Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Ogólna dyskusja ~ Witam
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 1
|
|
|
Wysłany:
Pon 02 Styczeń, 2006 11:24
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Witam wszystkich
Moja ksywa to Condi , WB znam od kolyski , tnz od powstania pierwszego freehosta WB w Polsce (www.wb.net.pl), byl to koniec lat dziewiedziesiatych.
Pozniej przez pierwsze lata latalem takze na serwerze RusFH. Nie zapomniane loty z Bleu, Dot itd ... wole dalej nie wymieniac, zeby nikogo nie zapomniec. Pozniej zniknalem na jakis czas , przez chwile znow sie pojawilem i teraz znow chcialbym wrocic. Dzis mamy 2006 rok ah ...
Jak widze rusFH ladnei sie dalej rozwija, wiecej samolotow, te same problemy i ciagle wieczny dew. 302 , w ktorym tez mialem okazje latac przez wiele TODow.
Jak widze bede musial wszystko zaczac od zera ... wspominki swoich osiagniec nadaja sie obecnie do muzeum oraz na spotkania z dziecmi w szkole ... "siedzilismy w okopie, chlop przy chlopie, ..."
W weekand pewnie bedzie okazja wykonac pierwsze loty z Wami. Odezwalem sie gdyz chcialem zobaczec, czy wogole ktos jeszcze mnie pamieta, widzac tyle nowych nieznnaych dla mnie ksyw.
Czolem Panowie |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Pon 02 Styczeń, 2006 11:34
|
|
|
newbie
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Lata mijaja a WB wciaz zyje...
Ja pamietam i witam  _________________ F/Lt conrad from 302nd Polish Squadron "Poznański" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 02 Styczeń, 2006 13:41
|
|
|
pilot
Dywizjon:
303sqn
Nick w LFS:
[WBT]Julius
|
|
Witam...
Twoja ksywka kojarzy mi siĂŞ z jednym goÂściem z VATSIM'u, ale to pewnie przypadek.
Pozdrawiam
ÂŻyczĂŞ sukcesĂłw na arenie.
// Chyba jednak nie przypadek  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 02 Styczeń, 2006 14:59
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Julius napisał(a): | Twoja ksywka kojarzy mi siĂŞ z jednym goÂściem z VATSIM'u, ale to pewnie przypadek. |
Tak ... na VATSIM jestem od zawsze. Dla osob ktore nie wiedza o co chodzi napisze w skrocie, ze jest to siec symulujaca ruch lotniczy online wraz z zapewniem kontroli ruchu, wiecej na www.vatsim.net oraz www.pl-vacc.org
Co do WB bede musial sie wiele rzeczy na nowo uczyc, mam nadzieje, ze mnie przyjmiecie pod swoje skrzydla
Witam Conrada, mojego imiennika. Jednak ktos mnie jeszcze pamieta . |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 02 Styczeń, 2006 16:52
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
Condi napisał(a): |
Tak ... na VATSIM jestem od zawsze. Dla osob ktore nie wiedza o co chodzi napisze w skrocie, ze jest to siec symulujaca ruch lotniczy online wraz z zapewniem kontroli ruchu, wiecej na www.vatsim.net oraz www.pl-vacc.org
Co do WB bede musial sie wiele rzeczy na nowo uczyc, mam nadzieje, ze mnie przyjmiecie pod swoje skrzydla
|
Rysio Taxi Drive.. znaczy Bus Driver? Witam weterana i przypominam, Âże stewardessy na czas lotu naleÂży pozostawiĂŚ w kantynie, bo w kabinie Spita siĂŞ nie mieszczÂą  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 02 Styczeń, 2006 17:01
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Witamy z powrotem na WB
Przypominam, ze tu niektorzy piloci moga gwaltownie reagowac jak sie im siadzie na ogon, szczegolnie ci z konkurencyjnych linii A co najgorsze - pozniej jeszcze strzelaja... _________________ админы пропили сервер (c) Boroda |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 03 Styczeń, 2006 02:55
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
302nd POLISH SQ
Nick w LFS:
|
|
To ja tez sie przywitam chociaz szczyl jestem i od niedawna latam  _________________ F/Lt -al--- from 302nd Polish Squadron "Poznański" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 03 Styczeń, 2006 10:06
|
|
|
greenhorn
Dywizjon: