Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Inne gry ~ Aces High pytanko
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 1
|
|
|
Wysłany:
Nie 21 Listopad, 2004 16:57
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Czy moze ktos z was pykaÂł moze w cos takiego jak Aces High??
Wiem, ¿e to p³atne i ToD'ów tam nie ma, ale chcia³bym sie podpytac o ogólne wra¿enia i takie tam inne ró¿nostki... _________________ Rosjanom gratulujemy FreeHosta |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Pon 22 Listopad, 2004 10:38
|
|
|
pilot
Dywizjon:
303sqn
Nick w LFS:
[WBT]Julius
|
|
wiem Âże Sid miaÂł coÂś z tym do czynienia nawec coÂś zapÂłaciÂł, pytaj Sida
pozdr. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 22 Listopad, 2004 12:03
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Taaa... latalem na tym. Nawet miesiac abonamentu sobie wykupilem, bo myslalem, ze przez ten miesiac polubie to. Ale nic z tego nie wyszlo. Moze juz jestem niereformowalny, ale nie umialem sie przestawic na AH.
Napisze co mi sie nie podobalo:
- Totalny misz-masz w samolotach. Kazdy lata czym chce kiedy chce i jak chce. Spit vs Spit to norma.
- Wg mnie duzo wieksze odleglosci od lotnisk niz WB, a wiec musisz wystartowac leciec, leciec, leciec..
- Caly czas nie moglem sie pozbyc gadajacych gosci przez radio. Caly czas slyszalem glosy
- Nie bylo roznicy w natezeniu pracy silnika. Czy zblizales sie do granicy rozpadu samolotu, czy tez robiles swiece silnik pyrka jakby sie nic nie dzialo. Strasznie mnie to denerwowalo.
Co mi sie podobalo.
- Ilosc samolotow, pojazdow, nawet lodz..
- Masa graczy on-line
- Grafika.. ale tylko w wys rozdzielczosci.
Reszta ktora zniechecila mnie do AH dotyczy mojego joy'a i komp'a, wiec nie bede sie tu rozpisywal na ten temat. _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 07 Grudzień, 2004 12:28
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
hmmm.... sid a czymu nie zapytales sie troszka wiecej o polskich graczy na AH?
Otoz jesli kogos to interesuje to lota tam nasz 315 SQ z graczami jak tu:
http://www.hitechcreations.com/cgi-bin/105score/105sqdscore.pl?sqdid=Lucull&tour=svsl3.hitechcreations.com:0:Tour59
nic prostrzego jak po zalogowaniu (godziny od 21 do polnocy) probowac znalesc ktoregos z nas na rosterze i zagadac.
Pokazemy co i jak.
Gra wymagaj duzo od kompa ale lotanie samemu w gaszczu konow jest naprawde stresujace.
Jak komus sie zachce - szukajcie 315SQ
pozdro
Lolo
PS
@Szymik
super robota z new design of Your site
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 20 Grudzień, 2004 15:25
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Uwaga!!!
LataÂłem tam radziÂłem sobie super lepiej niÂż na wb. Faktycznie latanie samemu tam to samobĂłjstwo.
2. Miszmasz w samolotach
wiecej minusĂłw nie ma
plusy walka z 315 kontra 25 samolotĂłw wroga a my na hurri1 i spadÂło ich chyba wtedy z 20.Polowanie na czoÂłgi super zabawa,ale i tak nie pobija dzika siedzacego cala noc w pzIVH w krzakach:D. Joy co ma do tego ja zawsze latam na myszy:D wiecej pytan pls do mnie na gg 1710441 _________________ 303 Squad Kociuszkowski
PWR Polska WspĂłlnota Rycerska w Cossacks
Poland w navyfield |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 21 Grudzień, 2004 08:50
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Jak sobie komputer do domu wymysle, to jeszcze raz do tego podejde.
