Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Ogólna dyskusja ~ a mordred to gdzie lata? :D
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 3
Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
|
|
Wysłany:
Sro 03 Sierpień, 2005 12:32
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
A pan mordred to w jakim SQ lata??? :o _________________ 303rd Kosciuszkowski SQN RF [] Z |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Sro 03 Sierpień, 2005 14:26
|
|
|
kadet
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
nie lata w Âżadnym...:554: jeÂśli juÂż to w "Getafe Borachos" :675: :564:
(w stadium tworzenia) _________________ Piszę jednorazowo dużo postów zanim znów zniknę na kilka lat.
[img][/img] |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 03 Sierpień, 2005 16:23
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
302nd POLISH SQ
Nick w LFS:
|
|
Tylko czemu nie lata z nami po ciemnej stronie mocy?  _________________ F/Lt -al--- from 302nd Polish Squadron "Poznański" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 03 Sierpień, 2005 22:25
|
|
|
kadet
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
a to tak z przyzwyczajenia - ale w nastĂŞpnym TODzie tyÂż bĂŞdĂŞ czerwony i Wy takoÂże - a w jeszcze nastĂŞpnym moÂże wreszcie zmieniĂŞ stronĂŞ :597: _________________ Piszę jednorazowo dużo postów zanim znów zniknę na kilka lat.
[img][/img] |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 04 Sierpień, 2005 08:49
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
No wÂłasnie jak nie lata po wÂłaÂściwej stronie to mu BANA !! !!
Albo jakieÂś masow polowanie trza zorganizowaĂŚ
Od teraz ka¿dy kto zauwa¿y Mordreda w powietrzu ma obowi¹zek poinformowaÌ polskiego AWACS-a podaj¹c pozycjê, wysokoœÌ, i typ maszyny  _________________ 303rd Kosciuszkowski SQN RF [] Z |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 04 Sierpień, 2005 14:12
|
|
|
kadet
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
hej hej - powstrzymajcie siĂŞ bratobĂłjcy - znacznie wiĂŞcej PolakĂłw lata w tym TODzie czerwonymi ale np. nie siedzÂą na forum, nie ÂśledzÂą stron polskich dywizjonĂłw itd. Tak siĂŞ zÂłozyÂło Âże pewna grupa znajomych lata razrem i aktualnie latajÂą czerwonymi - w nastĂŞpnej wojnie takÂże zostaniemy po czerwonej stronie wiĂŞc - jak mniemam z forumowiczami bĂŞdziemy ramiĂŞ w ramiĂŞ. Potem moÂżemy siĂŞ zmieniaĂŚ razem z wami Âżeby stworzyc w miarĂŞ jednolity polski front a tymczasem forumowiczĂłw ktĂłrym zaszkodziÂłem (buuuuuum) przepraszam - to nie byÂło nic osobistego :610: _________________ Piszę jednorazowo dużo postów zanim znów zniknę na kilka lat.
[img][/img] |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 04 Sierpień, 2005 15:07
|
|
|
Administrator
Dywizjon:
303sqn Kościuszkowski
Nick w LFS:
[WBT]Szymik
|
|
Mordred jestes jednym z nas nie ma tu zadnych forumowiczow jestes aktywny jestes w naszej spolecznosci i zapros doniej swoich kolegow z ktorymi latasz czym wicej ludzi tym lepiej. Jako ze latasz po niewlasciwej stronie wszyscy Twoi kumple musza sie za Twoja namowa zarejestrowac na forum i aktywnie uczestniczyc w zyciu warbirds.pl  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 04 Sierpień, 2005 20:43
|
|
|
kadet
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Szymik napisał(a): | wszyscy Twoi kumple musza sie za Twoja namowa zarejestrowac na forum i aktywnie uczestniczyc w zyciu warbirds.pl  |
ooo tak tego im i nam wszystkim szczerze ÂżyczĂŞ :500: _________________ Piszę jednorazowo dużo postów zanim znów zniknę na kilka lat.
[img][/img] |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 06 Wrzesień, 2005 07:07
|
|
|
kadet
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
No i po wczorajszym kompletnym zglebieniu (wreszcie mnie dopadliœcie) :659: przesi¹dê sie do z³otych maszyn... jak wszed³em w practice offline i wbi³em siê w zero a póŸniej w 109-kê F to pozna³em prawdziwie ¿e to ³atwiejsza strona mocy...
Tylko czemu caÂły prawie czas czerwonych jest tak wyraÂźnie mniej? :///// _________________ Piszę jednorazowo dużo postów zanim znów zniknę na kilka lat.
