Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Polski Turniej WarBirds ~ swanca vs robcez 3:2
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 1
|
|
|
Wysłany:
Czw 30 Grudzień, 2004 20:49
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
1 i 2 walka oboje na spitach Vb (2 :0 dla swanci )
3 i 4 walka oboje na spitach IX LH (1:1)
hurr vs hurr 0:-1 dla mnie
1 lot szybki nawrot svanci i ho z ktorego nie wyszedlem zywy
2. lot skopalem docislem spita do gleby i na ho poszedlem ( mialem przewage wysokosci i predkosci . MĂłj blad
3. climb na wepie a svanxa po nawrocie mnie dogonil i wysprejowany z d5 stracilem elev szelki 3;0
Moje uwagi!
walka opiera sie na zaufaniu do przeciwnika odnosnie ilosci paliwa !!
starcilem zaufanie do svanca po tym jak mnie dogonil spitem 9 (mialo byc po 50%)
w 4 walce walnolem fuele i byl restrikt 33 % mielismy wziaœÌ ta sama ilosc paliwa wiec latalem tak dlugo az komus sie pierwszemu skonczylo.
Skonczylo sie akurat svance mimo ze ja caly czas latalem na wepie (az sie grzal). wynik oczywisty 3:1.
w 5 walce to juz byÂł total DF 160 x7mm w hura po wczesniejszym puszczeniu paliwa 3:2.
Mimo to swanca to b. dobry pilot lata bardzo dobrze WTG !! Ja nabralem respektu ) Tak trzymaj
PS: pomysl z walnienciem fuela sie sprawdza mozna wziaĂŚ przeciwnika na przetrzymanie ) jak wezmie mniej niz 33 % walka wygrana Przy tych samych samolotach oczywiscie co jest ok  |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Czw 30 Grudzień, 2004 23:11
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
thx z uznanie ale przykro mi ze mi nie ufales  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 31 Grudzień, 2004 14:04
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Cytat: | w 4 walce walnolem fuele i byl restrikt 33 % mielismy wziaœÌ ta sama ilosc paliwa wiec latalem tak dlugo az komus sie pierwszemu skonczylo. |
rotfl no to ciekawa bardzo walka _________________ F/Lt Vipe from 302nd Polish Squadron "PoznaĂąski" |
|
|
|
 |
|