Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Ogólna dyskusja ~ Tworze nowy sq
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 5 z 7
Idź do strony Poprzedna 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Następna |
|
|
Wysłany:
Nie 08 Maj, 2005 14:04
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
A moze by tak reaktywowac haslo Polish Hour ? Jak dla mnie jeden sweep w kilka osob w tygodniu jest ciekawszy niz samotne latanie przez caly tydzien. Hmmmm, chyba zaczne w parze latac (cos tam sie juz nauczylem), tylko ciezko znalezc chetnego do pilotowania Typhoona
A co do CAPow. Latwiej sie atakuje mniejsza iloscia pilotow niz duza grupa. Nieraz z Reggisem i Arttiim (lub Jefim w zastepstwie) przejmowalismy field po fieldzie w 3 osoby (ja na li2). Commandos zamyka ok. 2/3 fielda sam, hvy dobijaja hgr i reszte, nawet 5 minut to nie trwa Tylko sprawdza sie to ladnie jak jest malo osob na arenie i brak mistrzow hamaka  |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Nie 08 Maj, 2005 14:23
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]hrabia
|
|
No hmack hehe nie bede skromy jestem jednym z nich
A co do lotĂłw tyfusem... lax zle szukasz Odezwij sie kiedy na arenie to polecimy ;D _________________
"Jechałem tak szybko gdyż....lubię zapierdalać..." |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 08 Maj, 2005 18:02
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
a ja siĂŞ Âżegnam. SprzedaÂłem joya, nie wracam do WB. Cya |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 08 Maj, 2005 18:05
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
No i sie qwa narobilo Wiecie co to ze Rax opuscil 303 to jakas pierdolona pomylka bo jak ktos powiedzial 303 to historia to squad ktory pamietam od podstaw tworzenia a teraz jakies gieriatryki co to qwa ma byc??!! rozumiem Raxa i pilotow ktorzy za nim poszli bo mysle tak jak oni zawsze chcialem byc w squadzie zeby latanie online nie wygladalo jak offline niestety w 303 tak to wygladalo choc czasem byly fajne akcje w trakcie ktorych pocily mi sie dlonie najbardziej jednak cenilem sobie wspolne loty z Raxem pozniej latal z nami MS loty gdzie moim celem nie bylo zestrzelenie cona albo pieciu zeby podskoczyla statystyka i wpadl awans ale spoczywal na mnie obowiazek pilnowania czyjegos "zycia" (niewazne ze virtualnego). Niestety malo kto tak chcial latac wielu ignorowalo moje zapytania czy polataja w parze a co do skutecznosci dzialan tez wiele zostaje do zyczenia bo kazdy ma to gdzies!!! Regulamin 303 jest i co z tego jak kazdy ma go w dupie wielokrotnie pisalem ze latamy jak banda indywidualistow a nie squad niestety bez odzewu latalem w 303 dla kilku pilotow KILKU z 30. Od jakiegos czasu mam prace ktora pochlania moj czas i niezostawiajac go wiele dla najblizszych nie wspominajac o necie dlatego nie dolacze do Raxa |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 08 Maj, 2005 19:30
|
|
|
newbie
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
ktos nie sledzi tego tematu ?  _________________ cirman=warkow |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 08 Maj, 2005 23:51
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Cytat: | chyba zaczne w parze latac (cos tam sie juz nauczylem), tylko ciezko znalezc chetnego do pilotowania Typhoona |
LOL ja niczym innym niemlatam
Cytat: | a ja siĂŞ Âżegnam. SprzedaÂłem joya, nie wracam do WB. Cya |
LOL to lepiej go odkup bo ja kce duela
btw LOL ludzie co wy kwa robicie rax se zrobil nowy SQ i spoko reszta prosi o ivita u kopiego i looz dalej jest w 303cim, a tu sie zaraz okaze ze nikt wogole nie bedzie latal  _________________ F/Lt Vipe from 302nd Polish Squadron "PoznaĂąski" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 15 Czerwiec, 2005 11:16
|
|
|
newbie
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
rax napisał(a): |
ale zobacz jaki trening !!! btw podaj mi maila to posle ci tracka jak sie to robi i wtedy pojdzie latwiej ! |
wlasnie mozesz mi podeslac? niechce sie przylaczac (jeszcze?) ale zobacze jak to szybko robisz bo mi to wolno idzie i nie zawsze wychodzi
Kod: | tommy3li (na)(at) yahoo.com | odezwij sie jak wyslesz
getriatrycy jak juz taka dziwna nazwa to ja bym chcial SQ "the Hell"
po kilu by pisalo: killed rax by Reaper from the Hell _________________ na WB to narazie ze mnie latajace mieso armatnie -1970 juz nie bo umiem nurkowac -2006 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 20 Czerwiec, 2005 15:02
