Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ RusFH ~ Co sie dzieje ze statystyka ?
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 1
|
|
|
Wysłany:
Wto 16 Sierpień, 2005 11:49
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Witam !
Jestem "¿ó³todziowbem" , latam na FH tylko od 3 TODów.
Ostatni TOD byÂłem GOLDem. Po kilku dniach nieobecnoÂści wrĂłciÂłem.
ZaÂłogowaÂłem siĂŞ wczoraj i widzĂŞ , Âże juÂż jest rok 1940 i nowa mapka . No to zmieniam stronĂŞ na RED , wybieram I16 i startujĂŞ. ZestrzeliÂłem goÂścia, wracam na rodzime lotnisko, patrzĂŞ score i tu mam niespodziankĂŞ - statystyka ze starego todu. No i mam dylemat, zawsze lataÂłem po stronie polskiej (302, 303 i t.d.) , a tu widzĂŞ, Âże polskie dywizjony nie zmieniÂły stronĂŞ. A sama myÂśl, Âże
bĂŞdĂŞ musiaÂł znĂłw zaczynaĂŚ na 109 zamiast na Spite mnie mĂŞczy.
Na forum FH na ten temet panujĂŞ cisza
MoÂże ktoÂś coÂś wie na ten temat ?
PS. ZnudziÂły mnie loty samodzielne, szczegulnie kiedy natrafiam na parĂŞ "czeskich lwĂłw" . ChcĂŞ wstÂąpiĂŚ do jakiegoÂś polskiego dywizjonu. |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Wto 16 Sierpień, 2005 12:31
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
ktos grzebal w matrix'ie
Cofneli czas i zmienili mapke, ale nie zresetowali score.
Doszlismy do wniosku, ze to nie byl koniec TOD'a bo punkty zostaly ze starego. Wiec dalej latamy gold. Juz kiedys cos takiego bylo.
Nie wiem jak sie to skonczy. Zalezy od boss'ow.
Jesli chodzi o dywizjon, to kazdy stoi otworem dla nowych. Zdecyduj w ktorym chcesz latac i popros o invit'a na arenie.
Zaznacze tylko, ze jesli bedziesz chcial zostac przyjety do 303'ciego, to bedzie cie to kosztowac kratke piwa na zlocie, na ktorym bedziesz musial byc obowiazkowo.
Najblizszy szykuje sie 10 wrzesnia 2005 w Lasku
Poza tym, przycinanie kity, latanie po browca dla starych, itp, itd.. same przyjemnosci.  _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 16 Sierpień, 2005 13:01
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
302nd POLISH SQ
Nick w LFS:
|
|
Witam. No i tu mam cale piekno ruska wlasnie. Zresetowal im sie serwer albo cos sami zmienili (cholera ich wie) ale z poczatku '45 zrobil sie poczatek '40 na innej mapie. Juz tak mielismy kiedys ze nam czas cofneli i postanowilismy latac dalej po tej samej stronie z powodu nie zresetowania score'a. _________________ F/Lt -al--- from 302nd Polish Squadron "Poznański" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 16 Sierpień, 2005 13:09
|
|
|
kadet
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
A ja zmieniÂłem stronĂŞ na Red. WiekszoœÌ goldĂłw zostaÂła a z red siĂŞ przenieÂśli do gold. I ros wczoraj wieczorem 30 gold 13 red. A niewyczyszczenie statystyk to Âżadne wytÂłumaczenie. Nie mam zamiaru taĂączyĂŚ jak mi ruskie zagrajÂą, wiĂŞc nowy TOD zmiana strony. Tylko na ch110 gadajcie gdzie jesteÂście cobym nie urwaÂł skrzydeÂłka komuÂś z 303.  _________________ Core2Duo 2,33 MHz, 4 GB RAM DDR2 800, Asus P5N-E sli, GF 8800 GTS 320 MB ... jak powiedział Sofronow |
|
|
|
 |
|