum Warbirds Center Strona Główna
_
Autor Wiadomość
Strona Glówna WBC ~ Gadka Szmatka  ~  Kubica

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Strona 3 z 3
Idź do strony Poprzedna  1, 2, 3
swift
PostWysłany: Nie 21 Październik, 2007 19:47  Odpowiedz z cytatem
sierżant

Dywizjon:

Nick w LFS:
[WBT]Swift

Moze nie az tak szybko,ale noge mogl mu zlamac.

Reklama
+bot
:)
PostWysłany: Wto 01 Lipiec, 2025 07:56 

reklama

Agencja Interaktywna

Powrót do góry
Jotemi
PostWysłany: Nie 21 Październik, 2007 19:57  Odpowiedz z cytatem
pilot

Dywizjon:

Nick w LFS:

Musiało być szybko jeżeli kolo aż latał.
Mam tylko nadzieje, że jeżeli już coś mu połamał to, że to nie jest jakiś twist z kości bo to jest bardzo nieprzyjemna sprawa.

makao
PostWysłany: Nie 21 Październik, 2007 23:04  Odpowiedz z cytatem
senior pilot

Dywizjon:

Nick w LFS:
Cq| Makao

Jot, przy 70km/h jak byś dobrze trafił, to możesz człowieka zabić, ja też myślę, że to było wolniej.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

mariusz1980
PostWysłany: Pon 22 Październik, 2007 01:22  Odpowiedz z cytatem
sierżant

Dywizjon:

Nick w LFS:
[WBT]NooB-ik

Kykec napisał(a):
Tak radykalnie nie powiem, ze nie ma pojecia. Robil z TV4 transmicje od kilku lat, wiec jakies pojecie musi miec. Komentuje tez WRC i ogolnie siedzi w motoryzacji i motosporcie juz troche. Tylko z jakis powodow nie bardzo mu wychodzi komentowanie. Po pierwsze forma - z takim tempem w jakim on mowi, to jest caly czas "za akcja". On mowi o czyms, co sie stalo minute temu, a tym czasem na torze trwa walka Very Happy Po drugie, wazniejsze tresc - no niestety, temu panu czesto zdarza nie mowic glupoty. Jedyne co mi sie podoba, to te jego ciekawostki Smile Tylko czy musi je powtarzac w kazdym treningu, kwalifikacjach i wyscigu Question ^^ ("hamulce po najdluzszej prostej przy hamowaniu z 320 hm/h grzeja sie do 1000 *C" Razz ) Co innego Sokół, musze go pochwalic, ze ma pojecie i komentuje w miare dobrze Smile Szkoda, ze tak malo mowi, bo pewnie nie raz powiedzial by cos ciekawego.

Swift, wiem o tym dobrze, ale mam telewizor w drugim pokoju Laughing
Jak mam ogladac sam live timming to juz wole tv Smile

ON tez nie widzi tego Live tylko ze swojego BOKSU . Troche wyrozumialsci dla niego . Nie wszytsko pokazuj aw TV-IKU. Blad F1 POkazuja Mistzra , kt ma 20 M przeewagi , zamist walka kolo w kolo nai nnych miejscach, gdzie walka trwa w naljlepsze !!!!!np. Otsanio RosbergVS. Kubica, az sie "WKURWILEM " Nie wazne kto by jechal . Liczy sie walka , kolo w kolo, w koncu chyb o to kmaman.Very Happy Gratulacj dla Kimiego !!!!!!!!!Razz

Jotemi
PostWysłany: Pon 22 Październik, 2007 06:40  Odpowiedz z cytatem
pilot

Dywizjon:

Nick w LFS:

Człowieka można zabić jadąc z prędkością 30km/h. A oni przecież opóźniają hamowanie. Ich praca opiera się na zaufaniu. A ten pro driver zapomniał, że już i tak jest za blisko i wyhamował na swoim mechaniku xD

makao
PostWysłany: Pon 22 Październik, 2007 10:18  Odpowiedz z cytatem
senior pilot

Dywizjon:

Nick w LFS:
Cq| Makao

Mi się wydaje, że on tam w poślizg wpadł, miał koła zablokowane, nie wiem jakim cudem, ale tak to wyglądało na moje oko. Smile
Powrót do góry

mateusz_gosc
PostWysłany: Pon 22 Październik, 2007 11:21  Odpowiedz z cytatem
sierżant

Dywizjon:

Nick w LFS:
mateusz_gosc PL

co do wyscigu to chyba najlepszy jaki ogladałem .. przedstawie 3 szoki Very Happy

1 szok : Kubica wyprzedza Alonso
2 szok : Kubica wyprzedza z zasadzki heidfelda i tego drugiego (zapomniałem jak sie zwie Razz )
3 szok smutny szok .... kubice wyprzedza ten gosciu własnie Very Happy kurcze zapomniłem jak sie nazywa ...

ale oglnie wyscig emocjonujący ! ile osób wypadło z toru szok !
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość  

Kykec
PostWysłany: Pon 22 Październik, 2007 12:04  Odpowiedz z cytatem
greenhorn

Dywizjon:

Nick w LFS:
Kykec

Makao: tez to widzialem, najechal chyba na cos albo moze in sie cos rozlalo i dlatego bylo tak slizgo. Moze za pozno zaczal hamowac i za mocno nacisnal pedal...ale to jest dziwne, bo oni w boksie nie jada szybko i zeby kompletnie nie miec wyczucia i az tak sie pomylic. W kazdym razie zablokowal kola i go rzucilo lekko, przez co wjechal w tych mechanikow Razz Nie wydaje mi sie, zeby cos powaznego im sie stalo, conajwyzej ten, ktory bardziej dostal ma zlamana noge. Generalnie pewnie byli troche poobijani po takim "locie", a zespół wolał dmuchać na zimne i wysłał ich na badania Smile

Słyszeliście o tej aferze z temperaturą próbek paliwa? Dla mnie to juz jest przegiecie. Jak BMW i Williams dostana dyskwalifikacje i wygra Hamilton, to F1 jest dla mnie gowno warta...nie dosc, ze decyduje sprzet a kierowca prawie sie nie liczy, to jeszcze niektorym FIA pomaga.

PS. Mateusz jakim cudem mozesz nie znac Rosberga? Razz Nakajime to bym zrozumial, ale Rosberga? Przeciez on juz dwa lata jezdzi w F1 i czesto sie sciga z Kubica :]
Powrót do góry

mateusz_gosc
PostWysłany: Pon 22 Październik, 2007 12:33  Odpowiedz z cytatem
sierżant

Dywizjon:

Nick w LFS:
mateusz_gosc PL

no własnie Rosberg ;p dzięki za przypomnienie .. poprostu mylą mi sie te nazwyska z webberem i jakimis innymi ... Very Happy
Powrót do góry

makao
PostWysłany: Pon 22 Październik, 2007 17:41  Odpowiedz z cytatem
senior pilot

Dywizjon:

Nick w LFS:
Cq| Makao

Cytat:
no własnie Rosberg ;p dzięki za przypomnienie .. poprostu mylą mi sie te nazwyska z webberem i jakimis innymi ... Very Happy
Znawca F1... Laughing

Cytat:
Słyszeliście o tej aferze z temperaturą próbek paliwa? Dla mnie to juz jest przegiecie. Jak BMW i Williams dostana dyskwalifikacje i wygra Hamilton, to F1 jest dla mnie gowno warta...nie dosc, ze decyduje sprzet a kierowca prawie sie nie liczy, to jeszcze niektorym FIA pomaga.
Słyszałem Smile F1 to i tak syf, nie wiem jak wy, ale ja uważam, że Hamilton nie ma umiejętności na bycie mistrzem świata, zresztą pokazał to ostatni wyścig, gdy najpierw zapomniał o tym, że hamując za innym samochodem robi się to wolniej i wyleciał na pobocze i jeszcze kilka innych błędów, nie mówiąc już o innych kontrowersyjnych incydentach z poprzednich wyścigów. Hamiltonowi stanowczo mówię NIE! Czekam, aż w polskiej stacji telewizyjnej będą transmisje DTM albo jakiś innych ciekawych serii wyścigowych, bo naprawdę, tak jak napisał Kykec, nie liczy się kierowca tylko samochód, a teraz jeszcze na dodatek liczy się nazwisko.
Powrót do góry

swift
PostWysłany: Pon 22 Październik, 2007 17:46  Odpowiedz z cytatem
sierżant

Dywizjon:

Nick w LFS:
[WBT]Swift

Dla mnie ta afera z temperatura paliwa zostala wymyslona zeby oddac Hamiltonowi mistrzostwo i za tym stoi gruba kasa Smile

Jotemi
PostWysłany: Pon 22 Październik, 2007 17:46  Odpowiedz z cytatem
pilot

Dywizjon:

Nick w LFS:

Ja w mojej kablowce mam jakis kanal sportowy w ktorym byly na zywo transmisje DTM. Tam tez sie za duzo nie dzieje. Wciaz uwazam, ze BTCC to najfajniejsze widowisko Very Happy

Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Strona 3 z 3
Idź do strony Poprzedna  1, 2, 3
Forum Warbirds Center Strona Główna  ~  Gadka Szmatka

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu

Skocz do: