Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Forum ~ Firefox bug...
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 1
|
|
|
Wysłany:
Czw 27 Lipiec, 2006 07:07
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Wrzucam tu bo nie wiem gdzie indziej
Problemo jest następujące:
Używam PłonącegoLisa i czasami kiedy próbuje otworzyć jakiś dział forum w nowej zakładce (z ctrl) to ta zakładka, z której otwieram też przechodzi mi na tą docelową stronę. Wtedy muszę wziąść "Wtecz" i tak w kółko. Najdziwniejsze jest to, że czasami jest wszystko okej i nie wiem od czegot o zależeć miałoby
P.S. Zrozumiem jak nikt nie zrozumie tego co tu napisałem bo miałem wczoraj przpoteżną libacyje  _________________ "Bandits at five o'clock!"
"Roger that...........What do we do until then?" |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Czw 27 Lipiec, 2006 07:29
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
To otwieraj srodkowym klawiszem myszy, a nie z ctrlem. Wtedy dziala  _________________ админы пропили сервер (c) Boroda |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 27 Lipiec, 2006 09:34
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Niektóre strony są chyba tak zbudowane że nie można mieć otwartych jednocześnie kilku podstron, ja tak mam w mbanku, jak wpisuje dane do przelewu i chcę obok otworzyć historię rachunku to otwiera mi się nowa zakładka, po czym do aktualnej i do nowej ładuje się kliknięty link. Ale takie strony spotkałem ze cztery. _________________ No i dobrze, fajna zabawa jest, po co to zamykać |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 27 Lipiec, 2006 23:37
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
302nd POLISH SQ
Nick w LFS:
|
|
Snakeye napisał(a): | To otwieraj srodkowym klawiszem myszy, a nie z ctrlem. Wtedy dziala  |
Nawet Wielki Bill by sie nie powstydzil takiego rozumowania
Pod zarzutem, ze Windows zbyt dlugo sie uruchamia, Bill palnal, ze on w ogole nie wylacza swojego komputera, nawet jak wyjezdza na tydzien czy dwa, wiec nie widzi zadnego problemu... _________________ F/Lt -al--- from 302nd Polish Squadron "Poznański" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 28 Lipiec, 2006 10:25
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Al napisał(a): |
Pod zarzutem, ze Windows zbyt dlugo sie uruchamia, |
ile to jest dlugo?
czy 30s to dlugo? tyle mi sie uruchamia WinXP od momentu wcisniecia przycisku ON do czasu kiedy ikonka juz nie ma klepsydry. Jest to blyskawica w porownaniu do UBUNTU ktory laduje mi sie ok. 2 minut.
Nie chce tu rozwijac kolejnej dyskusji n/t wyzszosci jednego systemu nad drugim. Po prostu chce wiedziec ile to jest "dlugo"  _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 29 Lipiec, 2006 08:44
|
|
|
pilot
Dywizjon:
303sqn
Nick w LFS:
[WBT]Julius
|
|
Dla mnie długo to jest 10 sek. tyle mi sie uruchamia OpenOffice.
Dla porównania MS Office uruchzamia mi sie 4 sek. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 29 Lipiec, 2006 12:48
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
A rzeczywiście może to być przycznya tego, że z kontrolem. Korzystam z rożnych kompów i czasami mam mysz z kulką, ktora działa jako 3-i przycisk. _________________ "Bandits at five o'clock!"
"Roger that...........What do we do until then?" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 30 Lipiec, 2006 19:56
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
302nd POLISH SQ
Nick w LFS:
|
|
sam uzywam wingrozy i nie zamierzam tu atakowac windowsa
posluzylem sie tylko drobnym porownaniem pokazujacym jaki ze snejkiego wujek dobra rada
mysle ze powyzej 30s to juz jest "dlugo" _________________ F/Lt -al--- from 302nd Polish Squadron "Poznański" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 30 Lipiec, 2006 21:23
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
U mnie komp chodzi 24/7 od dwóch lat, ostani rekord to 17 dni bez resetu, ale na chwilkę brakło prądu i rekord szlag trafił czas chyba UPS kupić 30 sek na widozę to nieźle, u mnie jakieś 45-50 sek wstaje, z tym że po 30 mam już windozę ale zanim się antyvir i firewall załaduja to zchodzi jej trochę. _________________ Hell Hath No Fury Like A FireFighter
Ochotnicza Straż Pożarna Pilica
www.osp.pilica.com.pl
Śląska Galeria Fotografii Pożarniczej
www.sgfp.com.pl |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 31 Lipiec, 2006 07:26
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Al napisał(a): | sam uzywam wingrozy i nie zamierzam tu atakowac windowsa
posluzylem sie tylko drobnym porownaniem pokazujacym jaki ze snejkiego wujek dobra rada
|
a co mu mialem poradzic? tak przynajmniej sie porzadnie otwiera, a engine'u forum sobie nie przerobi, zeby i z ctrlem dzialalo  _________________ админы пропили сервер (c) Boroda |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 31 Lipiec, 2006 09:26
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
302nd POLISH SQ
Nick w LFS:
|
|
ja uzywam Netscape'a i tez mam ten "problem", a na srodkowy guzik myszki mam przypisane inne funkcje "poza przegladarkowe" i co teraz?  _________________ F/Lt -al--- from 302nd Polish Squadron "Poznański" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 31 Lipiec, 2006 10:51
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
bezsensu piszesz Al
wyzej dupy nie podskoczysz
albo uzywasz funkcji zaprogramowanych przez autora przegladarki, albo piszesz wlasna
offtop-> no tak, wujka dobra rada mamy, ale wujek mistrz cietej riposty nam gdzies zniknal
@gratz to sie zdaza tylko przy stronach z bezpiecznym polaczeniem, gdzie jest dozwolona tylko jedna sesja z jednego adresu, zeby ci nikt "nie zajrzal przez ramie" _________________ Aeria gloris! |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 02 Sierpień, 2006 19:38
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
302nd POLISH SQ
Nick w LFS:
|
|
Albo uzywam prawego klawisza myszki i "podskakuje wyzej dupy"  _________________ F/Lt -al--- from 302nd Polish Squadron "Poznański" |
|
|
|
 |
|