Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Ogólna dyskusja ~ ustawienia joya
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 2 z 2
Idź do strony Poprzedna 1, 2 |
|
|
Wysłany:
Wto 07 Czerwiec, 2005 09:25
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
Beryl napisał(a): | myszki siĂŞ chyba nie ustawia |
Beryl no co ty !!! Âżeby graĂŚ musisz mieĂŚ dobrze ustawionÂą myszkĂŞ...na biurku , najlepiej na podkÂładce o wym. 20x20cm (majÂąc wiĂŞkszÂą zostaniesz posÂądzony o czitowanie - grajÂący bez podkÂładki teÂż czitujÂą ), a myszkĂŞ ustawiasz dokÂładnie na Âśrodku podstawki, w miejscu przeciĂŞcia siĂŞ obu przekÂątnych, ale tak aby kulka tudzieÂż sensor optyczny byÂł dokladnie nad przeciĂŞciem  
A tak na serio, jedyne moÂżliwoÂści ustawienia mychy w WB to sa w windowsie -> panel sterownia/mysz albo wÂłasne drivery mychy jak ktoÂś korzysta z wypasionej , ustawiĂŚ to siĂŞ da w zasadzie tylko szybkoÂśc wskaÂźnika, ale to juz sporo daje. Najlepsza mycha to optyczna - wiadomo. _________________ Hell Hath No Fury Like A FireFighter
Ochotnicza Straż Pożarna Pilica
www.osp.pilica.com.pl
Śląska Galeria Fotografii Pożarniczej
www.sgfp.com.pl |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Wto 07 Czerwiec, 2005 11:49
|
|
|
Administrator
Dywizjon:
303sqn Kościuszkowski
Nick w LFS:
[WBT]Szymik
|
|
A ja prubowalem grac tabletem to jest dopiero sztuka
A co do yoya orjenujecie sie jaki jest koszt przejsciowki miedzy gameportem a usb? bo kupilem nowa plyte i niestety narazie jestem uziemiony:( |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 07 Czerwiec, 2005 11:53
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
Szymik a nie masz wyjœcia gameportu na p³ycie i œledzia z gameportem do p³yty ??? ja wzia³em niedawno epoxa i dosta³em œledzika z gameportem do przy³¹czenia na p³ytê i gameporcika mam (w sumie nie wiem po co, ale mam)  _________________ Hell Hath No Fury Like A FireFighter
Ochotnicza Straż Pożarna Pilica
www.osp.pilica.com.pl
Śląska Galeria Fotografii Pożarniczej
www.sgfp.com.pl |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 07 Czerwiec, 2005 13:02
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Szymik napisał(a): | A co do yoya orjenujecie sie jaki jest koszt przejsciowki miedzy gameportem a usb? bo kupilem nowa plyte i niestety narazie jestem uziemiony:( |
Daj mi adres pocztowy na PM to ci posle w kopercie babelkowej taka przejsciowke. Mam takie 2 lub 3. Nie wiem.
A na zlocie piffko postawisz i bedziemy kwita  _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 07 Czerwiec, 2005 13:20
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
najprawdopodobniej zadnego pozytku z tej przejsciowki miec nie bedziesz - joy sie po prostu z kompem nie dogada
jedyne sensowne wyjscie to gamerport na sledziu, kazda ludzka plyta powinna miec mozliwosc jego podlaczenia, jesli nie ma takiego wyjscia (a w ogole to trzeba bylo patrzec co sie bierze ) |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 07 Czerwiec, 2005 13:50
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Snakeye napisał(a): | najprawdopodobniej zadnego pozytku z tej przejsciowki miec nie bedziesz - joy sie po prostu z kompem nie dogada |
Nie mialem problemu z moim joyem. Ani razu.
Ale bywaja przypadki. /ze syn jest starszy od matki/
Snakeye napisał(a): | sensowne wyjscie to gamerport na sledziu, kazda ludzka plyta powinna miec mozliwosc jego podlaczenia, jesli nie ma takiego wyjscia (a w ogole to trzeba bylo patrzec co sie bierze ) |
Dokladnie. Widzialy gały co brały..  _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 07 Czerwiec, 2005 18:02
|
|
|
newbie
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
to widze ze nikt myszka nie lata tylko ja moj stary joy nie da sie instalowac bo zgubilem drivery (QuickShot qs-113 classic )
ale ustawienia w wb tez dzialaja na myszke (poki nie wcisnie sie RMB)
no nic, chyba rozwale trackballa na czesci, przykleje na super-glue zapalke do kulki i bede mial mini-joystick pod zlacze p/s-2  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 07 Czerwiec, 2005 19:28
|
|
|
Administrator
Dywizjon:
303sqn Kościuszkowski
Nick w LFS:
[WBT]Szymik
|
|
Ja tez mam stary yoy pod xp dodaje go w taki sposob wybieram wlasciwoci dodaj niestandardowy i z listy dostepnych wybieram WingmanaExtrime i dziala pieknie nawed head lapie |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 07 Czerwiec, 2005 19:34
|
|
|
sierżant
Dywizjon: