Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Współczesne ~ Falcon 4.0 jako abandonware.
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 1
|
|
|
Wysłany:
Sob 08 Styczeń, 2005 22:38
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
303rd SQN
Nick w LFS:
|
|
Istnieje mo¿liwoœÌ sci¹gniêcia super-, hiper-, itd. realistycznego symulatora F-16. Nie nale¿y tylko ci¹gn¹Ì przy pomocy "Getrighta" przez kilka po³¹czeù, bo serwer automatycznie banuje na jakiœ czas. Co do "GR" to trzeba go jeszcze odpowiednio skonfigurowaÌ. Jak to zrobiÌ mo¿na znaleŸÌ w FAQ.
A oto link do strony:
http://www.the-underdogs.org/game.php?gameid=5031 _________________
 |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Nie 09 Styczeń, 2005 20:20
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
kiedys sie bawilem we wspolczesne symulatory, ale zabawa w stylu widze przeciwnika na radarze wytrzelenie rakiety i pah po nim jakos mnie nie bawilo :/
Duzo w F22 L2 grywalem i mozna bylo ustawic DF chyba na ponad 20 samolotow to bylo nawet ciekawe tylko ze co 2sec slyszalem przemily glos kobiety incoming missle  _________________ F/Lt Vipe from 302nd Polish Squadron "PoznaĂąski" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 10 Styczeń, 2005 11:02
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Jeœli chodzi o F22 to w ogóle nie uzna³ybym tego za symulator. Kompletny brak realizmu. Gra³o siê prawie jak w zrêcznoœciówkê. Natomiast Falcon 4.0 to klasa sama w sobie. Do czasu obecnie króluj¹cego Lock On'a nie by³o gry, która by w tak realistyczny sposób imitowa³a dzia³anie awioniki samolotu i dynamicznego teatru dzia³aù. A po zainstalowaniu Service Packów to ju¿ wogóle by³a masakra. Spêdzi³em nad ni¹ chyba z póltora roku i wci¹¿ mia³em straszne problemy z pokumaniem wszytskiego, a¿ mi siê znudzi³o i na dobre przerzuci³em siê na suszarki. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 10 Styczeń, 2005 11:08
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Makcarpik - bylem raz na tej stronce, zapuscilem sciaganie z 10-20 gierek, zamknalem stroce i po resecie okazalo sie, ze juz nie moge sciagac :/ To takie ograniczenie tej strony, nie wolno wylaczac Fhashgeta/Getrighta poki nie sciagnie. Wole P2P, choc nie zawsze mozna znalezc co sie chce a Underdogs zawiera duuuuzo gierek.
Vipe - F22 Lightning2 to strzelanka jakich malo, zas Falcon 4.0 to gra rownie wymagajaca, moze nawet bardziej, jak Su-27 Flanker 1.0-2.5. Dla mnie F22 L2 to taki "samolotowy" Commanche czy Armored Fist. Osobiscie z prostych symulatorow sciagam teraz (z bolem - 1 zrodlo) U.S. Navy Fighters 97. Prosty model lotu, samolotow dziesiatki do wyboru, generator walk, edytor dzieki ktoremu mozna zrobic latwo misje (jak w kazdej grze spod znaku Jane's) i ogolnie frajda typu 16 x F14 vs 16 x Mig 29 Mozna tez walczyc Mig17 vs F22 jak ktos lubi. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 10 Styczeń, 2005 11:11
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Tak BTW to gry na Underdogs sa okrojone do maximum. Raz sciagnalem z innej stronki Silent Hunter 1 i okazalo sie, ze nie zawiera dzwiekow, jak na symulacje okretu podwodnego to jest to duzy minus. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 10 Styczeń, 2005 11:39
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
thomas_33
Nick w LFS:
|
|
co chcesz przeciez Silent jest ))) _________________ F/Lt k-azan from 302nd Polish Squadron "PoznaĂąski" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 10 Styczeń, 2005 19:15
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
z underdogs mozna ci¹gn¹Ì tylko 1 grê na raz, nie mo¿na te¿ ci¹gn¹Ì getrightem ani innymi programami wykorzystuj¹cymi sci¹ganie segmentowe,czy jak ono tam siê nazywa |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 10 Styczeń, 2005 21:21
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Alez mozna tylko trzeba ustawic SPLIT FILE na 1, czyli moze byc tylko jedno polaczenie z plikiem. Nie wiem jednak jak to w Getright sie nazywa, ja uzywam Flashgeta. Nawet w FAQ pisze, ze tak trzeba ustawic, choc pisze tez by nie uzywac Mass Downloadera (moze jego nie da sie ustawic tak). Wlasnie koncze sciagac Jane's Longbow 2 <zaciera lapki> . |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 11 Styczeń, 2005 16:37
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
Poœci¹g³em co siê da z Undersdog'sów. Zaleta to szybki serwer Falcon zasysa³ siê jakieœ 30-35 minut. Ale faktycznie gierki s¹ bardzo poobcianane, ale có¿ nie mo¿na mieÌ wszystkiego. _________________ Hell Hath No Fury Like A FireFighter
Ochotnicza Straż Pożarna Pilica
www.osp.pilica.com.pl
Śląska Galeria Fotografii Pożarniczej
www.sgfp.com.pl |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 07 Luty, 2005 12:15
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
a mi sie nie kce otworzyc ta strona wola ze niet serwera  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 07 Luty, 2005 13:12
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
303rd kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
PamiĂŞtam Âże kiedyÂś miaÂłem full wersje falcona 4.0 ale musiaÂłbym poszukaĂŚ w szpargaÂłach. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 09 Luty, 2005 01:05
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
a co jest obciete w tym falconie bo troszke pogralem i nie zauwazylem bym nie mogl czegos zrobic ... _________________ F/Lt Vipe from 302nd Polish Squadron "PoznaĂąski" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 11 Luty, 2005 11:44
|
|
|
sierżant
Dywizjon: