Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Ogólne ~ Do 303sq
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 2 z 2
Idź do strony Poprzedna 1, 2 |
|
|
Wysłany:
Sro 16 Marzec, 2005 16:14
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]hrabia
|
|
Co jakis czas tak jest "nowa gwine" testowo na pare dni zapodaja. Czyli czekamy na naszÂą mapke a teraz mozna rozgrzewke zrobic... _________________
"Jechałem tak szybko gdyż....lubię zapierdalać..." |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Sro 16 Marzec, 2005 17:31
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
dokÂładnie,mapy siĂŞ chyba automatycznie zmieniajÂą, a serwer po BIG MED daje NG i Iwany rĂŞcznie zmieniajÂą jÂą na AWT |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 16 Marzec, 2005 17:56
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
302nd POLISH SQ
Nick w LFS:
|
|
juz nowy ToD? no ladnie sie zasiedzialem
P.S. Ladny avat yiv To ta bezcenna, czy moze od MasterCard'a?  _________________ F/Lt -al--- from 302nd Polish Squadron "Poznański" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 20 Marzec, 2005 10:53
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
joohny napisał(a): | KorzystajÂąc z tematu senior graatza skÂładam serdecznie piekne dziĂŞki za inwita do 303sq (The best squad on the air). (Cholera wzruszyÂłem siĂŞ) Od dziÂś koĂączĂŞ z nĂŞdznym Âżyciem lamera (czy jakoÂś tak podobnie sie to nazywa) dobijajÂącego pÂłonÂące wraki porzucone w pogardzie przez ASĂW 303sq ZobowiÂązujĂŞ siĂŞ ze swojej strony do poznania tajnikĂłw EF i DF oraz bezwzglĂŞdnej walki ku chwale 303 dywizjonu, a szczegĂłlnie jego dowutztwa :urban: Za kolegĂłw jestem gotĂłw wyjœÌ z kabiny i odrÂąbaĂŚ siekierÂą skrzydÂło wrogowi :evilbat: , a zwÂłaszcza w obronie szanownego kierownictwa (wiadomo, Âże w Âżyciu najwaÂżniejsze sÂą tÂłuszcze zwÂłaszcza wazelina - moÂże jakiÂś awansik dla dobrej wspó³pracy :562: ).
Do swoich zasÂług mogĂŞ zaliczyĂŚ to, Âże jestem brakujÂącym elementem rekordowego strejka JaÂśnie Nam PanujÂącego Jego Ekstelencji, RadoÂści 303sq, WschodzÂącego SÂłoĂąca Tabahosta i inych HostĂłw - imĂŚ Raxa.
Po prostu jako lataÂłem po niewÂłaÂściwej stronie. |
AVE JOOHNY
witaj w sq, (odrazu widac ze facet wie jak nalezy sie witac :rofl: (cos mi sie zdaje ze dostal dobre wskazowki) )
Powodzonka w powietrzu i oby cony spadaly rownie gesto i plynnie jak wazelina w twoich wypowiedziach g - a co do awansu to niestety to nie dziala :diabel:
powodzenia !! _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 20 Marzec, 2005 11:13
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
aha..
szef wrocil...  _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 20 Marzec, 2005 15:38
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
sid--- napisał(a): | aha..
szef wrocil...  |
a pewnie ze wrocil...a myslales ze juz sie mnie pozbyliscie ????? :511: _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 20 Marzec, 2005 16:58
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
no pewnie,,,,,,, jednak widac nasz misterny plan obalenia dyktatury nie wypalil
:649: |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 20 Marzec, 2005 17:41
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
Wodzuniu nasz kochany, zmêczony podró¿¹, zechciej posadzic dups... spocz¹Ì na tym oto krzeœle ele... tronie!  |
|
|
|
 |
|