Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Współczesne ~ AIRSHOW Radom 2005
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 4
Idź do strony 1, 2, 3, 4 Następna |
|
|
Wysłany:
Pon 21 Marzec, 2005 14:04
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
27-28 sierpnia.
I wszystko jasne...  |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Pon 21 Marzec, 2005 14:15
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Snakeye napisał(a): | 27-28 sierpnia.
I wszystko jasne...  |
hmm..
Juz na jednym "Air Show" bylismy. w Łasku..
tak, tak.. maja tam lotnisko..
|
 |
|
Wysłany:
Pon 21 Marzec, 2005 14:36
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
302nd POLISH SQ
Nick w LFS:
|
|
Z AirShowRadom: "Leci na nas prosze panstwa, ale nas nie przeleci" Mimo wszystko miodnie bylo  _________________ F/Lt -al--- from 302nd Polish Squadron "Poznański" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 21 Marzec, 2005 16:54
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Eeee Sid... to zupelnie inny typ airshow niz w ÂŁasku _________________ tak to ja nie trafilem w hangar!!!
i nie rozpoznaje Beryla
Pozdrawiam
Plush aka plu-pl
http://public.fotki.com/plushack/ |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 21 Marzec, 2005 17:14
|
|
|
pilot
Dywizjon:
303sqn
Nick w LFS:
[WBT]Julius
|
|
sid--- napisał(a): | hmm..
Juz na jednym "Air Show" bylismy. w ÂŁasku..
tak, tak.. maja tam lotnisko..
 |
skÂąd wiesz, nawet go nie widziaÂłeÂś LOL  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 21 Marzec, 2005 23:01
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Julius napisał(a): | skÂąd wiesz, nawet go nie widziaÂłeÂś LOL  |
no w sumie to fakt.
mam nadzieje, ze beryl potwierdzi istnienie lotniska w Lasku.
ew. zapytamy w pizzeri. Julek ciagle chyba ma tam nr telefonu
|
 |
|
Wysłany:
Wto 22 Marzec, 2005 11:43
|
|
|
pilot
Dywizjon:
303sqn
Nick w LFS:
[WBT]Julius
|
|
czy lotnisko w Âłasku jest tego nie wiem, pewne jest tylko to Âże duch bieluch istnieje, widzialem na wlasne oczy..
plush jak bedziesz na dole to pozdrow go ode mnie |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 22 Marzec, 2005 12:03
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
plush napisał(a): | Eeee Sid... to zupelnie inny typ airshow niz w ÂŁasku |
airshow to airshow.. skonczyc sie moze tak samo jak w Lasku  _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 22 Marzec, 2005 21:38
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
sid--- napisał(a): | plush napisał(a): | Eeee Sid... to zupelnie inny typ airshow niz w ÂŁasku |
airshow to airshow.. skonczyc sie moze tak samo jak w Lasku  |
albo jeszcze lepiej !!!  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 27 Marzec, 2005 15:15
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Nawet jeÂżeli w ÂŁasku jest lotnisko to Beryl nie wie gdzie
Jak nie wierÂżycie to zapytajcie Webstera.
Za towie gdzie sÂą dziki  _________________ I'm a colt in your stable
I'm what Cain was to Abel
mister catch me if you can
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 27 Marzec, 2005 16:34
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
to byÂł kot  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 27 Marzec, 2005 18:27
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Julius napisał(a): | czy lotnisko w Âłasku jest tego nie wiem, pewne jest tylko to Âże duch bieluch istnieje, widzialem na wlasne oczy..
plush jak bedziesz na dole to pozdrow go ode mnie |
Julek byles w chelmie i sie nawet nie przyznales?! bylo dac znac to bym Cie oprowadzil po lokalach z najlepszymi dupami...
btw mam nawet fotke tego ducha... jak dobiore sie gdzies do skanera to Ci podesle fotke  _________________ tak to ja nie trafilem w hangar!!!
