Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Inne gry ~ ys flight
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 1
|
|
|
Wysłany:
Pon 13 Czerwiec, 2005 14:43
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Pon 13 Czerwiec, 2005 15:24
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
bawi³em siê tym kiedyœ,ale du¿o wczeœniejsza wewrsja tego by³a, by³y tylko wspó³czesne maszyny bojowe. Mia³o klimacik starych symulatorów, ca³kiem mi³y przerywnik z tego by³ |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 13 Czerwiec, 2005 16:34
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
te¿ mia³em wczeœniejsze wersje ale troche przerwy mia³em i znowu œci¹gn¹³em |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 14 Czerwiec, 2005 11:07
|
|
|
newbie
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
eehehe widzieliscie space shuttle na screenach
wow ale grafika przegiecie |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 14 Czerwiec, 2005 18:05
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
ja w to polatac moge, bo i fajne a czasem smieszne  _________________ MÂłody czÂłowiek uczy siĂŞ zrzucaĂŚ napalm na ludzi, ale nie moÂże napisaĂŚ @#$#! na samolocie bo to nieprzyzwoite. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 15 Czerwiec, 2005 10:36
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Ja moge sprobowac niedlugo. Grafika jak w F18 Hornet 3.0 i Korea oraz Su-27 Flanker 1.5, na moj sprzet w sam raz. Ale co tam grafika, byle by byl fajny model lotu i duza ilosc maszyn do wyboru. Dlatego WB jeszcze nie odszedl calkiem do lamusa
Da sie grac na klawiaturze albo myszce ? Powaznie pytam  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 16 Czerwiec, 2005 11:59
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
tak wÂłaÂściwie to sÂą opcje ktĂłre automatycznie dostrajajÂą klawisze do gryzonia i klawiaturki |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 16 Czerwiec, 2005 12:21
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Chwilke juz gralem offline. Sterowanie na myszce jest identyczne z tym w WB, czyli bardzo dobre.
Ciekawi mnie natomiast sama rozgrywka. Czy trzeba sie umawiac na misje czy tez jest cos w rodzaju Main Arena ? Zapewne jest rozgrywka typu Free For All, bo zauwazylem ze samoloty z II WÂŚ maja flary na pokladzie (cos a'la Zelazny Orzel 3 )
Duzo ludzi w to gra ? |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 17 Czerwiec, 2005 19:46
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
bardzo ma³o ale coraz wiêcej (z pó³ roku temu wieczorami w porywach do paru osób a ostatnio gra³em w 18 osób ) a co do rozgrywki to wybierasz sobie samolot i latasz, zestrzeliwujesz innych albo robisz z innymi umówione akrobacjê (polecam) ogó³em on-line ale z przyjació³mi :/ |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 18 Czerwiec, 2005 13:13
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Niekoniecznie z przyjaciolmi, ja latam czasem na serverze ktory jest stawiany dla wszystkich i bawie sie z innymi graczami. Czasem jest ich 12-11 czasem sam admin, ale z adminem tez sie fajnie tlucze naprzyklad na same dzialka mig29 vs f15
http://www.ysflight.tk/ - tu w rubryczce network pod chyba srodkowym kneflem jest skrot do bazy IP serverow ktore sa stawiane dla graczy, odrazu swieci ktore online a ktore offline _________________ MÂłody czÂłowiek uczy siĂŞ zrzucaĂŚ napalm na ludzi, ale nie moÂże napisaĂŚ @#$#! na samolocie bo to nieprzyzwoite. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 18 Czerwiec, 2005 15:08
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Taaa nie sadzilem ze Spit to taki killer 1x F15 2x F18 n akoncie no i rakiety go nie widza chyba
SwojÂą drogÂą to ie dla mnie ta giera  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 19 Czerwiec, 2005 00:11
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
widza go rakiety ale on jest... za wolny i za zwrotny dla rakiet, ma poprostu mniejszy promien skretu przy niewielkiej predkosci no i wymija rakiety jak mu sie podoba, a rakiety na krotki zasieg tez maja z nim problemy bo on znikome cieplo wyzwala, jak juz to lepiej do niego walic z tych kierowanych radarem na dalszy zasieg, one wybuchaja przy zblizeniu i nie musza kinetycznie w cel uderzyc  _________________ MÂłody czÂłowiek uczy siĂŞ zrzucaĂŚ napalm na ludzi, ale nie moÂże napisaĂŚ @#$#! na samolocie bo to nieprzyzwoite. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 19 Czerwiec, 2005 12:30
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
303rd SQN
Nick w LFS:
|
|
Gierka klimacikiem zblizona do takich staroci jak F-15II (o ile ktoÂś to jeszcze pamiĂŞta ). Na jakim serwerze i kiedy latacie? _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 19 Czerwiec, 2005 22:55
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
ja jeszcze pamietam f15 i f19 tyle ze one mialy jednak gorsza graficzke troche, ale fajne byly oj fajne . Hmmm z to raczej trzeba poprosic kogos ze stalym IP i polatac razem w jakis ustalonych porach na jakims prywatnym przez kogos zalozonym serverze. _________________ MÂłody czÂłowiek uczy siĂŞ zrzucaĂŚ napalm na ludzi, ale nie moÂże napisaĂŚ @#$#! na samolocie bo to nieprzyzwoite. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 05 Lipiec, 2005 16:55
|
|
|
newbie
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
ja pamietam jeszcze falcona
jak mialem go na 5,cos cala z jeszcze jakimis innymi grami potem mialem BoB f19 i f117 (pamietam jak grafika mi sie tu podobala a przeciez to tak samo wyglada jak f19)
co tak malo zajmuje to ysflight ? _________________ na WB to narazie ze mnie latajace mieso armatnie -1970 juz nie bo umiem nurkowac -2006 |
|
|
|
 |
|