Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Współczesne ~ ZaciÂągn¹³ siĂŞ wiĂŞc. A lubil paliĂŚ...
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 2
Idź do strony 1, 2 Następna |
|
|
Wysłany:
Czw 23 Luty, 2006 20:05
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
ZaciÂągn¹³ siĂŞ na podstawĂłwkĂŞ szybowcowÂą. Dzisiaj miaÂł pierwsze zajĂŞcia. Pan przy omawianiu spadakĂłw mĂłwiÂł Âże na ratunkowym to lÂądowaÂł tylko w jeziorze. This is kurna real... Ja jeszcze nie wierzĂŞ. _________________ No i dobrze, fajna zabawa jest, po co to zamykać |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Czw 23 Luty, 2006 20:25
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
sÂą tacy co juÂż zazdraszczajÂą ....
ile teraz ta radoœÌ wynosi? i jak z testami na zdrowotnoœÌ? zni¿ki dla studentów? _________________ Jestem DZIADEM .... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 23 Luty, 2006 22:29
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
W olsztynie wynosi 2500. Testy trzeba przejœÌ,ale przy odrobinie operatywnoÂści areoklubu zestaw lekarzy przyjeÂżdÂża tam gdzie mieszkasz, donosisz tylko jakiegoÂś rentgena, morfologiĂŞ, dostajesz wczeÂśniej liste co masz zrobiĂŚ. Studenci majÂą teoriĂŞ za free, czyli 500 do przodu, jeÂżeli nale¿¹ do studenckiego klubu Awiator. Znaczy w olsztynie. _________________ No i dobrze, fajna zabawa jest, po co to zamykać |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 24 Luty, 2006 02:01
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
no to bĂŞdĂŞ musiaÂł sie do Pruszcza przejechac i wywiedzieĂŚ... w sumie z rana ostatni exam w historii studiĂłw i gÂłupio by byÂło zniÂżkĂŞ zmarnowaĂŚ. Ino skÂąd wytrzasne pozostaÂłe 2 tys...  _________________ Jestem DZIADEM .... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 24 Luty, 2006 13:48
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Ja chcê robiÌ w Pruszczu Gdaùskim praktykê w wakcajê i dla studenciaków to jest 2000. Teoriê sobie zrobie w Poznaniu bo tu studiuje i to bêdzie 500. W sumie dobrze mi siê trafi³o bo tutaj praktyka jest za 2900 (bez znizek dla studentów i za wyci¹gark¹) - dro¿yzna. Najlepsze ¿e kopiego spotka³em na spotakaniu organizacyjnym i chyba razem bêdziemy uczêszczaÌ na zajêcia. A jeœli chodzi o badania to w chyba w³aœnie w Pruszczu jest lekartz który mo¿e Ci daÌ takie zaœwiadczenie, tylko musisz mu przynieœÌ badania. Kumpel do niego jeŸdzi³ ze S³upska. Z tego co wiem to na stronie GOBL-u nie ma w planie wyjazdu do Pruszcza. _________________ "Bandits at five o'clock!"
"Roger that...........What do we do until then?" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 24 Luty, 2006 14:04
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
ze zamieszam troszke w temacie... syd a co z ms ' em sie dzieje ??? zyje ???
po uzyskaniu odpowiedzi pls o usuniecie tego beznadziejnego posta  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 25 Luty, 2006 11:25
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Cytat: | i jak z testami na zdrowotnoœÌ? |
Praktycznie z tym to teraz problemow nie ma... Gagarina szykali w inneym systemie teraz to takich (*&$#^&$ nie robia... okulary mozna miec...co do reszty to ponoc jak cie puszcza na prawko to i tam zdasz. tyle z autopsji ;p |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 25 Luty, 2006 12:04
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
znajac dzisiejsza sluzbe zdrowia i wszelkie przychodnie specjalistyczne to przejdzie nawet epileptyk z kurza slepota i lekiem przestrzeni  _________________ Aeria gloris! |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 25 Luty, 2006 17:03
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Ja chciaÂłem w pruszczu ale wybraÂłem kupno samochodu  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 25 Luty, 2006 17:54
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
koziol- napisał(a): | Ja chciaÂłem w pruszczu ale wybraÂłem kupno samochodu  |
i co kupiÂłeÂś tego damskiego opelka  _________________ Hell Hath No Fury Like A FireFighter
Ochotnicza Straż Pożarna Pilica
www.osp.pilica.com.pl
Śląska Galeria Fotografii Pożarniczej
www.sgfp.com.pl |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 25 Luty, 2006 22:22
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
wolaÂłbym kurs szybowcowy zrobiĂŚ i na piechte popierdalac niÂż kadetem kabrio siĂŞ woziĂŚ  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 27 Luty, 2006 07:26
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
KupiÂłem kupiÂłem i jestem bardzo zadowolony a wy sie nie znacie. Foty jakby co to moge wrzuciĂŚ |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 27 Luty, 2006 08:31
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
koziol- napisał(a): | KupiÂłem kupiÂłem i jestem bardzo zadowolony a wy sie nie znacie. Foty jakby co to moge wrzuciĂŚ |
to na co czekasz ???!!! _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 27 Luty, 2006 08:42
|
|
|
Gość