Tym razem bede z Wami w kontakcie.
|
 |
|
Wysłany:
Wto 21 Grudzień, 2004 10:13
|
|
|
Administrator
Dywizjon:
303sqn Kościuszkowski
Nick w LFS:
[WBT]Szymik
|
|
Wlasniezassalem gierke (w 13 minut kocham moje DSL ) i ide potestowac co i jak tam wyglada  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 21 Grudzień, 2004 10:44
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
ej a co trzeba na gforce'ach dosinstalowaÌ? s³ysza³em coœ o jakiejœ ³atce,¿eby siê poprawnie wyœwietla³o, a u mnie kiszka jest, ró¿owe plamy tylko widaÌ |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 21 Grudzień, 2004 10:53
|
|
|
Administrator
Dywizjon:
303sqn Kościuszkowski
Nick w LFS:
[WBT]Szymik
|
|
Wiec pierwsze wrazenia po zainstalowaniu zajume tylko 150MB przyczym warbirds z dzwikami kokpitami itp ponad 300 odpalilem gierke domysle ustawienia walnol grafe 1024. FPS nieskonczone wielkosc textury 256 wiec odpalilem dziala ofline tylko wlaczylem i poplywalem lodka ktora ma fajne uzbrojenie. Dziala na kompie o parametrach Duron700 128SDRAM Radeon9200 64MB |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 20 Listopad, 2005 23:36
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
a wiec znowu zaczalem w to latac..
spadam jak kamien i nic nie umiem trafic
ale nie o to chodzi.
mam pytanie do wyjadaczy.
Otoz, chcialem sobie ustawic joya i cos pozmienialem na tyle, ze w ogole nie reaguje. Natomiast kiedy wcisne fire, to samolot np, skreca mi w lewo
Takie kwiatki... czy idzie wrocic do ustawien standardowych?
Czy moze podmienic jakis plik w configu?
HELP! _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 22 Listopad, 2005 13:54
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
sid--- napisał(a): | a wiec znowu zaczalem w to latac..
spadam jak kamien i nic nie umiem trafic
ale nie o to chodzi.
mam pytanie do wyjadaczy.
Otoz, chcialem sobie ustawic joya i cos pozmienialem na tyle, ze w ogole nie reaguje. Natomiast kiedy wcisne fire, to samolot np, skreca mi w lewo
Takie kwiatki... czy idzie wrocic do ustawien standardowych?
Czy moze podmienic jakis plik w configu?
HELP! |
----
edit:
Juz jest OK. SpotkaÂłem Lolo na arenie, i wszystko mi juz wyjasniÂł. _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 29 Listopad, 2005 22:42
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Hahahahaha kocham ta gre! Ostatnio znowu gralem bo zauwazylem ze wystarczy rejestr przeczyscic i mozna znowu za darmo 2 ygodnie grac trza nowa postac robic ale kij im w okoo~ Nie ma to jak 88mm w zielonooliwkowym tiger I w kupie krzaow i drzewek, nic tylko walic i cieszyc oko wystrzeliwujacymi wiezyczkami wrazych tankow. Uwielbiam tam tez polowac na czolgi w Yaku9T z 37mm przeciwpancernym albo w Hurri IID z 2x 40mm, na wysokosci drzew powoludku na klapach, podejscie na 200 jardow i salwa mu w dupsko - sama radosc. Zauwazylem nieziemski model uszkodzen, w woziku pancernym M8 z 37mm dzialeczkiem da sie rozlozyc tygrysa, wystarczy mu przestrzelic lufe i juz se z 88' nie postrzela . Wojna powietrzna tam smieszna bo total misz-masz jak wyzej mowiono, ale bitwy pancerne i do tego samoloty frontowe w powietrzu to sama radosc. _________________ MÂłody czÂłowiek uczy siĂŞ zrzucaĂŚ napalm na ludzi, ale nie moÂże napisaĂŚ @#$#! na samolocie bo to nieprzyzwoite. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 30 Listopad, 2005 14:21
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
thomas_33
Nick w LFS:
|
|
najwazniejsze jak sie kliruje tam score?!
no latam, tzn spadam regularnie
raz wlecialem w dupsko B24
ping w granicach 170-180
ciekawy jest sam start
a czolgiem to nie umiem jezdzic  _________________ F/Lt k-azan from 302nd Polish Squadron "PoznaĂąski" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 30 Listopad, 2005 14:47
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Piszecie o AH1 czy AH2 ? I czy wystarczy zassac ten 60MB plik ?
Ja sprzet dopiero jutro odbieram, wiec moze w okolicach weekendu sie pojawie na AH w czolgu  |
|
|
|
 |
|