Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Ogólne ~ Kolejny raz to samo ...
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 1
|
|
|
Wysłany:
Pią 21 Październik, 2005 09:08
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
JA PIER@#$@##@$ KUR@#$@#$ juz nie mam siÂły do tego JEB&$&^%&^ dÂżoja nerwy mi juÂż puszczajÂą. Ja nie wiem ale odkÂąd zainstalowaÂłem XP to dÂżoj mi sie co 30 min grania rozkalibrowuje tz. zmienia siĂŞ jego zakres ... W windzie 98 tak nie byÂło. co ?? A w dodatku jak sie rozglÂądam za nowymi dÂżojami to kurna nic nie ma ciekawego.. MoÂże ktoÂś poleci jakiegoÂś dÂżoja ?? tylko nie jakieÂś raxiarskie cyborgi saitegi bo ich nie lubie  |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Pią 21 Październik, 2005 09:25
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
koziol- napisał(a): | JA PIER@#$@##@$ KUR@#$@#$ juz nie mam siÂły do tego JEB&$&^%&^ dÂżoja nerwy mi juÂż puszczajÂą. Ja nie wiem ale odkÂąd zainstalowaÂłem XP to dÂżoj mi sie co 30 min grania rozkalibrowuje tz. zmienia siĂŞ jego zakres ... W windzie 98 tak nie byÂło. co ?? A w dodatku jak sie rozglÂądam za nowymi dÂżojami to kurna nic nie ma ciekawego.. MoÂże ktoÂś poleci jakiegoÂś dÂżoja ?? tylko nie jakieÂś raxiarskie cyborgi saitegi bo ich nie lubie  |
synu ! ja nie latam na saiteku cyborgu tylko na evo !!! ale mam ten sam problem...czasami nie moge w nic trafic bo akurat na 5 sec przed atakiem joy zaczyna proces rozkladu !...tez mnie szlag trafia ale jak na razie nie mam godnego nastepcy takiego joya ~! _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 21 Październik, 2005 09:52
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Panowie, ja mam najlepszy sposĂłb na wasze nerwy.
Trzeba sie poprostu przesi¹œÌ na myszkê i problem bedzie za³atwiony.
Ja jeszcze nie miaÂłem kÂłopotĂłw z rozkalibrowanÂą myszkÂą :)) |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 21 Październik, 2005 10:29
|
|
|
pilot
Dywizjon:
303sqn
Nick w LFS:
[WBT]Julius
|
|
maluch napisał(a): | Panowie, ja mam najlepszy sposĂłb na wasze nerwy.
Ja jeszcze nie miaÂłem kÂłopotĂłw z rozkalibrowanÂą myszkÂą ) |
Do czasu, do czasu...
Jak zostaniesz tatusiem to siĂŞ przekonasz. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 21 Październik, 2005 11:54
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
maluch napisał(a): |
Cytat: | Do czasu, do czasu...
Jak zostaniesz tatusiem to siĂŞ przekonasz. |
PIĂKNE
ja pier*&^%*&^% w dodatku to forum tak zamula KUR#@#$@#$
No ale rano o 7:00 chodziÂło miodzio  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 22 Październik, 2005 00:32
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
MS Sidewinder Force Feedback Pro - polecam ( wersja jeszcze przed wprowadzeniem portow USB na zlacze Joy/MIDI ( trzeba miec jaks karte dzwiekowa z portem - SB Live starczy). Nigdy sie jeszcze w zadnym XP/2000/Vista nie rozkalibrowal Uzywam tego samego od 6 lat do wielu gier i jeszcze ani razu sie nie zepsul / zuzyl / poluzowal etc... Wciaz jak nowy tyle ze odlaczam w nim zasilanie bo mnie wkurza FF Aha - kalibruje sie toto samo
Kupilem kiedys za 900 PLN ale sie oplacalo i to bardz\o. Dzis uzywane mozna kupic i po 100 PLN a moze i mniej ale bedziecie uzywali ich jeszcze przez lata a ludki sprzedaja bo chca miec wszystko na USB , nie wiedzac czego sie pozbywaja  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 22 Październik, 2005 23:47
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
tak wiem ale tego juz nigdzie dostac nie moge ... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 23 Październik, 2005 14:45
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
maluch napisał(a): | Panowie, ja mam najlepszy sposĂłb na wasze nerwy.
A ja mialem. Czasem lubie palcami stukac w myszke, dla rytmu. Nie wiem jak to sie dzieje ale po chwili stukania czujniki zaczynaja wariowac i myszka sama jezdzi na boki Czasami po dluzszym czasie od przerwania stukania. Juz nie raz gonilem cona na d2 i myszka na maxa w lewo/prawo mi uciekala obracajac samolot, w rezultacie gubilem cona  |
|
|
|
 |
|