Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ IŁ-2 Sturmovik ~ IL-2 FORGOTTEN BATTLES
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 1
|
|
|
Wysłany:
Nie 05 Grudzień, 2004 20:02
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
303rd SQN
Nick w LFS:
|
|
Czy ktoÂś zna moÂże serwery dedykowane do tej gry? Najlepiej stojÂące u nas w Polsce. Kto w to gra on-line i kiedy? _________________
 |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Wto 12 Kwiecień, 2005 13:46
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
na HyperLobby chyba tego nie znajdziesz, ale ja sobie normalnie gralem na oryginalnych serwerach gry. Sa gratisowe, trzeba tylko zainstalowac programik, ktory ci sie narzuca podczas instalki gry. Rejestrujesz sie i smigasz. _________________ F/Lt Vipe from 302nd Polish Squadron "PoznaĂąski" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 12 Kwiecień, 2005 14:52
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
makcarpik napisał(a): | Czy ktoÂś zna moÂże serwery dedykowane do tej gry? Najlepiej stojÂące u nas w Polsce. Kto w to gra on-line i kiedy? |
Pelno dedykow stoi na HL , w polsce raczej nie ma , ale te zagraniczne maja dobre pingi . Kto w to gra? ja rax hrabia ms jak do tej pory , kiedy?
- roznie  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 12 Kwiecień, 2005 17:10
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
ziomek z tego co wiem to wy gracie w PF anie w FB, no ale moze sie myle... _________________ F/Lt Vipe from 302nd Polish Squadron "PoznaĂąski" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 12 Kwiecień, 2005 19:36
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
PF jest polaczone z FB i tylko tak ludzie teraz graja |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 13 Kwiecień, 2005 12:18
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
no ok, ale z tematu zrozumialem ze on sie pyta o servery do FB a nie do PF, bo jak masz samo FB to na serwach PF sobie nie polatasz. Natomiast w samo FB (bez PF) mozna sobie tez polatac tak samo jak na starym sturmoviku. Nalezy zainstalowac chyba ubi.com (on sam sie narzuca podczas instalacji FB i sluzy do grania online) i juz mozna smigac w samo FB bez PF!!!!!
a ze do onlinowego PF jest potrzebne FB+AEP+pelno paczy to powszechnie juz wiadomo _________________ F/Lt Vipe from 302nd Polish Squadron "PoznaĂąski" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 14 Kwiecień, 2005 19:44
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
ja mam teraz nowy ram i jak odzyskam moje il2 to bede sie trzÂąsÂł w kokpicie z wami _________________ Komenda Portu Wojennego Gdynia Oksywie
Batalion Ochrony I ObsÂługi "BOIO"
Trzecia Kompania, Drugi Pluton |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 15 Kwiecień, 2005 13:27
|
|
|
Administrator
Dywizjon:
303sqn Kościuszkowski
Nick w LFS:
[WBT]Szymik
|
|
No nareszcie mi smiga IL narazie czysty bez dodatkow testowalem ale zaraz zainstaluje AEP  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 16 Kwiecień, 2005 08:43
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
No w przyszlym tygodniu mam nadzieje dolaczyc do IL`owego szalenstwa
Sluchajcie Snake, Plush i paru innych robili fajna zabawe tzw Dead is Dead. Polegalo to na tym ze generowana byla kampania a oni w trybie cooperative wykonywali poszczegolne misje (chyba nie wiecej niz jedna dziennie)wcielajac sie przy tym w postacie,ktore uzyskiwaly zwyciestwa,medale i w koncu ginely. :kosci:
Co wy na taki pomysl?? Mogloby byc fajnie gdybysmy squadem sobie od czasu do czasu, pod wodza naszego staruszka zrobili jakas akcje w IL.
Oczywiscie Warbirds rulez ale raz na jakis czas mozna zrobic odmiane
:027: _________________ Ignavis semper feriae |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 16 Kwiecień, 2005 12:42
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
No troche wylatalismy w tego dida
Jak ktos chce sobie rzucic okiem na stronke to http://www.did.neto.pl/
Misje na poczatku byly raz dziennie, ale pozniej juz latalismy 2-3, zeby tak z 1,5-2h pograc |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 20 Kwiecień, 2005 00:40
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
DokÂładnie jest tak:
* jesli chodzi o serwery HyperLobby to sÂą polskie
* by³em, niewarte zachodu - lekcewa¿¹ nowicjuszy (np. ca³a plansza 109tek, spadasz- skaczesz=> jakiœ leszcz kosi ciê z KMów.... konsternacja.... OdpowiedŸ kolesia:(na pytanie czemu strzela³ do spadochroniarza) BO NIemcy szczelali... ( no comments)
* serwy wpuszczaj¹ g³ównie kombinowany install (AEP 2.04 plus PF 3.04) _________________ Jestem DZIADEM .... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 23 Kwiecień, 2005 16:04
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
a moÂże mi ktoÂś powyjaÂśniaĂŚ oco biega w czechwars, tak dokÂładnie, bo wiem Âże jest jakaÂś rejestracja itd... _________________ Komenda Portu Wojennego Gdynia Oksywie
Batalion Ochrony I ObsÂługi "BOIO"
Trzecia Kompania, Drugi Pluton |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 23 Kwiecień, 2005 22:45
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
frog na forum 302 na rusfh wrzucil opis czechwars w watku 302 na hl
ale nie chce mi sie szukac linki  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 24 Kwiecień, 2005 13:12
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
wchodzisz na stronke
http://czechwar.vwings.org/
dalej:
1/ Register (na czerwono u gory)
2/ Pilots: Register
3/ Wpisujesz dane i juz jestes zarejestrowany
nastepnie
1/ Register
2/ Pilots: Join Sqd.
3/ szukasz squadronu , wpisujesz dane i czekasz az cie przyjma  _________________ F/Lt Vipe from 302nd Polish Squadron "PoznaĂąski" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 25 Kwiecień, 2005 19:14
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Zaczalem grac w Sturmovika,najczesciej kumpel stawia u siebie serwer i robimy sobie walki jeden na jeden.Brakuje nam narazie czasu i ludzi do wiekszych eskapad ale powiem jedno:
Giera wymiata!!!!! Jest bardzo trudna duzo trudniejdsza od warbirdow(choc stalle mimo ze czestsze to jednak wyprowadzalne w 80-90 %) ale po prostu MIODZIO!!!!  _________________ Ignavis semper feriae |
|
|
|
 |
|