Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Ogólna dyskusja ~ Joystick a Warbirdy
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 7 z 9
Idź do strony Poprzedna 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Następna |
|
|
Wysłany:
Wto 13 Wrzesień, 2005 13:30
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
hmm..
Mam tego malego gnojka. Powiem tak:
Lata mi sie nim zajebiscie. Jest czuly, fajnie lezy w lapie. W porownaniu do poprzednika ktorego mialem (Wingmana Extreme 3D) to wlasciwie nie ma co porownywac.
Ale jedna sprawa mnie w nim denerwuje, zeby nie uzyc innego slowa.
I nie jest to odosobniony przypadek.
Rozkalibrowuje sie podczas gry. Kuzwa, no nie wiem co z tym zrobic.
Jest cacy i nagle dup, kompletnie mu odwala.. ale wcisniecie F12 i jest OK.
to taka mala moja dygresja. _________________
 |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Wto 13 Wrzesień, 2005 13:53
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
Cyborg Gold - jestem zadowolony, na temat trwaÂłoÂści tego cuda nie ma siĂŞ co wypowidaĂŚ, bo robi siĂŞ juÂż pomaÂłu legendarna |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 13 Wrzesień, 2005 13:56
|
|
|
Administrator
Dywizjon:
303sqn Kościuszkowski
Nick w LFS:
[WBT]Szymik
|
|
A jeszczejedno czy jest przystosowany dla leworecznych widze jakas podpurke na zdjeciu mozna ja przestawic taka aby byla dla lewolapnych? |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 13 Wrzesień, 2005 13:59
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
moÂżna przestawiĂŚ przepustnicĂŞ i podpĂłrkĂŞ, poza tym joy jest symetryczny,takÂże to chyba najlepiej dostosowany sprzĂŞt dla leworĂŞcznych |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 13 Wrzesień, 2005 15:46
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
302nd POLISH SQ
Nick w LFS:
|
|
Mam mniej wiecej to samo co SiD z nim - tylko ze u mnie wystarczy pomerdac nim przy pierwszym locie, wcisnac F12 i sie trzyma juz. Lekko denerwujaca jest ciutke za mala podporka pod nadgartek ale moze to wina mojej pozycji do grania
Poza tym genialny sprzet i swietnie sie na nim lata  _________________ F/Lt -al--- from 302nd Polish Squadron "Poznański" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 13 Wrzesień, 2005 15:58
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
thomas_33
Nick w LFS:
|
|
grrrr poszukuje wspolnika do zamachu terrorystycznego, na siedzibe firmy Logitech  _________________ F/Lt k-azan from 302nd Polish Squadron "PoznaĂąski" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 13 Wrzesień, 2005 16:30
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
sid--- napisał(a): |
hmm..
Mam tego malego gnojka. Powiem tak:
Lata mi sie nim zajebiscie. Jest czuly, fajnie lezy w lapie. W porownaniu do poprzednika ktorego mialem (Wingmana Extreme 3D) to wlasciwie nie ma co porownywac.
Ale jedna sprawa mnie w nim denerwuje, zeby nie uzyc innego slowa.
I nie jest to odosobniony przypadek.
Rozkalibrowuje sie podczas gry. Kuzwa, no nie wiem co z tym zrobic.
Jest cacy i nagle dup, kompletnie mu odwala.. ale wcisniecie F12 i jest OK.
to taka mala moja dygresja. |
mam dokladnie to samo sid...dokladnie...i to mnie wkur....na maksa !!! chyba kupie inny egzemplarz  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 13 Wrzesień, 2005 17:04
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Szymik napisał(a): | A jeszczejedno czy jest przystosowany dla leworecznych widze jakas podpurke na zdjeciu mozna ja przestawic taka aby byla dla lewolapnych? |
Evo jest super przystosowany dla maĂąkutĂłw, wykrĂŞcasz ÂśrubeczkĂŞ, przekÂładasz podpĂłreczkĂŞ, przykrĂŞcasz ÂśrubeczkĂŞ i wszystko.
Przepustnica nie jest przek³adana, jest centralnie w osi joya. Natomiast g³ówka z triggerami i hatem ca³a siê przechyla na lewo lub na prawo (oczywiœcie nie sama) w zale¿noœci od tego jak kto ma szpotawego kciuka.
Czemu force feedback siĂŞ nie przyda? WB nie obsÂługuje? Ma przecieÂż panel do konfiguracji. _________________ No i dobrze, fajna zabawa jest, po co to zamykać |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 13 Wrzesień, 2005 17:17
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
tylko i wylacznie Evo. Ja nie mam zadnych problemow z kalibracja. Nawet go nie musze kalibrowac. wystarczy ze poruszam nim na wszystkie strony po odpaleniu windy i juz jest spoko. Na prawde. Jezeli kiedys go rozpieprze to kupuje drugi taki sam. Wedlug mnie najlepszy stosunek wartosci do ceny na rynku.  _________________ "Bandits at five o'clock!"
"Roger that...........What do we do until then?" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 14 Wrzesień, 2005 07:05
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Witam,
Panowie o czym wy tu piszecie. Powiem wam najlepsza jest myszka GENIUS za 30 zÂł na ktĂłrej sam latam. Ma chyba juÂż z 4 lata i siĂŞ nic nie psuje:))) - GoroÂąco polecam. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 14 Wrzesień, 2005 11:09
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
syd napisał(a): | Ja nie mam zadnych problemow z kalibracja. Nawet go nie musze kalibrowac. wystarczy ze poruszam nim na wszystkie strony po odpaleniu windy i juz jest spoko. |
ale badziewia macie  _________________ админы пропили сервер (c) Boroda |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 14 Wrzesień, 2005 15:47
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
302nd POLISH SQ
Nick w LFS:
|
|
idz sobie powciskaj te swoje pedalki i sie nie odzywaj lepiej :p _________________ F/Lt -al--- from 302nd Polish Squadron "Poznański" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 10 Listopad, 2005 23:07
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Ty od pedaÂłkĂłw, pytanie mam. GdyÂż Evo zwykÂły byÂł na potach, oraz gdyÂż Evo Force jest na optyce, oraz gdyÂż twoje Mikroszafty teÂż sÂą na optyce (prawda?) to powiedz jak to goÂściu spi¹³eÂś. Bo kupiÂłem force, szarpie mnie za rĂŞkĂŞ zajebka, tylko mu kurna rÂączkĂŞ rozkrĂŞcilem Âżeby noÂżny rudder ze starego przelutowaĂŚ, a tu panie optyszyn. No i co tera? _________________ No i dobrze, fajna zabawa jest, po co to zamykać |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 11 Listopad, 2005 13:47
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
MSPP2 ma optyki, MSFF2 ma zwykle poty stykowe.
Tak wiec nie wiem jak sie optyki montuje, radz sobie sam  _________________ админы пропили сервер (c) Boroda |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 11 Listopad, 2005 15:56
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
no nic tylko optyke w pedalki wstawic
a tak na serio to optyczne sa tylko potencjometry, a wymierzone wartosci posylaja takim samym sygnalem elektrycznym jak i zwykle wiec powinno sie dac wpiac pedalki zamiast optyki gdziestam podrodze. tak tylko sobie gdybam bo naprawde to nie mam pojecia  _________________ Aeria gloris! |
|
|
|
 |
|