Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Ogólne ~ brawo za trzymanie siĂŞ zasad w obecnym todzie
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 2 z 2
Idź do strony Poprzedna 1, 2 |
|
|
Wysłany:
Pon 12 Grudzień, 2005 08:31
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Cytat: | Panowie!
Yivan od 2-3 tygodni nie jest w 303'cim.. |
:o ladne jaja, a gdzie on teraz bidulek lata?  _________________ F/Lt Vipe from 302nd Polish Squadron "PoznaĂąski" |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Czw 05 Styczeń, 2006 00:54
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
ha a ja pociagne ten temat dalej dla czystej zabawy bo mi sie nudzi. powiem szczerze:
JAK BYM TAM BYL to bym 100% przelazl do gold i zabil z przyjemnoscia kazdego mojego kolege w powietrzu a najbardziej raxa w tym jego il2 cziterskim!!! arrarr!!! ale ci moze nie zauwazy co napisalem   |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 05 Styczeń, 2006 03:45
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
idÂź juÂż spaĂŚ bo gÂłupoty gadasz  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 11 Styczeń, 2006 09:31
|
|
|
kadet
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
CzoÂłem!
No to tak... za dwa dni jakies nowy TOD sie zacznie - czy wtedy wszyscy bedziemy znĂłw latac po jednej stronie czy dalej wolna amerykanka?
Osobiscie uwazam, Âże jak nie trzymamy sie razem to roster sie bardziej zbalansowaÂł (poza wczorajsza koncĂłwka wieczora gdy byÂło 12 goldĂłw i ok. 30 redĂłw) ale mam nadziejĂŞ Âże nie bedzie dla nikogo problemem to Âże strzelamy do siebie nawzajem?
Bo wiecie... mnie to rybka... ja mam streaki najwyzej do 6 ale nie chcia³bym póŸniej czytaÌ w relacji ze zlotu jak jeden z Was wybi³ drugiemu zêby za pozbawienie streaka 50 albo cos w tym stylu.
No to postanĂłwcie cos - albo wszyscy razem albo kaÂżdy jak chce ale z peÂłna amnestia na przyszÂłe czyny (szlachetna rywalizacja, niech wygra lepszy, i takie tam...) _________________ Piszę jednorazowo dużo postów zanim znów zniknę na kilka lat.
[img][/img] |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 11 Styczeń, 2006 10:33
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Aha... czyli ludzie z jednego dywizjonu mieliby strzelaĂŚ do siebie nawzajem?? No ja nic nie mĂłwie... ale wydaje mi sie to troche Âśmieszne. W tedy 303 i 302 straciÂły by na "renomie" i po czasie doszÂło by do rozpadniĂŞcia siĂŞ wszystkiego...
Tyle odemnie  _________________ Chuck Norris szybciej stoi niÂż ty biegasz!  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 11 Styczeń, 2006 11:08
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Cytat: | Aha... czyli ludzie z jednego dywizjonu mieliby strzelaĂŚ do siebie nawzajem?? |
a wy tak nie robicie???
U nas to niezla zabawa Lecimy sobie razem ze SQ w szyku na akcje, a ja Pedzlowi w ogon pif paf hehe tylko niewiem czemu, ale pozniej moja maszyna jest zawsze, jakas wrazliwa na pociski, wolniejsza, nie skreca, puszcza race swietlne i take tam hmmmmm  _________________ F/Lt Vipe from 302nd Polish Squadron "PoznaĂąski" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 11 Styczeń, 2006 12:04
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
vipe napisał(a): | Cytat: | Aha... czyli ludzie z jednego dywizjonu mieliby strzelaĂŚ do siebie nawzajem?? |
a wy tak nie robicie???
