Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Polski Turniej WarBirds ~ Laxtsc vs K-azan 5:0
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 1
|
|
|
Wysłany:
Pią 24 Grudzień, 2004 00:59
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
1,5 godzinna rozgrywka
Walka 1 Bf109G14/R6 - Hurri II C
Walka zostala powtorzona ze wgledu na maly wypadek. Kazan otrzymal PK, zas ja przy ladowaniu sie po prostu rozbilem
Powtorka. Staram sie krecic w pionie co raz zlatujac z gory na Hurri II. Kazan robi uniki, wycofuje sie climbem i znowu. W koncu siada kilka kulek. Nastepuje nawrot i ... OverG 1:0
Walka 2 - Pierwszy raz siedze za sterami Hurri II C Po mijance robie szybki skret w strone 109, jednak staram sie na HO nie wchodzic, wiec dopiero po kilku skretach siadam na 6. Kilka serii i 109 trafione nurkuje. Walka przeniosa sie na deck, po kilku obrotach 4x20mm Hispano zamienia 109 w kule ognia (chyba PK bylo). Chyba Kazan mial wczesniej uszkodzone stery. 2:0
Walka 3 Typhoon vs FW190A8 light
Ehh, ta walka miala duzo emocji. Mijanka, robie sredni climb i petle. Kazan robi lekkie nurki ja zanim i skrety. Typhoon niezle trzyma E w poziomym locie, spokojnie dogonilem 190 i poslalem pare kulek. Dluzsza seria sprowadzila 190 na ziemie. 3:0
Walka 4
Duzo climbowania, krecenia i wogole jak poprzednio. Typhoon lekko mnie zostawia w tyle. W koncu siadlem na 6 i PK. Caly czas skrecalem lekko by nie tracic E, oplacilo sie, pod koniec moglem krecic na blackoucie i spokojnie wymierzyc 4:0
Walka 5 Hurri 1 vs Hurri 1
Mijanka, kilka przejsc an HO. Po 3-4 HO, ktore omijalem jednak, zrobilem wysokie yoyo i siadlem na 6 Kazana. Poslalem 70x7mm, Kazan zanurkowal i mnie zgubil. Walka przeniosla sie na deck, gdzie nie moglismy zdobyc prezwagi z klapami i bez. W koncu lekko puscilem skret i pognalem nabrac speed, zaczalem robic nozyce. Po 4 wezyku skrecilem ile sie dalo i siadlem na 6 Kazana. To przechylilo szale na moja strone, po kilku seriach Hurri spadl na ziemie. 5:0
Brawo Kazan, sprawiles ze sie niezle pocilem przy EF Poprzednie moje walki nie dawaly mi na to czasu, tak szybko spadalem na ziemie Nie bylo zle, biorac pod uwage ile czasu nam to zajelo, 1.5h. Obaj popelnalismy bledy i zapewne staralismy sie je wykorzystywac jak sie da. |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Sob 25 Grudzień, 2004 11:23
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Napisze tu na wypadek gdyby wiadomosc GG nie doszla do Vipe'a.
Vipe, popelniles blad przy wpisywaniu punktow do tabeli. Ja i Kazan dostalismy po 5 przegranych walk Pls popraw to  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 25 Grudzień, 2004 12:52
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
ok lax napisz ile walk stoczyles pls?????
chyba 2 razy policzylem ci walke z reggisem :/ _________________ F/Lt Vipe from 302nd Polish Squadron "PoznaĂąski" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 25 Grudzień, 2004 15:29
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
1.laxtsc - vipe 0:5
2.laxtsc - reggis 0:5
3.laxtsc - k-azan 5:0 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 26 Grudzień, 2004 12:12
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
pociesze Cie, ze ze mna przegegrales 4:1 po tym jak ja na low alcie zarylem w glebe  _________________ F/Lt Vipe from 302nd Polish Squadron "PoznaĂąski" |
|
|
|
 |
|