Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Ogólne ~ Dzielny Lax..
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 2
Idź do strony 1, 2 Następna |
|
|
Wysłany:
Pią 04 Luty, 2005 15:52
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Czesc.
Oto zdjecie z szalonego szturmu na lotnisko goldow. W pewnym momencie wszystkie ack walily tylko w jeden punkt na lotnisku.
http://www.isc.pl/sid/zdjecia/lax.jpg
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Pią 04 Luty, 2005 20:18
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Dobre, dobre A najciekawsze jest to, ze z czolgu nie widac wogole, ze acki strzelaja (przynajmniej w 2D). Dopiero teraz widze, ze strzelaja i to rowno, czolg jest wobec nich niesmiertelny a kazdego acka wystarczy jednym strzalem rozwalic.
Czolg moze byc dobra pomoca w rajdach na bigfieldy jesli ktos sie na tyle nudzi by w nim jechac W 5 minut mozna polozyc wszystkie acki i rdr. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 07 Luty, 2005 00:45
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
c tank jest bardzo przydatny w capach, chociazby ze wzgedu na swoj niesamowity speed, raz wybralem sie czolgiem na wrogi field, niestety zdolali go przejac zanim zjechalem ze swojego pasa startowego  _________________ F/Lt Vipe from 302nd Polish Squadron "PoznaĂąski" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 07 Luty, 2005 02:06
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Gdyby Tygrysy jadÂły irysy,
to by Shermany byÂły pany!
huhuhu  _________________ Jestem DZIADEM .... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 14 Czerwiec, 2005 13:40
|
|
|
newbie
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
screenu juz nie ma wiec - czolg o jakim samolocie mowicie bom ciemno zielony  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 14 Czerwiec, 2005 14:00
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
o czoÂłgu najprawdziwszym .tank siĂŞ klepie i hulasz czoÂłgiem tak jak hmackiem (af kors zamiast .hmack 180 piszesz .tank 180 ) _________________ Hell Hath No Fury Like A FireFighter
Ochotnicza Straż Pożarna Pilica
www.osp.pilica.com.pl
Śląska Galeria Fotografii Pożarniczej
www.sgfp.com.pl |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 14 Czerwiec, 2005 15:04
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
bez roznicy jak sie juz wsiadzie - do sterowania dzialaja komendy .tank i .hmack tak samo |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 14 Czerwiec, 2005 15:19
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]hrabia
|
|
tia tylko ze jak wpiszesz .tank 180 to jedziesz 40 a jak .hmack 180 to 60  _________________
"Jechałem tak szybko gdyż....lubię zapierdalać..." |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 14 Czerwiec, 2005 21:42
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Tank jest, oglêdnie mówi¹c, do dupy. Pojecha³em kiedyœ tankiem na wrogiego fielda, coby trochê namieszaÌ, ale w polowie drogi (czyli po 40 minutach jazdy) wypatrzy³o mnie lotnictwo npla. Zaczêli do mnie ³oiÌ z pestek, to ja zacz¹³em do nich ³oiÌ z 75 mm. Fina³? Trafilem trzech 1x75, zaden (!) nie spad³ od razu, jeden dolecia³ do lotniska, dwóch przekombinowa³o i gdzieœ tam diczowa³o po krzakach. Ka¿dy dosta³ czarnego dymu, posypa³y im siê jakieœ tam gad¿ety, ale byli w stanie lecieÌ dalej. Czwarty by³ jakiœ zawziêty, samuraj siê znalaz³ pieprzony, i wbi³ siê w glebê niedaleko mnie. Z tych czterech samolotów 3 by³y zeki (i to zeka dolecia³a do fielda) a 1 me109E. Papier ry¿owy? Po 1x75? No sorry...
To mnie wyleczy³o z czolgów. Wystrzela³em siê z ammo i polecialem na tego fielda z jak¹œ bombk¹. I wiêcej do tanka nie wsiad³em.
Fajne byÂło to Âże jak na mnie nurkowali to sÂłyszaÂłem jak mi kulki grajÂą po pancerzu, i mialem to w dupie, jechaÂłem sobie dalej. MĂłgÂłbym tak teraz mieĂŚ w swojej foczce  _________________ No i dobrze, fajna zabawa jest, po co to zamykać |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 14 Czerwiec, 2005 21:50
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
a niby jak zapalnik pocisku ma zadziaÂłaĂŚ trafiajÂąc w papier? tu wszystko jest dokÂładnie wymodelowane ja tam siĂŞ na tankach nie znam, ale Dzik takie cuda z nimi robi,Âże maÂła bania... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 14 Czerwiec, 2005 23:03
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
No wÂłaÂśnie zadziaÂłaÂł zapalnik, bo jak trafiÂłem to siĂŞ kanfietti sypaÂło, ale widocznie zrobiÂło puff, papier wydmuchaÂło, a poprzeczki siĂŞ zostaÂły i poleciaÂły dalej. A to Dzika wÂłaÂśnie rewelacje mnie popchnĂŞÂły do tego czynu, bez dzikowego celownika w Âżyciu bym nie pomyÂślaÂł Âżeby siĂŞ pó³torej godziny tÂłuc po wertepach tylko po to Âżeby popsuĂŚ kilka ackĂłw. _________________ No i dobrze, fajna zabawa jest, po co to zamykać |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 15 Czerwiec, 2005 08:16
|
|
|
kadet
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
CzoÂłg jest dobry na cv15 jak rusza z portu. Wczoraj CA zdj¹³em uszkodziÂłem CA DD CV i jeszcze centralnie seafire dostaÂł 75mm w ryj na HO z d6. A bombki 50kg to mnie poÂłaskotaÂły tylko. Jeszcze jakby flak 80mm byÂł u gold to by byÂło cacy. _________________ Core2Duo 2,33 MHz, 4 GB RAM DDR2 800, Asus P5N-E sli, GF 8800 GTS 320 MB ... jak powiedział Sofronow |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 15 Czerwiec, 2005 08:52
|
|
|
newbie
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
wow to o tym nie wiedzialem, zaraz przetestuje czolga
z ta komenda .hmack 0 hehe cos ruscy porzadnie nie zrobili, zapomnieli czy co
gratz napisał(a): | A to Dzika wÂłaÂśnie rewelacje mnie popchnĂŞÂły do tego czynu, bez dzikowego celownika w Âżyciu bym nie pomyÂślaÂł Âżeby siĂŞ pó³torej godziny tÂłuc po wertepach tylko po to Âżeby popsuĂŚ kilka ackĂłw. |
oo to poprosze ten celowniczek, przyda sie
co to jest HO ? |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 15 Czerwiec, 2005 09:01
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
HO - dwa fligry lecÂą na siebie dziobami w swoim kierunku i napierdalajÂą z tego co majÂą na pokÂładzie, potocznie atak od czoÂła. Wynik= zazwyczaj spadasz ty  _________________ Hell Hath No Fury Like A FireFighter
Ochotnicza Straż Pożarna Pilica
www.osp.pilica.com.pl
Śląska Galeria Fotografii Pożarniczej
www.sgfp.com.pl |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 15 Czerwiec, 2005 09:18
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
303rd kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
Cytat: | z ta komenda .hmack 0 hehe cos ruscy porzadnie nie zrobili, zapomnieli czy co |
".hmack [kierunek jazdy w stopniach]", 0 znaczy ze jedziesz w kierunku N. ÂŻeby siĂŞ zatrzymaĂŚ to piszesz ".hmack stop"
WiĂŞcej tips&tricks dowiesz siĂŞ od torsti'ego lub mart'a  |
|
|
|
 |
|