Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Ogólna dyskusja ~ 10wrzesien 2005 ÂŁask
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 5 z 6
Idź do strony Poprzedna 1, 2, 3, 4, 5, 6 Następna |
|
|
Wysłany:
Wto 13 Wrzesień, 2005 16:37
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
-nahen napisał(a): | Pozyjemy zobaczymy mam trochĂŞ planĂłw co do wĂłzka znaczy co do jego przerĂłbek 24 jadĂŞ na rajdzik i potem juÂż tylko dÂłubanie  |
czy ja dobrze zrozumialem ?????? na rajdzik jedziesz a nasz zlot olales ?????????????????????
trzymajcie mnie bo jak mu zaraz wyplace.....  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Wto 13 Wrzesień, 2005 21:49
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Rajdzik jest w sobotĂŞ 20 km odemnie a nie 350 :p a poresztÂą jak na zlocie mam opÂływaĂŚ troopera to musze go fdzieÂś potestowaĂŚ coby nie utopiĂŚ dowĂłdztwa 303   _________________ 303rd Kosciuszkowski SQN RF [] Z |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 13 Wrzesień, 2005 21:54
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
-nahen napisał(a): | Rajdzik jest w sobotĂŞ 20 km odemnie a nie 350 :p a poresztÂą jak na zlocie mam opÂływaĂŚ troopera to musze go fdzieÂś potestowaĂŚ coby nie utopiĂŚ dowĂłdztwa 303   |
powiedzmy ze zaakceptowalem wymowke...
ale jak nie bedzie cie na nastepnym zlocie to biada ci !!!!!  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 13 Wrzesień, 2005 22:14
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
BLIM! gorÂące ÂźrĂłdÂło ciÂąz aktywne  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 14 Wrzesień, 2005 15:36
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Dostalem dzisiaj wiadomosc ze jeden z samolotow wracajacych z pokazow w ÂŁasku rozbil sie - na szczescie bez ofiar
Niestety nie wiem jaki i gdzie - moze ktos jest bardziej w temacie? _________________ tak to ja nie trafilem w hangar!!!
i nie rozpoznaje Beryla
Pozdrawiam
Plush aka plu-pl
http://public.fotki.com/plushack/ |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 14 Wrzesień, 2005 15:53
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
rozbiÂł siĂŞ (tznlÂądowaÂł awaryjnie) An2 wiozÂący pilotĂłw BiaÂło-czerwonych Iskier. Ale rozbiÂł siĂŞ wiozÂąc ich w niedzielĂŞ z BiaÂłegostoku. Albo Bielska-BiaÂłej? |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 21 Sierpień, 2006 07:31
|
|
|
pilot
Dywizjon:
303sqn
Nick w LFS:
[WBT]Julius
|
|
Chcemy jechać do Łasku (tzn, ja, Sid i jeden kolega nie związany z nami, chociaż raz próbował nawet wystartować z lotniska na WB), ale mamy wątpliwości.
Jeżeli będzie mało osób to nie pojedziemy, bo mamy też inne plany, a jeśli będzie więcej osób to się skusimy i przyjedziemy... Tak więc mam prośbę, jeśli ktoś jest pewny, że pojedzie to nich da znać na tym forum, nie chce żeby się okazało, że jak przyjedziemy to będziemy tylko my, Rax, Beryl i Pluszak..
Pozdrowienia
Julek |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 21 Sierpień, 2006 07:50
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Julius napisał(a): | Chcemy jechać do Łasku (tzn, ja, Sid i jeden kolega nie związany z nami, chociaż raz próbował nawet wystartować z lotniska na WB), ale mamy wątpliwości.
Jeżeli będzie mało osób to nie pojedziemy, bo mamy też inne plany, a jeśli będzie więcej osób to się skusimy i przyjedziemy... Tak więc mam prośbę, jeśli ktoś jest pewny, że pojedzie to nich da znać na tym forum, nie chce żeby się okazało, że jak przyjedziemy to będziemy tylko my, Rax, Beryl i Pluszak..
Pozdrowienia
Julek |
eee yyyy ... a kto powiedzial ze ja jade ???  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 21 Sierpień, 2006 09:41
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
to sie rozumie samo przez sie..
ale tak powaznie.
Piszcie kto bedzie na 100%, bo naprawde w tym czasie szykuje nam sie rowniez inny wyjazd, i jak bedzie troche luda to polaczymy jakos dwa wyjazdy. (chyba)  _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 21 Sierpień, 2006 11:23
|
|
|
pilot
Dywizjon:
303sqn
Nick w LFS:
[WBT]Julius
|
|
rax napisał(a): |
eee yyyy ... a kto powiedzial ze ja jade ???  |
nie pisz tak bo nikt nie przyjedzie...  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 21 Sierpień, 2006 12:57
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Julius napisał(a): | rax napisał(a): |
eee yyyy ... a kto powiedzial ze ja jade ???  |
nie pisz tak bo nikt nie przyjedzie...  |
rax, sid, julek i nikt ? a kto to jest nikt ? aaaa to ten wasz kumpel ??? zreszta wiedzialem znajac was ze raczej nie moze byc to jakas osobowosc tylko raczej nikt....  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 21 Sierpień, 2006 13:29
|
|
|
pilot
Dywizjon:
303sqn
Nick w LFS:
[WBT]Julius
|
|
rax, sid, julek i nikt ? a kto to jest nikt ? aaaa to ten wasz kumpel ??? zreszta wiedzialem znajac was ze raczej nie moze byc to jakas osobowosc tylko raczej nikt....  |
To, że nasza osobowość nie mieści się w ramach skali Twojego pojmowania, świadczy tylko o płytkości Twojego horyzontu rozumienia świata.  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 21 Sierpień, 2006 13:32
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
buahahahahahaha
bosze.. nie jade z Wami.
tak BTW:
Nie wiem czynie zmienic nazwy zlotu na DOD albo RO.
Na WB juz chyba od roku nie bylem _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 21 Sierpień, 2006 13:40
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Julius napisał(a): | rax napisał(a): |
rax, sid, julek i nikt ? a kto to jest nikt ? aaaa to ten wasz kumpel ??? zreszta wiedzialem znajac was ze raczej nie moze byc to jakas osobowosc tylko raczej nikt....  |
To, że nasza osobowość nie mieści się w ramach skali Twojego pojmowania, świadczy tylko o płytkości Twojego horyzontu rozumienia świata.  |
nie ma to jak wkurwic julka w samo poludnie.
pozwol, ze na ten temat nie bede rozpisywal sie wiecej niz to co nabazgralem bo nie mam zamiaru na zlocie dzwigac zolwia na klacie  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 21 Sierpień, 2006 14:04
|
|
|
pilot
Dywizjon:
303sqn
Nick w LFS:
[WBT]Julius
|
|
pozwol, ze na ten temat nie bede rozpisywal sie wiecej niz to co nabazgralem bo nie mam zamiaru na zlocie dzwigac zolwia na klacie  |
hehehe, jeżeli na Tobie nie będzie leżał inny członek zlotu to nie będzie potrzeby, żółw prześwit ma duży  |
|
|
|
 |
|