Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Inne gry ~ WWIIOnline
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 3
Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
|
|
Wysłany:
Czw 07 Lipiec, 2005 10:37
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Mam pytanie: ktoÂś siĂŞ w to bawiÂł? Samolotow chyba niezawiele jest, i nie wiem czy jakiekolwiek bombery, ale moÂże to byĂŚ ciekawe. ChwalÂą siĂŞ Âże majÂą wypasiony damage model i flight model, ale ktĂłry dzisiejszy sim nie ma?
Kosztuje 20$ na wejÂście (w tym 1 m-c free) i chyba 15$ co miesiÂąc. Niby jakoÂś strasznie duÂżo nie jest, ale teÂż i maÂło nie jest. _________________ No i dobrze, fajna zabawa jest, po co to zamykać |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Czw 07 Lipiec, 2005 12:43
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
ale samoloty to tam chyba tylko dodatek do caÂłej reszty, coÂś jak w battlefieldzie,czy nie? |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 07 Lipiec, 2005 13:17
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Sam nie wiem, szczerze mĂłwiÂąc. samolotĂłw to tak kolo 10 byÂło na obie strony, 109F, 110 jakaÂś, 190, spit 5, hurr2 i p38 albo 39, tyle spamiĂŞtaÂłem. Ale na stronie nic o nich nie ma, a nigdzie nie znalazÂłem kogoÂś kto by tam lataÂł, sama piechota na necie siedzi. Wiem Âże na FHforum jest dziaÂł o ww2online, ale ja cyrylicÂą zanim doczytam do koĂąca zdania to juz nie pamiĂŞtam co byÂło na poczÂątku, wiĂŞc szybko odpuÂściÂłem. _________________ No i dobrze, fajna zabawa jest, po co to zamykać |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 10 Lipiec, 2005 22:35
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Gra³em w to z jakies poltora roku temu, flight i damage model byl bardzo zblizony do ila, modele szczegó³owe i ruchome, nawet z fremenem razem na 110 sie przelecielismy strzelec/pilot. O pilotach nic sie niemowi bo to zamknieta grupa, tych co naprawde pilotuja jest niewiele w porownaniu z reszta. Z reszta o ile wiem robi¹ to w strikte zaplanowanych i zorganizowanych atakach strategicznych tak¿e. To kwestia odnalezienia sie w tym ogromnym œwiecie. Dawno w to gra³em akurat by³ free trial, w ka¿dym razie wtedy by³ to konflikt w 1940, teraz to jest 1944, inna era zupelnie niewiem jak to teraz jest ale wiem ze oni przez te poltora roku bardzo ulepszyli gre a juz wtedy byla bez zastrzezen wzgledem latania. Zdecydowanie to nie jest jak BF1942, bo pod kazdym wzgedem jest to SIM a nie arcade, nawet jesli chodzi o piechura. kazdy pojazd ma kilka osobnych stanowisk, na kazdym moze byc cz³owiek. Jesli jestes sam w czolgu to sam musisz robic za kierowce, celowniczego i dowodce, i jeszcze operowac radiem. Wiec twoje szanse i zdolnosc bojowa jest znikoma a czolg szybko idzie na zlom. Na dodatek niema tam mozliwosci z marszu roienia wszystkiego, jest tam system stopni i zeby np polatac czyms lepszym niz np. wtedy hurricane czy 110 musialem sporo wylatac. Tam naprawde mozliwe jest skoszenie pojedynczego czlowieczka seria z samolotu ale naprwde niemozliwe jest dostrzerzenie takiego czlowieczka w czasie lotu. Gra pora¿a i do dzis pamietam 1 motyw gdy bêd¹c kierowc¹ ciê¿arówki pêdzi³em w nocy oplem blitz z ladunkiem piechorów by wspomoc atak na miasteczko. Nierozwa¿nie mia³em w³¹czone œwiatla i wypatrzyl mnie pilot hurricena, bez ogrodek wiec zlecial wzdluz drogi siekaj¹c z bateri km. Naprawde robi³em wtedy uniki gdy przelatywal 2 m nad dachem mojego opla wtê i spowrotem. W koùcu da³ mi spokój i odlecia³, niestety ¿aden z ch³opaków na pace nieprzerzy³,,, _________________ Komenda Portu Wojennego Gdynia Oksywie
Batalion Ochrony I ObsÂługi "BOIO"
Trzecia Kompania, Drugi Pluton |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 11 Lipiec, 2005 07:26
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Brzmi milo. Ja od gdzieÂś roku mniej lub bardziej regularnie zaglÂądam tam szukajÂąc free triala ale jeszcze nie trafiÂłem. Jak trafiĂŞ to rozgÂłoszĂŞ  _________________ No i dobrze, fajna zabawa jest, po co to zamykać |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 11 Lipiec, 2005 17:01
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Panowie jak macie ochotĂŞ sie pobawiĂŚ w coÂś takiego jak WWII powietrze, ziemia i podziemia to moÂżna w OF z dodatkami WWII za darmo i w wielu miejscach na Âświecie ;P |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 11 Lipiec, 2005 18:16
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
303rd SQN
Nick w LFS:
|
|
Co to OF? (Operation Flashpoint?) I sk¹d wzi¹œÌ ten dodatek? _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 11 Lipiec, 2005 19:26
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
302nd POLISH SQ
Nick w LFS:
|
|
hmm nahen mial na mysli RL
RL = Real Life, zeby nie bylo potem "a co to RL i gdzie to mozna zassac?"  _________________ F/Lt -al--- from 302nd Polish Squadron "Poznański" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 12 Lipiec, 2005 12:42
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 12 Lipiec, 2005 15:41
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
303rd SQN
Nick w LFS:
|
|
Ech... Kilka lat temu bawiÂłem siĂŞ edytorem OFP, to byÂły czasy, skrypty, itp.... _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 12 Lipiec, 2005 19:47
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Lego wars jest niezÂłe
A da siĂŞ tam polataĂŚ sensownie, czy model lotu jak w AirQuake (czy jakoÂś tam) ? Bo jeÂżdÂżenie czoÂłgiem czy dymanie piechotÂą po lasach to mnie jakoÂś Âśrednio krĂŞci. [/img] _________________ No i dobrze, fajna zabawa jest, po co to zamykać |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 13 Lipiec, 2005 06:01
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Samoloty maja maksymalnie zjebany model lotu - tego sie nie da porownac z niczym... zato smiglowce lataja calkiem przyjemnie moim zdaniem chociaz tez im sporo brakuje...
Ja tam pomykam na piechote albo czolgiem i tez jest fajnie _________________ tak to ja nie trafilem w hangar!!!
i nie rozpoznaje Beryla
Pozdrawiam
Plush aka plu-pl
http://public.fotki.com/plushack/ |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 13 Lipiec, 2005 10:34
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Pluszak jeÂżeli chodiz o model lotu w OF to mozesz sam sobie okreÂśliĂŚ wiekszosĂŚ parametrĂłw i tak np zrobiĂŚ odrzutowego Spita Jak siĂŞ popracuje nad charektyrystykami poszczegĂłlnych modeli to mozna siĂŞ pobawic caÂłkiem niÂźle ale ja sie na tym nie znam kiedyÂś byÂłem w grupce napaleĂąsĂłw ktĂłrzy robili MOD LWP do OF i tam byli fachowcy od zmian ustawieĂą zachowania modelu na "arenie" Ja tylko produkowaÂłem tekstury do "naszych" pojazdĂłw
Wiec jak Âściagniesz rzetelnie przygotowany model to bedzie sie zachowywaÂł ok
Pozdro |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 19 Styczeń, 2006 22:36
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Wracajac do WWII online to przypominam sobie jak biegalem z rusznica przeciwpancerna... zeby w ogole z tego mozna bylo strzelic to trza sie polozyc i ladnie sprzet porozstawiac. Ale mowie wam jak to bajera strzelalo ... Walilem z niemieckiej rusznicy co sie ladowalo jak dzialko, trza bylo wyjac luske i wlozyc kolejny naboj. Gleboko w krzaki i ino czekac, jak sie dobrze zasiadlo to nie trzeba bylo dlugo czekac, jak na polowaniu z nagonka - jak se dobre miejsce znalazles to zwierzyny pelno bylo. Trafienie w czlowieka to poprostu miodzio co tam jakies mp40. A wszelakie wozy bojowe celowanie w drzwi i pyk~ , czolg najlepiej bylo przepuscic i walic w tyl wiezyczki i po silniku (w burty ponizej wiezyczki nad kolami jezdnymi tez mozna bylo szczescia szukac, czasem udawalo sie park amunicyjny zahaczyc ). Taka zabawa w WWII daje niezlego kopa i adrenalinke, niby gra ale jednak ma klimat bo jednak walczy sie z zywym i (nie zawsze) inteligentnym przeciwnikiem. Btw. mozna sie normalnie zgubic w terenie .
Uhhh... chcialbym znowu w ta gre sobie pograc, ale niestety cenia sie teraz.
ps: bombowce sa i sa wszelakie ciezkie i lekkie. He111 jest zabawny . Bardzo mi sie tez spodobal zrzut spadochroniarzy z ju52, poprostu bomba. Pilot sam musi wiedziec gdzie ma lud zrzucic i nie jest to jakies automatyczne, trza im swiatlo zielone zapalic odpowiednio wczesnie zeby sie podniesli i zaczeli skakac. Widzialem strafujacego francuskiego mysliwca, nie devonita tylko jakiegos innego - az strach sie bac jak to wali z tych km'ow - sieka jak maszynka do mielenia! _________________ MÂłody czÂłowiek uczy siĂŞ zrzucaĂŚ napalm na ludzi, ale nie moÂże napisaĂŚ @#$#! na samolocie bo to nieprzyzwoite. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 19 Styczeń, 2006 23:02
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
Dziczek weÂź no mi apetytu nie rĂłb na tÂą grĂŞ bo ÂżonĂŞ sprzedam i kupiĂŞ kompa i abonament.... albo nie,ÂżonĂŞ do kuchni zagoniĂŞ Âżeby mi prowiant dostarczaÂła a sprzedam nerke |
|
|
|
 |
|