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Cytat: | No hmack hehe nie bede skromy jestem jednym z nich |
Hrabio drogi... moze duelka ? mysle ze 2 pociski z d15 wystarcza zeby twoj hmack wyparowal, tank jest panem ladowych bitew
Zreszta tank jest pieknym niszczycielem wszelakiego dziadostaw latajacego, nasz mily znajomy birusa dostal cfuel z 75mm z d14 ladnie eksplodowal nie ma co ( mam tracka jakby byl ktos chetny zobaczyc ) _________________ MÂłody czÂłowiek uczy siĂŞ zrzucaĂŚ napalm na ludzi, ale nie moÂże napisaĂŚ @#$#! na samolocie bo to nieprzyzwoite. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 20 Czerwiec, 2005 16:27
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
302nd POLISH SQ
Nick w LFS:
|
|
ja chem ja al _ an @ o2 . pl
bez spacji naturalnie  _________________ F/Lt -al--- from 302nd Polish Squadron "Poznański" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 20 Czerwiec, 2005 16:47
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]hrabia
|
|
jig napisał(a): | Cytat: | No hmack hehe nie bede skromy jestem jednym z nich |
Hrabio drogi... moze duelka ? mysle ze 2 pociski z d15 wystarcza zeby twoj hmack wyparowal, tank jest panem ladowych bitew
Zreszta tank jest pieknym niszczycielem wszelakiego dziadostaw latajacego, nasz mily znajomy birusa dostal cfuel z 75mm z d14 ladnie eksplodowal nie ma co ( mam tracka jakby byl ktos chetny zobaczyc ) |
E no, dual hmack vs tank, to œmieszne jest. Si³a ognia i celownik dzika, daj¹ du¿¹ przewagê.
Nio chyba, Âże byÂś nie zd¹¿yÂł siĂŞ obrĂłciĂŚ. MoÂżna sprĂłbowaĂŚ…
Ja bym proponowaÂł. Ty samolocik vs (Ja) hmack. I Ja samolocik vs Ty Tank.
Gwarantuje ci, Âże byÂś oba przegraÂł
btw przesiedziaÂłem w hmacku, tyle co poÂłowa ludzi z 303 razem wziĂŞta przez swojÂą karierĂŞ _________________
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 20 Czerwiec, 2005 20:16
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
nie widze specialnych szans samolot vs tank bez rakiet czy bomb, a jezeli bedzie mozna to urzyc to hmacka Ci poloze bez problemu. Moze poprostu sie zmowimy na jaki duel niz spekulaowc  _________________ MÂłody czÂłowiek uczy siĂŞ zrzucaĂŚ napalm na ludzi, ale nie moÂże napisaĂŚ @#$#! na samolocie bo to nieprzyzwoite. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 20 Czerwiec, 2005 20:31
|
|
|
kadet
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
hrabia303 napisał(a): |
btw przesiedziaÂłem w hmacku, tyle co poÂłowa ludzi z 303 razem wziĂŞta przez swojÂą karierĂŞ |
Dobija mnie ten facet . Stoisz bliÂżej pisuaru niÂż inni czy co... _________________ Core2Duo 2,33 MHz, 4 GB RAM DDR2 800, Asus P5N-E sli, GF 8800 GTS 320 MB ... jak powiedział Sofronow |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 20 Czerwiec, 2005 21:20
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
qrde, hrabia sie chwali ile to on w hmacku siedzi, a mi to nie pozwalaja pohamakowac  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 20 Czerwiec, 2005 22:47
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]hrabia
|
|
jig napisał(a): | nie widze specialnych szans samolot vs tank bez rakiet czy bomb, a jezeli bedzie mozna to urzyc to hmacka Ci poloze bez problemu. Moze poprostu sie zmowimy na jaki duel niz spekulaowc  |
Jest tu jakiÂś cwaniak? Ok gg:3758608 Zobaczymy
gwiazd napisał(a): | Dobija mnie ten facet . Stoisz bliÂżej pisuaru niÂż inni czy co... | O czym ty do mnie rozmawiasz? GÂłowa ciĂŞ nie boli?
Snakeye napisał(a): | qrde, hrabia sie chwali ile to on w hmacku siedzi, a mi to nie pozwalaja pohamakowac |
Dowiem siĂŞ, jacy ludzie i porozmawiam z nimi po swojemu… _________________
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 21 Czerwiec, 2005 17:05
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Pamietam jak gwiazd dniami i nocami w hmacku siedzial... , a ja jak czolgu nie bylo to robilem rejsy hmackami ktore trwaly czasem i po 3 godziny. Jak pojawily sie czolgi to przezucilem sie na nie i teraz tym dziadostwem po 2 godziny rejsy robie . Hrabia Ty moze teraz duzo siedzisz ale w przeszlosci nic nie siedziales a gwiazd to pamietam ze mial w ulubionych samolotach wpisane "hmack"  _________________ MÂłody czÂłowiek uczy siĂŞ zrzucaĂŚ napalm na ludzi, ale nie moÂże napisaĂŚ @#$#! na samolocie bo to nieprzyzwoite. |
|
|
|
 |
|