Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Polski Turniej WarBirds ~ Laxtsc Vs Vipe
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 1
|
|
|
Wysłany:
Czw 16 Grudzień, 2004 19:15
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Lax - Vipe
1/ Spit9LF - Spit9LF 0:1
2/ spit9LF - Spit9LF 0:2 - tu lax byl bardzo blisko by mnie na HO rozjechac, niestety drugi raz juz na Ho nie poszedlem
3/109g14/R6 - Spit5c 1:2 - walka ktora sprawila, ze musze znowu cos dopisac w regulaminie, czyli zalecenie by samoloty byly z tej samej epoki
Ja tu zszedlem do parteru i krecilem w poziomie podczas gdy lax krecil w pionie. Raczej nic ciekawego to nie bylo, latalismy tak chyba z 20min do czasu az mi sie przysnelo i w glebe walnalem
4/Spit5c - 109g14/R6 1:3 - walka byla rozgrywana 2 razy, za pierwszym razem po straceniu laxa od over-g odpadl mi hstab, ale naszczescie powtorka rostrzygnela sprawe
5/ Hurri - Hurri 1:4 _________________ F/Lt Vipe from 302nd Polish Squadron "PoznaĂąski" |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Czw 16 Grudzień, 2004 20:59
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Moge sie pocieszyc tym, ze podpatrzylem fajna sztuczke u Vipe'a. Ale fakt faktem, jestem poczatkujacy, mozna na mnie punkty nabijac  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 16 Grudzień, 2004 21:13
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Lax, ale duzo sie nauczysz dzieki temu Ja juz po pierwszej walce z Artem podobnych bledow nie popelnie
WTG za wygrana 1 runde i za zajebiste trzymanie E w 109g14, az taki zielony to nie jestes bo nie dales sie zaciagnac w walke kolowa  _________________ F/Lt Vipe from 302nd Polish Squadron "PoznaĂąski" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 16 Grudzień, 2004 21:17
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
vipe napisał(a): | 3/109g14/R6 - Spit5c 1:2 - walka ktora sprawila, ze musze znowu cos dopisac w regulaminie, czyli zalecenie by samoloty byly z tej samej epoki
Ja tu zszedlem do parteru i krecilem w poziomie podczas gdy lax krecil w pionie. Raczej nic ciekawego to nie bylo, latalismy tak chyba z 20min do czasu az mi sie przysnelo i w glebe walnalem  |
a po co Tu cos dopisywac? jak ktos ma lepszy samolot to potem w drugiej walce bĂŞdzie lataÂł gorszym  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 16 Grudzień, 2004 21:29
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
vipe napisał(a): | WTG za wygrana 1 runde i za zajebiste trzymanie E w 109g14, az taki zielony to nie jestes bo nie dales sie zaciagnac w walke kolowa  |
Nawet nie maielm zamiaru w taka walke wchodzic - tyle sie nauczylem dotychczas
A z drugiej strony to walke mozna spokojniej rozegrac, bo ani drugi con nie przyleci ani nikt killa nie podpierniczy...  |
|
|
|
 |
|