Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Samoloty ~ MoÂże by tak jakaÂś biblioteka samolotĂłw??
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 2
Idź do strony 1, 2 Następna |
|
|
Wysłany:
Czw 29 Grudzień, 2005 22:11
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Co wy na to, aby kaÂżdy samolot z osobna opisaĂŚ, przedstawiĂŚ (screeny) i pozniej to wrzucic na stronke?? Troche pracy by to kosztowaÂło... ale by sie napewno przydaÂło W opisie danego samolotu mogÂły by byĂŚ takie informacje jak: czy DF czy EF, max speed na rĂłwnej, speed przy ktĂłrym sie rozlatuje, ocena wytrzymaÂłoÂści, czy nadaje sie do HO itd. itp.
Czekam na opinie Pozdro  |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Czw 29 Grudzień, 2005 22:33
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
magazynier u nas ma takie powiedzenie "no to weŸmy siê i zróbcie". Franek, je³œi wysmarujesz te opisy, to Sid pewnie z chêci¹ je zamieœci. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 29 Grudzień, 2005 22:40
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
ja tylko dodam , Âże nas stronce jest pod pdfem prosta tabelka dotyczÂąc zuÂżycia paliwa przy fueldiv = 1.0 i prĂŞdkoÂści zniszczenia samolotu w nurku, moÂżna to rozbudowaĂŚ _________________ Hell Hath No Fury Like A FireFighter
Ochotnicza Straż Pożarna Pilica
www.osp.pilica.com.pl
Śląska Galeria Fotografii Pożarniczej
www.sgfp.com.pl |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 29 Grudzień, 2005 22:42
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
No jest taki problem ¿e ja nieznam wiekszoœci samolotów Dla tego jakby starsi oblatywacze napisali po kilka opisów, to by mo¿na by³o coœ zrobiÌ z tego Ja sie zaj¹Ì moge robieniem screenów  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 30 Grudzień, 2005 11:33
|
|
|
pilot
Dywizjon:
303sqn
Nick w LFS:
[WBT]Julius
|
|
Beryl napisał(a): | magazynier u nas ma takie powiedzenie "no to weÂźmy siĂŞ i zrĂłbcie". |
LOL, nie tylko u Ciebie, u mnie teÂż tak jest i sam siĂŞ czasami ÂłapiĂŞ na tym...
Powodzenia Franek... sam jestem ciekawy co Ci wyjdzie... Szefowi zarekomedujê jak¹œ oznakê dla Ciebie i awans. Fajnie by by³o, gdyby opisy by³y wyposa¿one w zdjêcia jakiœ, mo¿e filmiki...
Pozdrawiam i czekam z niecierpliwoÂściÂą. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 30 Grudzień, 2005 12:00
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
No ale w tym rzecz ¿e sam nie dam rady tego zrobiÌ  moge spróbowaÌ ale w¹tpie ¿eby to wszystko by³o dobrze... najwy¿ej póŸniej poprawicie  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 30 Grudzień, 2005 12:17
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
Franek, m³ody jesteœ, masz du¿o czasu, to weŸ diupe w troki i zamiastjêczeÌ, sam to zrób. WiêkszoœÌ ludzi w SQN ma trochê wiêcej lat ni¿ Ty i znacznie mniej czasu na zabawê (bo dzieci, bo rodzina, bo dom). Ciesz¹ siê, jeœli uda im siê wygospodarowaÌ trochê czasu na polatan w WB czy pod³ubanie w stronce (respect Sid) Swego czasu robi³em pomiary i opisy na stronê nieistniej¹cego ju¿ Dywizjonu White Eagles i wiem ile czasu to poch³ania i ile trzeba mieÌ samozaparcia aby to zrobiÌ. DoœÌ powiedzieÌ, ¿e oechcia³o mi siê ca³kowicie po zrobieniu oko³o 12-15 samolotów, mimo, ¿e czasu mia³em wtedy pod dostatkiem. Mo¿e Ty bêdziesz mia³ wiêcej ambicji, ¿yczê powodzenia 
Ostatnio zmieniony przez Beryl dnia Pią 30 Grudzień, 2005 14:04, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 30 Grudzień, 2005 13:08
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Powodzenia Franek  _________________ админы пропили сервер (c) Boroda |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 30 Grudzień, 2005 13:18
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
GÂłowa do gĂłry Franc - mĂłj szef w robocie jak kaÂże mi coÂś zrobiĂŚ to zazwyczaj dodaje, Âże "damy radĂŞ" . Szefem tu nie jestem ale nie martw siĂŞ - damy radĂŞ z opisem samolotĂłw .
I pamiĂŞtaj - jak szef jest ze mnie zadowolony to i ja jestem z siebie zadowolony .
MogĂŞ pomĂłc i wskazaĂŚ literaturĂŞ ÂźrĂłdÂłowÂą do opracowania
http://www.sq302.rar.pl/
w dziale HQ znajdziesz opisy wielu samolotĂłw z WB _________________ Parkinson czy Alzheimer? Wybór jest prosty.
Lepiej połowę rozlać niż zapomnieć wypić. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 30 Grudzień, 2005 13:44
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
303rd kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 30 Grudzień, 2005 16:38
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
DziĂŞki Jak bedzie gotowe to dam znaĂŚ, ale to troche potrwa Bo bawie sie rĂłwnieÂż w oprawe graficzna  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 30 Grudzień, 2005 16:49
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Jakis czas temu pomyslalem o stworzeniu wiki dla wb. Rozmawialem z szymikiem zeby to odpalic gdzies u niego na serwerze ale wtedt byly problemy z ³¹czem ect. Szymik zebra³ kase i cisza 
W kaÂżdym bÂądz razie mi sie nie chce tym bawic, bo i wb juz mnie nie bawi.
Co to jest wiki? to internetowa encyklopedia, hasla moze tworzyĂŚ kaÂżdy, wszystko jest zapamiĂŞtywane z historiÂą zmian ect. W ten sposĂłb moÂżna opisaĂŚ praktycznie wszystko...
http://student.wszia.edu.pl/~yivan/wbwiki
http://student.wszia.edu.pl/~yivan/wbwiki/index.php/Level_bombing |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 30 Grudzień, 2005 18:40
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Ja wole sam sie bawiĂŚ w php i htmlu Bo w tedy moge wszystko zrobiĂŚ dokÂładnie tak jak chce  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 30 Grudzień, 2005 22:31
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Franek napisał(a): | Ja wole sam sie bawiĂŚ w php i htmlu Bo w tedy moge wszystko zrobiĂŚ dokÂładnie tak jak chce  |
Jesli chcesz to przygotowac tak abym mogl to walnac na strone 303, to nie baw sie w zaden html.
Czysty tekst i zdjecia ewentualnie, bo potem ja bede mial kupe roboty, a Twoja robota pojdzie na marne. No chyba, ze przygotujesz to w takim formacie, ze wystarczy to podpiac pod strone. W innym przypadku nie ma o czym w ogole mowic.
A jesli chcesz to przygotowac na wlasna strone, to rob jak chcesz..
To tyle co mam do powiedzenia w tej sprawie.
powodzenia Franek. _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 30 Grudzień, 2005 23:23
|
|
|