Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Targetware ~ target tobruk
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 2
Idź do strony 1, 2 Następna |
|
|
Wysłany:
Czw 11 Sierpień, 2005 09:56
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
a TT jest wreszcie do sciÂągniĂŞcia i polatania, wiedzieli o tym? A moÂże juÂż latali ktĂłryÂś?
http://targettobruk.twsim.net/
Tyko kuna niema messerĂłw i niema hurrich, do dupy z takim dodatkiem. Niemniej, ciÂągnĂŞ. _________________ No i dobrze, fajna zabawa jest, po co to zamykać |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Czw 11 Sierpień, 2005 10:33
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
thomas_33
Nick w LFS:
|
|
a mi dziadostwo ne dziala jakis blad wyskakuje...  _________________ F/Lt k-azan from 302nd Polish Squadron "PoznaĂąski" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 11 Sierpień, 2005 11:15
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
online nie latalem jeszcze, bo w zasadzie tylko wloskie atrakcje doszly w porownaniu z TR, choc mam to juz jakis tydzien
czekam az wypuszcza pacza 0.65, bo dopiero wtedy ma sie wiecej rzeczy pojawic do TT, bo na betach tej wersji byl TT robiony i beda mogli reszte zlomu wrzucic _________________ админы пропили сервер (c) Boroda |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 03 Listopad, 2006 09:40
|
|
|
kadet
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Wczoraj poszalałem troche w TT. Gladiatorem lata się za łatwo
Mam jednak ogólny problem ze startowaniem niektórymi maszynami - po otwarciu przepustnicy na pasie (efekt żyroskopowy???) ściaga mnie maksymalnie w lewo i nawet maksymalne wychylenie steru kierunku nic nie pomoże - po prostu skreca i koniec. Ciekawe jest to ze dzieje sie tak w Gladiatorze Mk II i Hurricane Mk II zaś w Gladiatorze Mk I i Seahurricane ten problem nie wystepuje. Podobne przygody miałem w TK ze starszymi maszynami (dlatego latam tam tylko sowietami).
a BTW Swordfish (Stealth biplane) rulez  _________________ Piszę jednorazowo dużo postów zanim znów zniknę na kilka lat.
[img][/img] |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 03 Listopad, 2006 10:00
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
1.Pułk Lotniczy
Nick w LFS:
|
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 03 Listopad, 2006 10:02
|
|
|
kadet
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Dzieki. Dziś po pracy sprawdzę Przydałby sie Hurribomber
EDIT: Po pracy:
Sprawdziłem i Gladiatorem wystartowałem choć nie ukrywam że z oporami... próbowałem też Mustangiem w TK i także się udało... natomiast start P-40 mimo kilkunastu prób nie udał się. Przy 30-40 Mph samolot zaczyna tańczyć na pasie i nie umiem go opanować widocznie P-40 tylko dla Chucka Norrisa jest  _________________ Piszę jednorazowo dużo postów zanim znów zniknę na kilka lat.
[img][/img] |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 16 Listopad, 2006 10:08
|
|
|
kadet
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
No i mam nastepny problem... od dłuższego czasu przy startowaniu TT wyskakuje mi bład, że czegostam od fw 190 nie moze mi ściągnac, cos się nie zgadza i unable to connect to server
Nie wziąłem udziału w operation Husky przez ten problem, a nie moge sie doczekać, żeby znów wsiąśc w Gladiatora i postrzelac do makaroniarzay  _________________ Piszę jednorazowo dużo postów zanim znów zniknę na kilka lat.
[img][/img] |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 16 Listopad, 2006 11:24
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
W pliku config.txt w [Client Network Settings] ustaw
Maximum Download Size = 0 _________________ No i dobrze, fajna zabawa jest, po co to zamykać |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 16 Listopad, 2006 11:25
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
1.Pułk Lotniczy
Nick w LFS:
|
|
Wez settings/genaral/network i ustaw max donload size na 0 Masz pewnie domyślne 256kb i Ci nie chce pociągnąc malowania foki z serwera, bo malowanie waży z 1,5MB w sumie. _________________ por.pil.Lucas
2.Eskadra Wywiadowcza/ 1.PL
http://www.1pl.prv.pl
http://wop1920.co.nr |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 16 Listopad, 2006 20:19
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
no ja generalnie tez mam problem, ale ze sciagnieciem calego moda TT.
Jak w dziale Download Mods zapodaje zeby TT sciagnal to po chwili error unable to connect i cos-tam-cos-tam tt240608 czy jakos tak.
Chcialem moda sciagnac recznie ze stronki, ale znow error i stronka jest niedostepna.
i muka
 _________________ Rosjanom gratulujemy FreeHosta |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 16 Listopad, 2006 20:24
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
1.Pułk Lotniczy
Nick w LFS:
|
|
Spróbuj jeszcze raz. Jak wyskoczy błąd, to wejdz do ttargetware/user/log/log.txt i wklej zawartosc tego loga.
To jest super rzecz, gdy się coś nowego składa i wyskakuje błąd. log.txt zawsze prawdę powie co jest nie tak:) _________________ por.pil.Lucas
2.Eskadra Wywiadowcza/ 1.PL
http://www.1pl.prv.pl
http://wop1920.co.nr |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 17 Listopad, 2006 09:19
|
|
|
kadet
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
No u mnie się udało ściągnąc malowanie foki i wczoraj zdazyłem sobie juz statystyki popsuc hehehe _________________ Piszę jednorazowo dużo postów zanim znów zniknę na kilka lat.
[img][/img] |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 20 Listopad, 2006 20:02
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
ściągnąłem TT od Andiego ale jakiś błąd przy rozpakowywaniu mi wyskakuje - ktoś ma podobnie ?
Może jakieś alternatywne źródełko pls bardzo. _________________ Parkinson czy Alzheimer? Wybór jest prosty.
Lepiej połowę rozlać niż zapomnieć wypić. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 20 Listopad, 2006 21:48
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
U mnie sie rozpakowalo, ale spakuje jeszcze raz tym razem jako ZIP.
Zaraz bedzie na FTPie. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 22 Listopad, 2006 01:01
|
|
|
sierżant