Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ IŁ-2 Sturmovik ~ Il2 ADW , komendy dla latajacych
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 1
|
|
|
Wysłany:
Wto 30 Maj, 2006 12:55
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
http://www.adwwar.com/en/squads/737/index.html - nasz sq , jest podane czym mozemy latac.
Wazne info :
w grze sprawdzamy aktualna ilosc samolotow wpisujac
<squad (na chatcie)
<time (czas misji )
jak chcemy zaopatrzyc nasze lotnisko to wpisujemy
<supply i patrzymy jakie samoloty supplya moga zrobic
jak wybierzemy samolot to wpisujemy (na pasie przed wystartowaniem)
<load fuel
<load ammo
<load repair
w zaleznosci od tego co chcemy dostarczyc
gdy wyladujemy to wpisujemy (jeszcze na pasie)
<unload
WAZNA SPRAWA !!! kazdy ma to ustawic !!!!! :
W chatcie , w polu z kanalem gdzie mamy 0. "ALL " i 1. "MY_ARMY" pod pozycja 2. wpisujemy "Server"
i w "Serverze" wpisujemy wszystkei rzeczy typu:
<squad
<time
<load fuel
<unload
etc.
sluzy to temu ze nikt ( a szczegolnie strona przeciwna przy zaopatrzeniu)
oprocz nas nie widzi co piszemy, bo jak juz wiecie jak piszemy w MY_ARMY to komendy nie dzialaja , a jak piszemy w ALL to widza szwaby
CZYTAC BO BEDE BIL ZA TO !!!!!! Twisted Evil
jak bedziemy mieli ekran z mapa to przed wyborem lotniska i samolotu ZAWSZE !!!!!!!!!!!! ZAWSZE !!!!!!!!!!!!!!!! wpisujemy w kanale "Server"
<squad
zeby sprawdzic ktore aktualne jest nasze lotnisko i ilosc samolotow 1!!!
- nie sprawdzenie tego = mozliwy ban bo lotnisko moze sie niespodziewanie zmienic bo np zabraklo na nim amunicji i zostalo zamkniete ! (albo ja mialem widzimisie czy joohny i zmienilismy fielda Laughing )
albo juz nie ma np samolotow a wy polecicie = ban
dlatego zawsze przed nowym startem wpisujemy
<squad
ZAPAMIETAC I ZAPISAC !
ps: prosilbym o przyklejenie tematu  |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Czw 08 Czerwiec, 2006 11:42
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
Sry że tu pisze, niech mnie potem jakiś olmajty admin usunie stąd, ale za ch....iny ludowe nie moge sobie wpisać w chat kanału serwer: najpierw mam możliwośc napisania np. <supply potem w enterek i wybór kanału all czy my_army i nie moge tam wybrac nic innego poza all. Poprosze krótko i łopatologicznie jak to zdjełać mam:) bom slepawy ostanimi czasy
PS/OT:Pochwalę się wczoraj 1 lot -> ban bo mnie serwer oszukał co do samolotów co moga supplaja robić, podał że B-25 może a jak ją wziąłem to kick 2 lot z andym supplaj i w czasie lądowania nagle wyrosła pode mną wieża pełna pijanych żołdaków w kufajkach, którzy rzuciwszy we mnie pustą flaszką po wódce marki samogon strącili mnie tuż nad pasem. 3 lot dzisiaj znowu supplaj dla relaksa i przywiozłem 3t dragów (czyt. ammo) na nasz lotnisko  _________________ Hell Hath No Fury Like A FireFighter
Ochotnicza Straż Pożarna Pilica
www.osp.pilica.com.pl
Śląska Galeria Fotografii Pożarniczej
www.sgfp.com.pl |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 08 Czerwiec, 2006 13:13
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
w conf. ini poszukaj, albo w tym drugim ini (nie mam katalogu sturmowika pod ręką), tam będzie
1. MY_ARMY
0. ALL
dopisz
2. SERVER i wszystko.
Nie wiem czemu najpierw 1 a potem 0, ale dopisałem i sie wyswietla _________________ No i dobrze, fajna zabawa jest, po co to zamykać |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 08 Czerwiec, 2006 13:43
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Kiedy bedziesz mial juz do wyboru ALL albo MY ARMY to klawiszami kursora wejdz na kolejna pozycje i bedziesz wtedy mogl wpisac SERVER..
you're welcome  _________________
 |
|
|
|
 |
|