Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Inne gry ~ World of Tanks
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 7 z 8
Idź do strony Poprzedna 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Następna |
|
|
Wysłany:
Wto 13 Marzec, 2012 18:58
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
makcarpik napisał(a): | Gra już nas coraz więcej. Może jakiś klanik uda się zorganizować?  |
To ja zapraszam do 6MM - 6 Dywizja Airsoftowa "pantera"
Latem się zlot nad bajorem w Łasku zrobi, ryby już wróciły, woda się rozrzedziła. |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Wto 13 Marzec, 2012 22:53
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
MTWD _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 12 Kwiecień, 2012 09:26
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
303rd SQN
Nick w LFS:
|
|
Szymik jeździsz jeszcze? Bo coś ostatnio cię nie widać. _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 12 Kwiecień, 2012 09:37
|
|
|
Administrator
Dywizjon:
303sqn Kościuszkowski
Nick w LFS:
[WBT]Szymik
|
|
Mało mam ostatnio czasu na granie nie stery Zainstalowałem aktualizacje sld nie miałem czasu przetestować. Fajne dar te nowe specjalizacja,je? |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 17 Kwiecień, 2012 16:01
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
Trudno powiedzieć czy coś dają W teorii fajne, bo np zwiększają zasięg widzenia, albo celownik mniej się rozjeżdża podczas jazdy/kręcenia wieżą, ale "rozum, ja tego nie czuję". |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 19 Kwiecień, 2012 18:55
|
|
|
Administrator
Dywizjon:
303sqn Kościuszkowski
Nick w LFS:
[WBT]Szymik
|
|
Jak będę miał więcej czasu to sprawdzę jak to wygląda  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 04 Czerwiec, 2012 09:59
|
|
|
Administrator
Dywizjon:
303sqn Kościuszkowski
Nick w LFS:
[WBT]Szymik
|
|
I jak te nowe zmiany? Nowe mapy itp? Rax i Sroka widzę ostro gracie. Wczoraj na chwilkę wszedłem aby zaktualizować grę. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 04 Czerwiec, 2012 16:24
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Ostro to gram ja.
Rax jedynie trzepie na premce i za złoto wyniki. W jeden na jeden byłby głównym dostawcą złomu na szrot. No cóż.. życie. Też się będę musiał rozglądnąć za jakimś premium tankiem bo zbliżam się niebłaganie do tierów wymagających sporo kredytów na utrzymanie.
Co do zmian. Po paczu pojawił się redbug czyli czerwony ekran w trybie snajperskim. Sporo osób to miewa ale nie wszyscy. Pewnie zależne od sprzętu jaki się posiada. Jedyny sposób na pozbycie się go to restart gry.
Nowe mapy w porządku - szczególnie ta a'la Wietnam - francuzami się tam robi cuda. _________________ Całe życie z wariatami
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 06 Czerwiec, 2012 16:50
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
wreszcie dotarlo, ze bez premki slaba zabawa...
bez zarabiasz po 10 tys odliczajac naprawy i ammo...
z premium zarabiasz tyle, ze zabawa staje sie mila i przyjemna
a co do szrotu - zerknij w lustro !!!
normalny szrot przy twojej gebie wyglada jak salon ferrari !!!!  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 06 Czerwiec, 2012 19:52
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Nie prawda że słaba - bawię się świetnie bez dopalaczy. Żmudna praca nad każdym czołgiem dała mi sporo satysfakcji i doświadczenia. Nie mam zamiaru ustawiać się na koncie premium - kupię sobie tani czołg premium - obadałem już co i jak i czy się opłaca. Fajne artykuły w sieci można znaleźć.
2 czołgi V i VI tieru + 1 premka t-25 (koszt ok. 40 złote) daje solidny zysk. Kumpel utrzymuje IS7 tylko na Matyldzie - tanim czołgu premium
Samego doświadczenia (exp) nie potrzebuję dopalać złotem. Moje umiejętności dają mi satysfakcję nawet jeśli czołg muszę wytuningować w miesiąc zamiast w dwa dni konta premium
...co do złośliwości - odpuszczę Ci bo jutro Boże Ciało
..a to t-25 w akcji: http://www.youtube.com/watch?v=37iKzI4jqKg&feature=related _________________ Całe życie z wariatami
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 13 Lipiec, 2012 00:54
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Jak chcecie sie pobawic i szybko sprawdzic nowe sprzety, to jest nowa wersja gdzie daja odrazu 15000 zlota, a wyplaca tyle ze w tydzien da sie zrobic cala galazke chyba.
http://worldoftanks.eu/news/3059-public-test-version-75-pl/
Niestety tylko dla starych kont, nie da sie zagrac na nowyo stworzonym koncie. _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 13 Lipiec, 2012 04:45
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
...jedno co mnie zmartwiło w tej zbliżającej się aktualizacji to usunięcie 107mki z SU-85 ...skończyło się rozrywanie na strzępy czołgów VII tierowych czołgiem V tieru... _________________ Całe życie z wariatami
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 01 Październik, 2012 04:15
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Wersja 8 ładna. Do dźwięków nowych już się przyzwyczajam ale problemy jakieś mam przy wchodzeniu do gry. Potrafi zawiesić się (przynajmniej wczoraj tak miałem) na synchronizacji sklepu przy wejściu na garaż. Kumpel z pracy też tak miał więc to raczej nie halucynacje typowe w moim wieku.
Co do premium tanków inwestycja w niski tier była wyrzuceniem pieniędzy w błoto. Dopiero typ59 alias chińska dziwka kasę robi jak ladacznica w Pekinie.
Fizyka genialna - jechałem w lorze za t50 i myślałem że się zesikam ze śmiechu jak mu dupą zarzucało na prawo i lewo a na bagnie robił drifty jak Colin Dźwięk wystrzału z mojej M12 trzęsie szklankami w szafce. Dzięki większemu otwarciu map przez możliwość pokonywania wcześniej niedostępnych wzniesień i wody kompletnie zmieniła się taktyka na poszczególne mapy. Fajne. _________________ Całe życie z wariatami
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 04 Październik, 2012 21:57
|
|
|
Administrator
Dywizjon:
303sqn Kościuszkowski
Nick w LFS:
[WBT]Szymik
|
|
T50 to teraz maszynka niczym z NFS szkoda mi czasu i kasy na jakiś tank premium a bez tego to ciężko zarobić na coraz lepsze czołgi no i typ59 już nie dostępny. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 06 Grudzień, 2012 22:42
|
|
|
pilot
Dywizjon: