Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ RusFH ~ dziaÂłka sie zatrzasÂły
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 1
|
|
|
Wysłany:
Nie 24 Kwiecień, 2005 21:51
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Zauwa¿y³em tak¹ rzecz: lecia³em spitem dzisiaj i chcia³em typowi w³o¿yÌ d³ug¹ seriê z dzia³ek, zrobi³a siê krótka seria i cisza, musia³em jeszcze raz guzik wcisn¹Ì, strzeli³o kilka razy i znowu umilk³o, i tak ca³y czas, raz d³u¿ej raz krócej. Karabiny bez problemu, strzela³y tak d³ugo jak chcia³em, a dzia³ka jakoœ tak lini¹ przerywan¹. Nie by³em postrzelany, ammo mia³em 100%, trochê by³em "pulling G's" a spitom prawdziwym s³ysza³em wtedy siê dzia³ka zacina³y, ale w¹tpiê ¿eby w FH to by³o zamodelowane. Nie pierwszy raz siê z tym spotka³em, ale nie wiem czy wczeœniej to by³o w spicie, na pewno w czymœ co mia³o i dzia³ka i KMy.
Kompa mam 1.3 GHz, wiĂŞc to juz chyba powyÂżej tego przy czym WB potrafi gubiĂŚ pingi.
SpotkaÂł siĂŞ ktoÂś juÂż z tym kiedyÂś? _________________ No i dobrze, fajna zabawa jest, po co to zamykać |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Pon 25 Kwiecień, 2005 06:25
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
To ja napisze jak to u mnie offline wyglada na P200MMX@266. Oczywiscie dotyczy 7 i 12 mm. Lece za conem powoli i mam go ma celowniku. Strzelam i trzymam fire, pojawiaja sie tracery, widac trafienia na samolocie przeciwnika, po czym nagle kule magicznie znikaja Tracerow nie ma, trafien nie ma, con d 0.5 na srodku celownika i tylko slychac dzwiek dzialka. Kule jakby przechodzily przez cona albo wogole sie nie liczyly. Dlatego od dluzszego czasu nie strzelam seriami dluzszymi niz 2 sekundy. I nawet na plus przy tym wychodze. Oszczedzam ammo i lepiej przymierzam kazda serie. Czemu tak sie u mnie dzieje to nie mam pojecia  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 25 Kwiecień, 2005 09:40
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
A jak siê ma fire w joysticku, mo¿e on lekko zaszala³, microswitchom zda¿a siê czasami zaklinowaÌ lekko i szaleÌ. Ja mia³em durona 850, teraz mam celerona D 2,66 i nie spotka³o mnie coœ takiego. Wg mnie albo fire w joysticku (szkoda ¿e nie sprawdzi³eœ na klawiaturze czy z klawiatury idzie strzelanie dzia³kiem), jeszcze ewentualnie zdarza siê (przynajmniej u mnie), ¿e jak mam d³ugo pod³¹czony joypad/joystick pod USB do kompa to zdarzaj¹ mu siê takie kretyùstwa jak samodzia³aj¹ce przyciski lub nie dzia³aj¹ce, ale wystraczy ¿e wypnê a potem wepnê wtyczkê USB i jest OK, pewnie siê jakiœ kondesator pipra. _________________ Hell Hath No Fury Like A FireFighter
Ochotnicza Straż Pożarna Pilica
www.osp.pilica.com.pl
Śląska Galeria Fotografii Pożarniczej
www.sgfp.com.pl |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 25 Kwiecień, 2005 14:32
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Szymon, to ma sens, sprawdze dÂżoja.
Lax, to co opisujesz to chyba typowy przypadek dziwnego zjawiska spotykanego na WB i sÂłabszych kompach, Âże liczÂą siĂŞ tylko trafienia poczÂątkowej czĂŞÂści serii, nie spotkaÂłem siĂŞ osobiÂście ale widziaÂłem wiele identycznych opisĂłw. Jedyna rada to dorzuciĂŚ parĂŞ megahercĂłw pod maskĂŞ.
Nie obraÂź siĂŞ, ale twĂłj komp coÂś jeszcze pociÂągnie oprĂłcz WB? I forum?  _________________ No i dobrze, fajna zabawa jest, po co to zamykać |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 25 Kwiecień, 2005 15:18
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
gratz po prostu przycisk ci przerywa  _________________ Aeria gloris! |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 25 Kwiecień, 2005 15:54
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
ta, to przycisk w joyu  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 25 Kwiecień, 2005 19:12
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Kurde wszed³em we w³aœciwoœci kontrolerów i czegoœ tam i jak dekiel 15 minut wciska³em ten guzik na ró¿ne sposoby, mocno, s³abo, z lewej, z prawej, z góry, z go³u, popuszcza³em, dociska³em, przesuwa³em i krêcilem nim na wszystkie strony, i ani razu ³achudra nie przesta³ kontaktowaÌ. Kciuk mi spuch³, a moja panna popatrywa³a na mnie jak na ufoludka, nie wiem co sobie myœla³a, ale nie powiedzia³a nic. Dzielna jest. Albo juz ma plan jak mnie wyprowadziÌ z domu...