[img][/img] |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 06 Wrzesień, 2005 07:34
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Mordred napisał(a): | No i po wczorajszym kompletnym zglebieniu (wreszcie mnie dopadliÂście) :659: przesiÂądĂŞ sie do zÂłotych maszyn... jak wszedÂłem w practice offline i wbiÂłem siĂŞ w zero a póŸniej w 109-kĂŞ F to poznaÂłem prawdziwie Âże to Âłatwiejsza strona mocy...
Tylko czemu caÂły prawie czas czerwonych jest tak wyraÂźnie mniej? :///// |
czy ja cie czasem nie spotkalem w powietrzu ???
a moze to tylko przewidzenie..... _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 06 Wrzesień, 2005 10:52
|
|
|
kadet
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Spotka³eœ waszmoœÌ 3 albo 4 razy, wczeœniej hrabia a póŸniej jeszcze al
Zawsze z tym samym efektem hehe
Kluczem do rozwiÂązania zagadki jest to, Âże w ksywkach na FH miesci sie 6 znakĂłw a sÂłowo mordred ma znakĂłw 7
DziwiĂŞ siĂŞ Âże siĂŞ wczeÂśniej nie zorientowaÂłeÂś
 _________________ Piszę jednorazowo dużo postów zanim znów zniknę na kilka lat.
[img][/img] |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 06 Wrzesień, 2005 11:20
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
302nd POLISH SQ
Nick w LFS:
|
|
sam mi wlazles w celownik pomimo przewagi altu zaciagnij sie do 303 albo bez tego popros niech ktos z toba na skrzydle polata troche  _________________ F/Lt -al--- from 302nd Polish Squadron "Poznański" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 06 Wrzesień, 2005 11:23
|
|
|
kadet
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Nie mogê siê zaci¹gn¹Ì bo:
1. nie mam jak wam przesÂłac kraty piwa, plus kraty dla 302
2. czekam na wÂłasny dywizjon, bo chÂłopaki najwyraÂźniej paÂłzujÂą (wymiana sprzĂŞtu) a bez konsultacji z nimi nic nie zrobie - nie da siĂŞ byĂŚ w dwĂłch dywizjonach przecieÂż  _________________ Piszę jednorazowo dużo postów zanim znów zniknę na kilka lat.
[img][/img] |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 07 Wrzesień, 2005 08:42
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Mordred napisał(a): | SpotkaÂłeÂś waszmoœÌ 3 albo 4 razy, wczeÂśniej hrabia a póŸniej jeszcze al
Zawsze z tym samym efektem hehe
Kluczem do rozwiÂązania zagadki jest to, Âże w ksywkach na FH miesci sie 6 znakĂłw a sÂłowo mordred ma znakĂłw 7
DziwiĂŞ siĂŞ Âże siĂŞ wczeÂśniej nie zorientowaÂłeÂś
 |
ja tylko tak przekornie napisalem ze niby nie wiem kto spadal....mimo wieku wiem doskonale !!!!
btw o jakim dywizjonie mowisz ??? i o jakich konsultacjach ??? i czy chlopaki to liczba wieksza od 5 ??? _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 07 Wrzesień, 2005 12:46
|
|
|
kadet
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
to dokÂładnie 5 mĂłwiÂąc szczerze. Bedzie dywizjon bo tak musi byĂŚ, a jego nazwa nie bĂŞdzie sie kojaÂżyĂŚ z PolskÂą niestety, ale teÂż 80% dywizjonu nie siedzi w Polsce a pozatym to bedzie jajcarski dywizjon. No i ja sam chciaÂłbym wiedzieĂŚ co z tego bĂŞdzie i chciaÂłbym Âżeby ruszyÂło siĂŞ coÂś... no bo obiecuja obiecujÂą i nic siĂŞ nie dzieje. Jak ostatnio widzĂŞ tylko ja gram z tej ekipy.
Swoja drogÂą ostatnio jest coraz wiĂŞcej polskich dywizjonĂłw z niezÂłymi graczami np. kotek nie jest ani w 303 ani w 302 ani w 318 a przecieÂż 318 teÂż sobie nieÂźle radzi
<wazelina>choĂŚ jasne Âże 302 i 303 to nikt nie podskoczy </wazelina>
hehe _________________ Piszę jednorazowo dużo postów zanim znów zniknę na kilka lat.
[img][/img] |
|
|
|
 |
|