i nie rozpoznaje Beryla
Pozdrawiam
Plush aka plu-pl
http://public.fotki.com/plushack/ |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 21 Czerwiec, 2005 12:56
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
Cytat: |
Dla miÂłoÂśnikĂłw myÂśliwcĂłw wielozadaniowych hitami bĂŞdÂą F-16, Mirage i Mig-29. Dla tych, ktĂłrzy zachwycajÂą siĂŞ zespoÂłami akrobacyjnymi - Red Arrows, Patrouille de France i Patrulla Aguila. To pewniaki tegorocznego Air Show
ChoÌ impreza odbêdzie siê pod koniec sierpnia (27-2 , znaczna czêœÌ programu jest ju¿ przygotowana. Wiadomo, ¿e mi³oœnicy rycz¹cych myœliwców zobacz¹ nad radomskim lotniskiem na Sadkowie F-16, Mirage, Mig-29, Su-22. Tymi maszynami bêd¹ lataÌ piloci z Belgii, Holandii, USA, Polski. ByÌ mo¿e Rosjanie zdecyduj¹ siê zaprezentowaÌ w pokazie dynamicznym Su-27, a piloci Izraelscy F-15 i F-18. - Rozmowy jeszcze trwaj¹ i liczymy, ¿e zakoùcz¹ siê pomyœlnie - mówi kapitan Wies³aw Grzegorzewski, rzecznik prasowy Air Show 2005.
Zawsze emocje widzów wzbudza³y podczas pokazów formacje akrobacyjne. W tym roku bêdzie ich szeœÌ: Red Arrows z Wielkiej Brytanii, Patrouille de France (Francja), Patrulla Aguila (Hiszpania) i z Polski - ¯elazny, Orlik oraz Bia³o-Czerwone Iskry. Poza grup¹ ¯elazny (Aeroklub Ziemi Lubuskiej) wykorzystuj¹c¹ w pokazach cywilne Zliny, pozosta³e ekipy wyst¹pi¹ na samolotach szkolno-bojowych (C-101, Howk, Alpha Jett).
Podczas pokazów nie zabraknie te¿ œmig³owców. Bêd¹ Mi-8, Mi-24, Mi-17, W-3 Sokó³ oraz PZL-Kania wykorzystywany m.in. przez Stra¿ Graniczn¹.
Wszystkie maszyny, które zaprezentuj¹ siê w powietrzu, bêdzie mo¿na ogl¹daÌ tak¿e podczas wystawy na p³ycie lotniska. Prezentacja bêdzie wzbogacona o samoloty historyczne. Jakie modele pojawi¹ siê w Radomiu - jeszcze nie wiadomo. Trwaj¹ równie¿ negocjacje co do obsady pokazu, który roboczo nazywa siê "lataj¹ce ciekawostki". - Chcemy pokazaÌ statki powietrzne z ró¿nych wzglêdów niekonwencjonalne - z uwagi na napêd, kszta³t czy mo¿liwoœci - zapowiada kapitan Grzegorzewski.
Jak zawsze Air Show towarzyszyĂŚ bĂŞdzie mnĂłstwo ekspozycji przygotowanych np. przez modelarzy, kolekcjonerĂłw.
Program imprezy ma przypominaÌ ten z ubieg³ych edycji. Zarówno w sobotê, jak i w niedzielê Air Show zacznie siê o godz. 10 pokazami w wykonaniu pilotów Aeroklubu Polskiego. Samoloty bojowe pojawi¹ siê na niebie oko³o po³udnia. Ka¿dy dzieù pokazów bêd¹ zamykaÌ prezentacje zespo³ów akrobacyjnych.
JuÂż znane sÂą ceny biletĂłw na imprezĂŞ. Za normalny przyjdzie nam zapÂłaciĂŚ 20 zÂł, za ulgowy (bĂŞdÂą go mogli kupiĂŚ ÂżoÂłnierze sÂłuÂżby zasadniczej, uczniowie i studenci) - 10 zÂł. Dzieci do dziesiÂątego roku Âżycia wejdÂą na Air Show za darmo.
Organizatorzy Air Show to: DowĂłdztwo SiÂł Powietrznych, Targi Kielce, UrzÂąd Miasta Radomia, Aeroklub Polski i Agencja Mienia Wojskowego. |
nie ma bata, jadĂŞ! |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 21 Czerwiec, 2005 13:45
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Czyzby ruszyla juz oficjalna stronka gdzies? Bo na razie wszedzie to jakies starocie powywieszane sa...
A kto ma wystapic to musialem szukac na stronach kolejnych zespolow
Szkoda, ze nie bedzie Wlochow, jak do tej pory ich pokaz byl najatrakcyjniejszy z tych co widzialem, najlepiej zgrany z muzyka - wystapili w 2001.
Ciekaw jeszcze jestem jakie beda warbirdsy. Podejrzewam, ze naszej G6 nie zabraknie, ale moze P-11 w koncu znajdziemy  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 21 Czerwiec, 2005 14:05
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
302nd POLISH SQ
Nick w LFS:
|
|
Kurde mam nadzieje ze sie uda tam wybrac, musze tylko komus samochod ukrasc  _________________ F/Lt -al--- from 302nd Polish Squadron "Poznański" |
|
|
|
 |
|