Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ RusFH ~ Nowy FHL 1.65
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 2 z 2
Idź do strony Poprzedna 1, 2 |
|
|
Wysłany:
Sro 02 Listopad, 2005 16:55
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]hrabia
|
|
rax napisał(a): | a ty sobie kupke walnij bo chyba ci juz mysli blokuje !  |
To juÂż wiemy, co to jest „RAXoza” – niemoÂżnoœÌ wydalenia kupy, co przy zbyt mocnym skupieniu, prowadzi do ucisku mĂłzgu przez krew i braku moÂżliwoÂści myÂślenia.
Jak leczyĂŚ? Patrz temat o nadgarstku...
>>> http://pft.rednet.com.pl/forum/viewtopic.php?t=649 _________________
"Jechałem tak szybko gdyż....lubię zapierdalać..." |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Sro 02 Listopad, 2005 19:22
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
hrabia303 napisał(a): | rax napisał(a): | a ty sobie kupke walnij bo chyba ci juz mysli blokuje !  |
To juÂż wiemy, co to jest „RAXoza” – niemoÂżnoœÌ wydalenia kupy, co przy zbyt mocnym skupieniu, prowadzi do ucisku mĂłzgu przez krew i braku moÂżliwoÂści myÂślenia.
Jak leczyĂŚ? Patrz temat o nadgarstku...
>>> http://pft.rednet.com.pl/forum/viewtopic.php?t=649 |
kurde Hrabia b³ysn¹³eœ, to brakuj¹cy kawa³ek do œlepoty raxa, poprzez niemo¿noœc wydalenia kupy, uderzenie krwi do mózgu i po prostu redout (przeciwnik blackoutu) i po prostu wtedy pojawia siê œlepota, chwilowa bo chwilowa, ale œlepota, s³ynna raxowa œlepota ³¹cz¹ca sie z RAXoz¹
Cholerka, hrabia moÂże by tak dali jakiegoÂś "SQ 303rd Nobel" za to  _________________ Hell Hath No Fury Like A FireFighter
Ochotnicza Straż Pożarna Pilica
www.osp.pilica.com.pl
Śląska Galeria Fotografii Pożarniczej
www.sgfp.com.pl |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 03 Listopad, 2005 08:33
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
 _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 03 Listopad, 2005 15:48
|
|
|
pilot
Dywizjon:
303sqn
Nick w LFS:
[WBT]Julius
|
|
Rax.. Czy Ty rozumieĂŚ polski?
MyÂślaÂłem, Âże tylko chiĂączycy siĂŞ uÂśmiachajÂą jak gÂłupi do sera sÂłyszÂąc takie epitety na swĂłj temat.  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 03 Listopad, 2005 16:51
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
heheheheh  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 04 Listopad, 2005 08:26
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Julius napisał(a): | Rax.. Czy Ty rozumieĂŚ polski?
MyÂślaÂłem, Âże tylko chiĂączycy siĂŞ uÂśmiachajÂą jak gÂłupi do sera sÂłyszÂąc takie epitety na swĂłj temat.  |
julek...czy ty czytasz forum ??? zwroc uwage ze jak juz nie maja nic ciekawego to dorabiaja teorie do mojej osoby... Jak mial bym reagowac na wszystkie takie docinki to bym osiwial juz z 3 lata temu ! A poza tym trzeba miec troszke wyrozumienia dla tych co nie potrafia smiac sie z samego siebie ale doskonali sa w wysmiewaniu innych .  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 04 Listopad, 2005 12:04
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]hrabia
|
|
rax napisał(a): | Julius napisał(a): | Rax.. Czy Ty rozumieĂŚ polski?
julek...czy ty czytasz forum ??? zwroc uwage ze jak juz nie maja nic ciekawego to dorabiaja teorie do mojej osoby... Jak mial bym reagowac na wszystkie takie docinki to bym osiwial juz z 3 lata temu ! A poza tym trzeba miec troszke wyrozumienia dla tych co nie potrafia smiac sie z samego siebie ale doskonali sa w wysmiewaniu innych .  |
Hahaha… Gdybym nie potrafiÂł ÂśmiaĂŚ siĂŞ z samego siebie to juÂż dawno bym siĂŞ pochlastaÂł… _________________
"Jechałem tak szybko gdyż....lubię zapierdalać..." |
|
|
|
 |
|