Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Gadka Szmatka ~ po 9 miesiacach...
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 2 z 3
Idź do strony Poprzedna 1, 2, 3 Następna |
|
|
Wysłany:
Sro 04 Styczeń, 2006 20:32
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
WTG !!! jak widac sid nie tylko do conow potrafi strzelac !
Beryl a co do mnie to sie nie martw.... ja sobie odrazu caly dywizjon ustrzele  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Czw 05 Styczeń, 2006 13:59
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
Beryl napisał(a): | Gratulacje Sid! Na ÂślÂąsku roÂśnie mÂłode pokolenie pilotĂłw, tylko dziadzia siĂŞ opierdala...moÂże juÂż za stary na to?  |
Oj Beryl, Beryl, przecieÂż wojsko dziaÂła w takim wieku daleje do demobilu albo pakuje w naftalinĂŞ  _________________ Hell Hath No Fury Like A FireFighter
Ochotnicza Straż Pożarna Pilica
www.osp.pilica.com.pl
Śląska Galeria Fotografii Pożarniczej
www.sgfp.com.pl |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 05 Styczeń, 2006 14:13
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
A jak daliÂście mÂłodemu na imiĂŞ??? AdolfGalland, Erich Hartmann??? Czy moÂże coÂś bardziej przyziemnogo jak np ---rax??  _________________ "Bandits at five o'clock!"
"Roger that...........What do we do until then?" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 05 Styczeń, 2006 17:01
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
A nemuze se jmenovat Messershmitt nebo Fockewulf?
"Ahoj, Foki, co jsi delal ve skole?" to by bylo hezke.  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 05 Styczeń, 2006 23:57
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Dzieki za wszystkie WTG.
Mysle, ze Messershmitt nie przejdzie w naszym urzedzie.. narazie..
Zastanawialem sie nad imieniem zwiazanym z ktoryms samolotem
Mlody Sid na imie ma Maksymilian, na co skladaja sie 3 imiona:
Maks, Emil i Jan .. i tu chcialbym zaznaczyc Emil  _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 06 Styczeń, 2006 08:55
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
wow WTG !!!! To juz mi sie zdaje ze za predko sie nie pojawisz na arenie
Cytat: | A nemuze se jmenovat Messershmitt nebo Fockewulf? |
ROTFL
Mysle ze zdecydowanie jego pierwszym prezentem powinien byc joystick
Ucz go od najmlodszych lat bo 302gi juz czeka na rekruta  _________________ F/Lt Vipe from 302nd Polish Squadron "PoznaĂąski" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 06 Styczeń, 2006 09:05
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Jakbym byÂł dziewczynkÂą i w wieku 30 lat dowiedziaÂł siĂŞ bym Âże nazywam siĂŞ Dorotka bo tak siĂŞ nazywaÂł tatusia ulubiony samolot w gierce to bym go chyba ukatrupiÂł.  _________________ No i dobrze, fajna zabawa jest, po co to zamykać |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 06 Styczeń, 2006 10:09
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
gratz napisał(a): | Jakbym byÂł dziewczynkÂą i w wieku 30 lat dowiedziaÂł siĂŞ bym Âże nazywam siĂŞ Dorotka bo tak siĂŞ nazywaÂł tatusia ulubiony samolot w gierce to bym go chyba ukatrupiÂł.  |
A jakbyœ by³ ch³opczykiem i wieku 30 lat dowiedzia³ sie ¿e twój tatko œmiga³ za m³ody na automatach amisiach i pececiach i lubowa³ sie w mordolejkach jak np Mortal Kombat albo Street Figter i nazwa³ Cie Raiden, Albo Janek na czeœÌ Johnnego Cage, chyba ¿e Yoshimistu z Tekkena (chyba tak sie ten ktoœ/coœ wabi, nie wiem w tekkena nie pyka³em ) to byc tatusia nie ukatrupi³  
to juz chyba lepiej Dorotka aka Dora, czy Emil aka Emil, Fryderyk aka Fredrich    _________________ Hell Hath No Fury Like A FireFighter
www.osp.pilica.com.pl
www.sgfp.com.pl |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 06 Styczeń, 2006 10:45