U nas to niezla zabawa Lecimy sobie razem ze SQ w szyku na akcje, a ja Pedzlowi w ogon pif paf hehe tylko niewiem czemu, ale pozniej moja maszyna jest zawsze, jakas wrazliwa na pociski, wolniejsza, nie skreca, puszcza race swietlne i take tam hmmmmm  |
Ja siĂŞ tak nie bawiĂŞ, jak lecÂąc d8 czy d9 za Yankeem zapytaÂłem, "Yankes mam coberkĂŞ, czy mogĂŞ sobie oko potrenowaĂŚ i postrzelac z 37mm", "Yankes a proszĂŞ ciĂŞ bardzo" , no to ja namiar, poprawka PYK i siĂŞ w TWR po pk obudziÂłem  _________________ Hell Hath No Fury Like A FireFighter
Ochotnicza Straż Pożarna Pilica
www.osp.pilica.com.pl
Śląska Galeria Fotografii Pożarniczej
www.sgfp.com.pl |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 11 Styczeń, 2006 12:22
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Franek napisał(a): | Aha... czyli ludzie z jednego dywizjonu mieliby strzelaĂŚ do siebie nawzajem?? No ja nic nie mĂłwie... |
Prosze, przeczytaj jeszcze raz, tym razem ze zrozumieniem to co napisal Morderd..  _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 11 Styczeń, 2006 13:36
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]hrabia
|
|
Od kilku dni znowu latam… I powiem wam tak tylko w niedziele z 303 byÂło wiĂŞcej niÂż 2-3 osoby. WiĂŞkszoœÌ czasu jaki lataÂłem 18-22 ByÂłem sam. W tym czasie z 302 jest 3-5 czasem wiĂŞcej osĂłb. Roster rĂłwny lub z przewagÂą REDĂłw (303red – 302gold) Jak widaĂŚ wielkich ró¿nic w ROSTerze nie byÂło, mimo Âże 303go prawie nie byÂło.
Tak, wiĂŞc ROster nie zaleÂży od polskich dywizjonĂłw. A kwestia stron jest do obgadania.
Zawsze moÂżna siĂŞ dogadaĂŚ i dostosowaĂŚ do ROSTERa. _________________
"Jechałem tak szybko gdyż....lubię zapierdalać..." |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 11 Styczeń, 2006 14:00
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
302nd POLISH SQ
Nick w LFS:
|
|
hrabia pls
zanim 302 przeszedl do gold roster byl ciagle w granicach 30 red : 10 gold
jak przeszlismy to widac od razu ze jest balans na arenie (ile bylo resetow odkad przeszlismy, a ile bylo wcxzesniej?) zreszta ros byl potem juz rowny
fakt ze was na arenie jest jak na lekarstwo pozwala miec nadzieje ze mozemy latac po tej samej stronie nadal bez zachwiania balansu
zreszta odsylam do naszego forum gdzie juz sie wszyscy na ten temat wypowiedzieli i sprawa jest jasna  _________________ F/Lt -al--- from 302nd Polish Squadron "Poznański" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 11 Styczeń, 2006 15:11
|
|
|
kadet
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
ToD sie zacz¹³... dla mnie kolej na latanie goldami... myÂślaÂłem Âże zmienia ToD w piÂątek/sobote dopiero :/ _________________ Piszę jednorazowo dużo postów zanim znów zniknę na kilka lat.
[img][/img] |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 11 Styczeń, 2006 16:55
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
zdecydowalem ze poki co zostajemy red ! jak by cos to dam znac w trakcie toda.
wykonac
 _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 13 Styczeń, 2006 20:57
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
rax napisał(a): | zdecydowalem ze poki co zostajemy red ! jak by cos to dam znac w trakcie toda.
wykonac
 |
A ja sobie ÂżyczĂŞ coby nasze kofane dowĂłdztwo takie decyzje podejmowaÂło DUZYMI LITERAMI W ODZIELNYM TOPIKU W DZIALE 303  _________________ 303rd Kosciuszkowski SQN RF [] Z |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 14 Styczeń, 2006 09:17
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
ok ok ok
ale po to tez jest strona sq co by na nia zerkac i dowiadywac sie po jakiej stronie fruwamy...ale ok
sie dostosuje _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
|