Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Inne gry ~ WWIIOnline
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 3 z 3
Idź do strony Poprzedna 1, 2, 3 |
|
|
Wysłany:
Nie 29 Styczeń, 2006 13:49
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]hrabia
|
|
Grafa jest lipa, p³ynnoœÌ lipa. A ustawione mam na MAXa.
I jeszcze ta cena. Co za badziewie… Jeszcze zobaczĂŞ jak grywalnoœÌ. _________________
"Jechałem tak szybko gdyż....lubię zapierdalać..." |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Nie 29 Styczeń, 2006 14:19
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
hrabia303 napisał(a): | Grafa jest lipa, pÂłynnoœÌ lipa. A ustawione mam na MAXa.
I jeszcze ta cena. Co za badziewie… Jeszcze zobaczĂŞ jak grywalnoœÌ. |
musze sie zgodzic.
Gram 2 dzien, i chyba trzeciego nie zaczne..
DoD rulez.  _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 29 Styczeń, 2006 20:13
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Czy jak mi znosi czolg lekko w lewo to jest to wina nieskalibrowanego joya czy tak akurat ma Panzer II c ?
Troche wkurza, ze na pole bitwy musze jechac z godzine. Przejechalem polowe trasy i musialem wylaczyc gre Piechurzy bez pojazdow to raczej cienko maja. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 29 Styczeń, 2006 22:46
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
laxtsc napisał(a): | Czy jak mi znosi czolg lekko w lewo to jest to wina nieskalibrowanego joya czy tak akurat ma Panzer II c ?  |
a jak przelaczysz na dzialo to tez skreca?
bo jesli tak, to joy w moim przypadku tak wlasnie bylo. _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 30 Styczeń, 2006 04:41
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Do pÂłynnoÂści to trzeba powy³¹czaĂŚ smiecie na ekranie (kilka razy klawisz Y) - z 4fps zrobiÂło mi siĂŞ 20. _________________ No i dobrze, fajna zabawa jest, po co to zamykać |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 30 Styczeń, 2006 13:46
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Przy WWIIonline, WB to ledwie zabawka. WrĂłce do WB gdy naucze sie tam zestrzeliwac samoloty. WrĂłce... jako as przestworzy  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 01 Luty, 2006 18:16
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Juz dawno zadna gra mnie dobrze nie wciagnela a przy WWII czas leci szybko Klimacik fajny, bawie sie glownie czolgami i czasem piechociarzem jesli nie ma pojazdow dostepnych. Nie wiem w czym zastrzezenia sa do grafiki, z ziemii wszystko wyglada niezle, w 1280x1024 da sie nawet wypatrzyc co nieco.
Po dlugich dojazdach do celow odleglych po kilka kilometrow (trwa to ponad 15 minut, pelne skupienie by nie wywrocic pojazdu na rowach ) climbowanie w WB na 3km to jest momencik, zwlaszcza ze mozna skorzystac z autopilota. W WWII obczailem taki myk: Rozpedzamy sie, wrzucamy bieg ktory bedzie odpowiadal najlepiej na danym odcinku i trzymajac gaz nalezy przelaczyc na inne stanowisko, gaz bedzie zablokowany. Pozostaje tylko omijac drzewa
Sama walka to 'kto pierwszy zobaczy cel', bardzo liczy sie taktyka. Wole sie przyczaic niz robic najazdy prosto na wroga, zwlaszcza ze nie dostaje sie punktow w przypadku smierci, nawet jestli wroci sie do bazy
Cos czuje, ze zanim zdobede range pozwalajaca na wybor lepszych maszyn to skonczy sie trial  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 01 Luty, 2006 23:20
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
302nd POLISH SQ
Nick w LFS:
|
|
laxtsc napisał(a): | zwlaszcza ze nie dostaje sie punktow w przypadku smierci, nawet jestli wroci sie do bazy  |
ummm, ze jak? na tarczy?  _________________ F/Lt -al--- from 302nd Polish Squadron "Poznański" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 02 Luty, 2006 01:41
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
mozesz tez wcisnac 'g' i bedzie jezdzil do usranej smierci _________________ Aeria gloris! |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 02 Luty, 2006 09:30
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
LOL, myslalem ze tylko piechur tak moze
Zaliczylem 1 lot samolotem Bf110, zakonczony korkociagiem Rzeczywiscie grafika dziwnie tnie. Na dodatek gralem na gamepadzie i smiesznie sie skrecalo, co chwile blackouty i redouty
Standardowo Thrust jest wybrany jako os Z na kontrolerze. Mozna przypisac ciagowi klawisze. Nawet za pierwszym razem w 110 wystartowalem, ledwie mijajac baraki  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 02 Luty, 2006 21:00
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
303rd SQN
Nick w LFS:
|
|
Ech... Popierdzielam 20 minut do miejsca akcji, tam od razu czapa i rĂŞce opadajÂą.
ZapisaÂłem siĂŞ wczoraj, a nadal nikogo nie zabiÂłem. Sam zaliczyÂłem chyba tuzin czap.  _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 02 Luty, 2006 22:26
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Ja jak sÂą to samolotami latam, zestrzeliÂłem 2, sam spadÂłem 2, remis, resztĂŞ wylÂądowaÂłem nie napotkawszy wroga. CzoÂłgiem za kaÂżdym razem zanim dojeÂżdÂżaÂłem na wojne to juz po wojnie byÂło, to przestaÂłem. A ludzikiem raz polazÂłem po pijaku, to siĂŞ na maksa wkrĂŞciÂłem, chowaÂłem sie po jakichÂś krzakach jak nastolatek po pierwszym haszu, nasÂłuchiwaÂłem kaÂżdego szelestu, po pó³ godzinie okazaÂło siĂŞ Âże siĂŞ tÂłukĂŞ sam gdzieÂś daleko na wÂłasnych tyÂłach, alt F4, bladÂź parchata. _________________ No i dobrze, fajna zabawa jest, po co to zamykać |
|
|
|
 |
|