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Cytat: | A jakbyœ by³ ch³opczykiem i wieku 30 lat dowiedzia³ sie ¿e twój tatko œmiga³ za m³ody na automatach amisiach i pececiach i lubowa³ sie w mordolejkach jak np Mortal Kombat albo Street Figter i nazwa³ Cie Raiden, Albo Janek na czeœÌ Johnnego Cage, chyba ¿e Yoshimistu z Tekkena (chyba tak sie ten ktoœ/coœ wabi, nie wiem w tekkena nie pyka³em ) to byc tatusia nie ukatrupi³ |
eee przesadzasz, moj pierworodny bedzie miec na imie Devil Jin i to juz jest postanowione Pierwsze jego 3 prezenty to : Ps3 - dla tatusia jako ze on jeszcze za mlody , pad- by sie przyzwyczajal do mordobic, joystick by od malego sie ksztalcil chlopak na pilota  _________________ F/Lt Vipe from 302nd Polish Squadron "PoznaĂąski" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 06 Styczeń, 2006 11:49
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Jakby mnie tatuœ nazwa³ Raiden to najpóŸniej pierwszego dnia szko³y bym siê kapn¹³ ¿e cos nie gra, a bêd¹c Dorotk¹ mo¿na do koùca ¿ycia zostaÌ nieœwiadom¹. A dziewczynka dlatego, ¿e dziewczynki generalnie maj¹ w dupie jakieœtam samoloty. Jakby mnie tato nazwa³ Emil i powiedzia³ ¿e to od 109 to bym by³ dumny z mojego taty. Ale jak bym siê dowiedzia³ ¿e siê nazywam Bartek bo tak siê nazywa³ najlepszy p³yn do mycia naczyù mojej mamy to bym sie ju¿ deko zmarszczy³.
SwojÂą drogÂą, ciekawe czemu nazywam siĂŞ Bartek...?  _________________ No i dobrze, fajna zabawa jest, po co to zamykać |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 06 Styczeń, 2006 14:07
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
gratz napisał(a): | Jakby mnie tatuÂś nazwaÂł Raiden to najpóŸniej pierwszego dnia szkoÂły bym siĂŞ kapn¹³ Âże cos nie gra, a bĂŞdÂąc DorotkÂą moÂżna do koĂąca Âżycia zostaĂŚ nieÂświadomÂą. A dziewczynka dlatego, Âże dziewczynki generalnie majÂą w dupie jakieÂśtam samoloty. Jakby mnie tato nazwaÂł Emil i powiedziaÂł Âże to od 109 to bym byÂł dumny z mojego taty. Ale jak bym siĂŞ dowiedziaÂł Âże siĂŞ nazywam Bartek bo tak siĂŞ nazywaÂł najlepszy pÂłyn do mycia naczyĂą mojej mamy to bym sie juÂż deko zmarszczyÂł.
SwojÂą drogÂą, ciekawe czemu nazywam siĂŞ Bartek...?  |
-> bo ulubiony plyn do mycia twojej mamy to Bartek, ewentualnie dlatego, Âże moÂże masz "korzeĂą" jak dÂąb Bartek  _________________ Hell Hath No Fury Like A FireFighter
www.osp.pilica.com.pl
www.sgfp.com.pl |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 07 Styczeń, 2006 02:12
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
rax napisał(a): | ja sobie odrazu caly dywizjon ustrzele  |
Uuuu Rax zaklada chodowle embrionĂłw (czy coÂś takiego)  To czekamy na efekty
A nawi¹zuj¹c do imion, to przy chrzcie mojego starszego brata ksi¹dz sie kopn¹³ i ochrzci³ go Arek zamiast Adrian. PoŸniej urodzi³ sie drugi brat Patryk, potem idea odnowiona i urodzi³em siê JA, czyli Adrian   _________________ Chuck Norris szybciej stoi ni¿ ty biegasz!  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 07 Styczeń, 2006 10:58
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
rax napisał(a): |
Beryl a co do mnie to sie nie martw.... ja sobie odrazu caly dywizjon ustrzele  |
nie zapominaj,ze nieuzywane organy zanikaja. zeby za jakis czas sie nie okazalo,ze ci 7mm zostanie  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 07 Styczeń, 2006 13:21
|
|
|
pilot
Dywizjon:
303sqn
Nick w LFS:
[WBT]Julius
|
|
Beryl napisał(a): |
nie zapominaj,ze nieuzywane organy zanikaja. zeby za jakis czas sie nie okazalo,ze ci 7mm zostanie  |
Hahahahaha.... i warp przy sikaniu hahahaha |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 07 Styczeń, 2006 17:01
|
|
|
Zen