A czemu dziaÂłka nie chciaÂły strzelaĂŚ dalej nie wiem. _________________ No i dobrze, fajna zabawa jest, po co to zamykać |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 25 Kwiecień, 2005 19:15
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
gratz napisał(a): | Nie obraÂź siĂŞ, ale twĂłj komp coÂś jeszcze pociÂągnie oprĂłcz WB? I forum?  |
W swojej klasie jest bardzo szybki Pochula na nim Colin 2 albo DeusEx Jak juz bede mial zamiar zmieniac to pewnie na cos, zeby Ila-2 odpalic  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 25 Kwiecień, 2005 19:31
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Slyszalem o tym znikaniu pociskow w WB choc mnie to osobiscie nigdy nie spotkalo a do niedawna latalem na Celeronie 633(krecony) 2xx RAM i karta GForce 2 MX 64 RAM.
Co do krotkich serii to Graatz moze nie jestem jakims wyjadaczem ale powiem Ci ucz sie celownia i nawyku strzalow krotkimi seriami.
Ostatnio parze w Sturmovika i tam ta umiejentosc to zloto.Ammo a zwlaszcza w dzialkach, potrafi zniknac doslownie w chwile. Poczatkowo bylo tak ze postrzelalem wroga po calym kadlubie(cos tam puscil czasem) i nagle bylo weapon run out of ammo  _________________ Ignavis semper feriae |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 25 Kwiecień, 2005 20:52
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
gratz napisał(a): | moja panna popatrywaÂła na mnie jak na ufoludka, nie wiem co sobie myÂślaÂła, |
a widziaÂłeÂś swĂłj avatar?
Cytat: | Slyszalem o tym znikaniu pociskow w WB choc mnie to osobiscie nigdy nie spotkalo a do niedawna latalem na Celeronie 633(krecony) 2xx RAM i karta GForce 2 MX 64 RAM. |
na starej 300,64MB ramu nie lataÂłem WCALE hurrami1/spitami 1&2/P47 wÂłaÂśnie z powodu giniĂŞcia kulek. 633 w zupeÂłnoÂści wystarcza aby pozbyc siĂŞ tego zjawiska |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 26 Kwiecień, 2005 19:38
|
|
|
Administrator
Dywizjon:
303sqn Kościuszkowski
Nick w LFS:
[WBT]Szymik
|
|
A ja kiedys latalem na AMD z zegarem 75 tak tak za 5 nie ma byc zera 2d to byly czasy hehe:D i wtedy wszytkie pociski dziwnym trafem sie odnajdywaly w moim samolocie  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 27 Kwiecień, 2005 07:10
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Kiedys jak mialem celka 300 mhz tez mi sie to zdarzalo strzelalo przez chwile a potem tylko ammo schodzilo zadnych obrazen. Zmienilem kompa na lepszego i jest ok. To nie jest wina dÂżoja !! |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 27 Kwiecień, 2005 16:29
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
ja w WB gralem na celeronku333 z GF4 i nic takiego nie mialem, no ale gralem 2D  _________________ F/Lt Vipe from 302nd Polish Squadron "PoznaĂąski" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 16 Maj, 2005 15:08
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Do koĂąca nie chciaÂłem w to uwierzyĂŚ, bo joy jest doœÌ nowy, ale to jednak guzik, psia nĂŞdza. _________________ No i dobrze, fajna zabawa jest, po co to zamykać |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 17 Maj, 2005 11:27
|
|
|
newbie
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
gratz napisał(a): | Do koĂąca nie chciaÂłem w to uwierzyĂŚ, bo joy jest doœÌ nowy, ale to jednak guzik, psia nĂŞdza. |
zgadza sie - mam to samo na logitechu 3DPro. W zaleznosci od polozenia drazka fire lubi sobie przerwac serie albo nawet jej nie zaczac. Dlatego przestawilem sie na rezerwowy fire pod kciukiem. W ten sposob mam dwa  _________________ F/Lt conrad from 302nd Polish Squadron "Poznański" |
|
|
|
 |
|