_
|
Autor |
Wiadomo¶æ |
Strona Glówna WBC ~ Polski Turniej WarBirds ~ Beryl - Yivan 4-1
Zobacz nastêpny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 1
|
|
|
Wys³any:
Czw 23 Grudzieñ, 2004 00:20
|
|
|
Do³±czy³: 01 Sty 1970
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
a¿ w szoku jestem. Yivan, powiedz, ¿e mirage to Ty, bo uwiezyc nie mogê
Pierwsza runda, Beryl 109F2 Yivan Spit5c. G³upia sprawa, zeszli¶my low and slow i moja 109f2 wykrêci³a Spita. Krêcili¶my siê naprawdê d³ugo i ca³y czas zyskiwa³em przewagê, kiedy ju¿ ju¿ mia³em Yivana w celowniku on co¶ zamiesza³ i po 2 kolejnych kó³kach znale¼li¶my siê na HO w którym go popsu³em
druga runda. Po wysokim HO w którym trafi³em Yivana lekko by³o drugie takie niepe³ne i niespodzianka, Yivanowi po 8x7 i 2x20 poszed³ olej. rzuci³em w k±t wszelkie rycerskie zasady i spierdala³em dopóki mu siê olej nie skoñczy³
trzecia. Ja spit9, Yivan F4u. Na pocz±tku mia³em zajebist± przewagê i kilka pewnych sytuacji strzeleckich, ale zlami³em jak ostatni lamus i nic ciekawego Yivanowi nie zrobi³em. On pó¼niej zacz±³ uciekaæ a ja zacz±³em oszczêdzac fuel. Wymienili¶my siê jeszcze jakimi¶ kulkami, w koñcu Yivan z du¿± przewag± altu zanurkowa³ na mnie.... i zgubi³ skrzyd³o
do czwartej walki podszed³em mocno na luzie,wiedz±c, ¿e nie mam szans, poza tym mia³em wygran± w kieszani. Lata³em wiêc w dziwny sposób, raczej uciekaj±c ni¿ manewruj±c, po której¶ mijance Yivan wywali³ mi wielkie dziury w lewym skrzydle, zawróci³em jednak delikatnie i.... spali³em Yivanowego Spita 18x12mm.
Na hurrach by³em pewny,¿e przegram, bo o ile na MA lubiê hurra, to w pojedynkach zawsze latam za szybko i ka¿dy mnie wykrêca. Spróbowa³em rozegraæ to sposobem i na mijankê lecia³em na 20% T, zaraz po mijance ostro zawin±³em...a Yivan spad³ na mnie z góry i zrobi³ mi z dupy jesieñ ¶redniowiecza
Niech wiêc kto¶ kto walczy³ z Yivanem,¿e Mirage to On bo a¿ mi siê wierzyæ nie chce
jutro wrzucê gdzie¶ tracki |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wys³any:
Czw 23 Grudzieñ, 2004 00:36
|
|
|
sier¿ant
Sk±d: Piaseczno
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
|
|
|
 |
|
Wys³any:
Czw 23 Grudzieñ, 2004 10:48
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
|
|
|
 |
|
Wys³any:
Czw 23 Grudzieñ, 2004 16:51
|
|
|
Go¶æ
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Ta jasne jak z wojtasem liczysz na lightowa walke to uwazaj mozesz sie bardzo przeliczyc:P |
|
|
|
 |
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) |
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|