Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Ogólna dyskusja ~ 100% dowĂłd na czitowanie sibberianĂłw :)
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 1
|
|
|
Wysłany:
Pią 13 Maj, 2005 15:58
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
DowĂłd jest niepodwaÂżalny
Goni³em stealsa w Ju-52 i pingowa³em go z d7 na dupie siedzia³ mi chyba stary cziter anti-a (ale by³ daleko) i co siê sta³o.... ano w³¹czyli obaj czitpacki i pêk³a mi sprê¿ynka (naci¹gowa od ruchu w pozimie w joyu) !!!!! To ju¿ przechodzi ludzkie pojêcie , ju¿ WB im ma³o i joye czituj¹ !!!
Jak wrĂłci do mnie cyfrĂłwka to mogĂŞ przesÂłaĂŚ fotkĂŞ zczitowanej sprĂŞÂżynki    _________________ Hell Hath No Fury Like A FireFighter
Ochotnicza Straż Pożarna Pilica
www.osp.pilica.com.pl
Śląska Galeria Fotografii Pożarniczej
www.sgfp.com.pl |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Pią 13 Maj, 2005 19:21
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
thomas_33
Nick w LFS:
|
|
matko!!! moj joy tez szwankuje czasam.... _________________ F/Lt k-azan from 302nd Polish Squadron "PoznaĂąski" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 13 Maj, 2005 19:40
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Eeeeee, juz myslalem, ze bedzie w koncu niezbity dowod na Sibeerianow
Swoja droga to powrocil ulubieniec, Birusa. Gonilem go w tyfusie, on w 190. Juz sie zblizalem, mialem przewage energii, chlopak wlecial w slonce a ja za nim. I tak lece i lece a dota wogole nie widac Koles wcisnal Alt F4 albo mial disco w nietypowym momencie (to bylo wczoraj na warpiacym serwerze) Normalnie radziecki ninja  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 13 Maj, 2005 19:46
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
Jak to lax to jest niezbity i w dodatku namacalny dowĂłd
Heh birusa, anti-a to fajne chÂłopaki z dalekiej syberii i szczĂŞÂściarze, Âże teÂż im siĂŞ tak fajnie disko trafia, a mnie zawsze jak juz lÂąduje buffem po misji  _________________ Hell Hath No Fury Like A FireFighter
Ochotnicza Straż Pożarna Pilica
www.osp.pilica.com.pl
Śląska Galeria Fotografii Pożarniczej
www.sgfp.com.pl |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 14 Maj, 2005 10:40
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
czy jak ma sie yellow lub red bikona to inni nas widza??? _________________ F/Lt Vipe from 302nd Polish Squadron "PoznaĂąski" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 14 Maj, 2005 18:28
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Wyjasnie jak ja to widze. Leci nasz samolot z predkoscia 500km/h prosto, con siada nam na 6, d10, d8, d6. Nagle zapala nam sie yellow beacon (przy czerwonym wszystko znika, mozliwe ze nasz samolot dla przeciwnika takze sie robi niewidoczny), w czasie yellow beacona robimy ostry manewr, wychodzimy zapala sie green beacon i mamy w tylku 20x20 Dla cona moment skretu jest niewidoczny, dane o tym nie doszly do niego. Z jego oczu lecimy dalej 500km/h kursem jak w momencie zapalenia sie yellowa. Nieraz jak warpilem swego czasu (gdy net mi sie kaszanil) to udawaly mi sie akcje typu "dogon cona z d20 do d2 w 2-3 sekundy"
Niby mozna znikac przy red beacon ale malo kiedy udalo mi sie powrocic z otchlani niebytu w red beaconie  |
|
|
|
 |
|