Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ RusFH ~ Pomoc przy instalacji itp.
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 5 z 6
Idź do strony Poprzedna 1, 2, 3, 4, 5, 6 Następna |
|
|
Wysłany:
Pon 05 Czerwiec, 2006 17:12
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Tak!
Moj Saitek Evo tez sie rozkalibrowywal - dokladnie to orczyk nie wracal do pozycji neutralnej. Zanioslem do miejsca gdzie kupilem i po 2 tygodniach wrocil z serwisu naprawiony i bez zadnego problemu smigal dalej (potem okazalo sie ze wystarczylo go przeczyscic tylko, no ale wolalem go nie rozkrecac, zeby przypadkiem gwarancji nie stracic ) _________________ Rosjanom gratulujemy FreeHosta |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Pon 05 Czerwiec, 2006 19:00
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
martinez napisał(a): | A Saitek uzna w gwarancji że joy sie rozkalibrowuje?
Jeśli tak to w takim razie, polatam jeszcze troche na myszce, a już zaczne zbierać na joy-a  |
mnie uzal 2 razy...za trzecim razem zrobilem taka awanture ze oddali mi kase  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 05 Czerwiec, 2006 21:25
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
patrys napisał(a): | sa takie nawet po 70 albo i mniej, tylko....
"musisz sobie odpowiedziec na zajebiscie wazne pytanie..."
jesli naprawde cie wciagnelo to lepiej spokojnie zbieraj na saiteka golda itp, jesli kupisz taniacza polatasz 2 tygodnie i zaczniesz dostawac szalu z powodu braku precyzji i dziwnych skokow, a tego nie uznaja w gwarancji. dobre egzemplarze z niskiej polki trafiaja sie rownie rzadko jak wadliwe saiteki. imho ofkors |
święte słowa. A jeśłi obawiasz się problwmów z joyem, to nie kupuj Evo tylko Golda. Z nim chyba nikt nie miał problemów z rozkalibrowaniem i IMO ma przepustnicę w lepszym miejcu. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 05 Czerwiec, 2006 21:50
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
piwo dla tego Pana.. _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 06 Czerwiec, 2006 12:08
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Beryl napisał(a): |
święte słowa. A jeśłi obawiasz się problwmów z joyem, to nie kupuj Evo tylko Golda. Z nim chyba nikt nie miał problemów z rozkalibrowaniem i IMO ma przepustnicę w lepszym miejcu.
|
Ok, najpierw nazbieram troszke siana, a potem będe się zastanawiał nad modelem
------
Mam takie pytanie:
Czy jak się komuś coś porządnie pali i ciągnie się czarny dym, i płonie, to czy można z tego wyjść cało, np. wylądować?
Bo miałem taką sytuacje, że kolesiowi ładnie dałem po skrzydłach i nie uznało mi to jako kill-a (chociarz właśnie wyglądało na to, że jest z nim kiepsko - i to bardzo)...  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 06 Czerwiec, 2006 12:16
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
bywaly przypadki, ze ludzie bez skrzydla ditchowali na wlasnym terenie.. kila wtedy nie zaliczy.
A widziales, ze sie palil czy tylko czarny dym. Jesli tylko czarny dym to pewnie udalo mu sie wlasnie zditchowac gdzies. A jesli sie palil to nie wiem.
Pamietam, ze kiedys bylo tak, ze jesli trafiles do TWR szybciej niz ten co spadal, to tez kila niezaliczalo.
Niezbadane sa przypadki na RusFH.  _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 06 Czerwiec, 2006 12:23
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Nie no, koleś się palił, potem go straciłem z oczu ( bo z korkociągu wychodziłem ) I potem jeszcze latałem, nie wróciłem do twr. Więc nie mam pojęcia... lucker jakiś jeszcze się spotkamy  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 06 Czerwiec, 2006 12:53
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
martinez napisał(a): | Nie no, koleś się palił, potem go straciłem z oczu ( bo z korkociągu wychodziłem ) I potem jeszcze latałem, nie wróciłem do twr. Więc nie mam pojęcia... lucker jakiś jeszcze się spotkamy  |
nauka radziecka zna takie przypadki !!!  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 06 Czerwiec, 2006 13:42
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
rax napisał(a): |
nauka radziecka zna takie przypadki !!!
|
Następnym razem nic mu nie pomoże
Właśnie przejrzałem swoje wyniki (na main arena):
Sorties = 58
Landed = 6
Ditched = 5
Bailed = 8
Captured = 8
KILLED = 31
-------------------------------------------------------------
Kills = 2 (....................)
Assists = 7
A reszta po 0   
Mam pytanie, czy można kamere przenieść na zewnątrz samolotu?
Tak jak np. na screen-ach widać  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 06 Czerwiec, 2006 16:13
|
|
|
kadet
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Tylko w bomberach. _________________ Core2Duo 2,33 MHz, 4 GB RAM DDR2 800, Asus P5N-E sli, GF 8800 GTS 320 MB ... jak powiedział Sofronow |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 06 Czerwiec, 2006 16:47
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
mniej wiecej w polowie fajterow mozna zdiczować bez skrzydła - trza miec troche szczęścia i deko wpray  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 06 Czerwiec, 2006 17:15
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Yivan wiesz, że tym kolesiem byłeś właśnie ty?
Za kilka lat ci się odpłace
Nie no śmiech na sali....2 kill to było zderzenie czołowe, ok raz, amatorskie kamikadze może się zdarzyć...Dzisiaj sobie lece, widze cona lecimy na siebie, no i znowu czołowe...3 kill  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 06 Czerwiec, 2006 19:01
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
sory, ale generalnie staram się wracac na skrzydle
jak Ci nie wychodzą loty to złap kogoś bardziej doświadczonego i na TA pocwiczyc  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 06 Czerwiec, 2006 20:15
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 06 Czerwiec, 2006 20:41
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
yivan napisał(a): |
jak Ci nie wychodzą loty to złap kogoś bardziej doświadczonego i na TA pocwiczyc  |
Dupy nie bede zawracać.
Przyjrzę mu się bliżej, tylko niestety z tego co widze to on jest na USB, a niestety mam tak starego kompa, że mam tylko 1 USB i w dodatku zajęte przez drukarke Ale dzięki za link, może da się z tym coś zrobić. |
|
|
|
 |
|