Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Ogólne ~ Do 303sq
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 2
Idź do strony 1, 2 Następna |
|
|
Wysłany:
Pią 18 Luty, 2005 11:18
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Mam trzy pytania:
1. do kogo s³aÌ foto i parê s³ów o sobie do rostera 303?
2. do kogo siĂŞ zwracaĂŚ o uprawnienia do forum 303?
3. czy znajdzie ktoÂś chĂŞtny z godzinkĂŞ Âżeby mnie deko przetrenowaĂŚ, wytkn¹Ì b³êdy i pokazaĂŚ parĂŞ mykĂłw? OprĂłcz weekendu i poniedziaÂłku mam czas od okoÂło 18 i wtedy moge gadaĂŚ po Teamspeaku, bo potem to dopiero póŸnym wieczorem i raczej na "mute", z powodĂłw ktĂłre onegdaj ÂłuszczyÂłem online _________________ No i dobrze, fajna zabawa jest, po co to zamykać |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Pią 18 Luty, 2005 12:28
|
|
|
newbie
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
gratz napisał(a): | Mam trzy pytania:
3. czy znajdzie ktoÂś chĂŞtny z godzinkĂŞ Âżeby mnie deko przetrenowaĂŚ,[...] | 1. YIVAN
2. SZYMIK
3. spox.. jak bêdê dostêpny to siê udzielê (MALLOR)... ale najlepiej jakbys zwróci³ siê do kogos ze œcis³ej czo³ówki... bo ja najlepszych nawyków raczej nie mam co po stopniu widaÌ  _________________ mAlLoRn
nic nie widziaÂłem nic nie sÂłyszaÂłem wszystkim wygadam |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 18 Luty, 2005 14:09
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
gratz napisał(a): | Mam trzy pytania:
3. czy znajdzie ktoœ chêtny z godzinkê ¿eby mnie deko przetrenowaÌ, wytkn¹Ì b³êdy i pokazaÌ parê myków? Oprócz weekendu i poniedzia³ku mam czas od oko³o 18 i wtedy moge gadaÌ po Teamspeaku, bo potem to dopiero póŸnym wieczorem i raczej na "mute", z powodów które onegdaj ³uszczy³em online |
@1. pisalismy PMy chyba
@2. Grupy -> 303sqn -> do³¹cz....... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 18 Luty, 2005 14:29
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
sorki zle sie wyrazilem z #1, chodzilo mi o adres jakis email czy ftpa czy coÂś _________________ No i dobrze, fajna zabawa jest, po co to zamykać |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 18 Luty, 2005 14:44
|
|
|
newbie
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
#1 (3.50$) znajdŸ go na arenie albo wyzej - u¿ytkownicy i wyœlij mu prywatn¹ wiadomoœÌ _________________ mAlLoRn
nic nie widziaÂłem nic nie sÂłyszaÂłem wszystkim wygadam |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 19 Luty, 2005 23:49
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Ja z mila checia pokaze tricki z bombami i ciezszymi kalibrami gdyby Cie zainteresowalo uzywanie takowych sprzetow . |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 20 Luty, 2005 00:10
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
jakbys potrzebowal rad na buffach - wal do mnie ;P |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 15 Marzec, 2005 18:20
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
KorzystajÂąc z tematu senior graatza skÂładam serdecznie piekne dziĂŞki za inwita do 303sq (The best squad on the air). (Cholera wzruszyÂłem siĂŞ) Od dziÂś koĂączĂŞ z nĂŞdznym Âżyciem lamera (czy jakoÂś tak podobnie sie to nazywa) dobijajÂącego pÂłonÂące wraki porzucone w pogardzie przez ASĂW 303sq ZobowiÂązujĂŞ siĂŞ ze swojej strony do poznania tajnikĂłw EF i DF oraz bezwzglĂŞdnej walki ku chwale 303 dywizjonu, a szczegĂłlnie jego dowutztwa :urban: Za kolegĂłw jestem gotĂłw wyjœÌ z kabiny i odrÂąbaĂŚ siekierÂą skrzydÂło wrogowi :evilbat: , a zwÂłaszcza w obronie szanownego kierownictwa (wiadomo, Âże w Âżyciu najwaÂżniejsze sÂą tÂłuszcze zwÂłaszcza wazelina - moÂże jakiÂś awansik dla dobrej wspó³pracy :562: ).
Do swoich zasÂług mogĂŞ zaliczyĂŚ to, Âże jestem brakujÂącym elementem rekordowego strejka JaÂśnie Nam PanujÂącego Jego Ekstelencji, RadoÂści 303sq, WschodzÂącego SÂłoĂąca Tabahosta i inych HostĂłw - imĂŚ Raxa.
Po prostu jako lataÂłem po niewÂłaÂściwej stronie. _________________ Parkinson czy Alzheimer? Wybór jest prosty.
Lepiej połowę rozlać niż zapomnieć wypić. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 16 Marzec, 2005 09:24
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Nie nale¿y zapominaÌ, ¿e samo latanie w 303 sqnie nie daje tyle Mocy co np. 128 Sqn Tie-Fighterów   ... I niestety trzeba mieÌ nadal duuu¿o samozaparcia, ¿eby do czegoœ dojœÌ. W sumie Ìwiczy³em online trochê i dziœ wracam do gry w nowym ToD. Je¿eli :569: zarzad nie wyrzuci³ mnie jeszcze za naruszenie regulaminu :568: i chwilow¹ dezercjê. Latami od dziœ znów redsami?? _________________ Jestem DZIADEM .... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 16 Marzec, 2005 10:04
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 16 Marzec, 2005 12:28
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
thomas_33
Nick w LFS:
|
|
kondolencje latamy niestety red :506: _________________ F/Lt k-azan from 302nd Polish Squadron "PoznaĂąski" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 16 Marzec, 2005 15:10
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
A ja tam lubie samoloty redow i ich powerfull 12mm. Uwazajce na zeki, to mocne samoloty, a kto wie jak beda sie trzymac w rekach Sibeerianow  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 16 Marzec, 2005 15:21
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
pewnie niedÂługo bĂŞdzie nowa wersja FH z podbajerowanymi fighterami goldĂłw - dwustrefowa klima, podgrzewane fotele, kontrolowane strefy zgniotu, poduszki powietrzne, turbo GPS i pershingi 7,7 mm. _________________ Parkinson czy Alzheimer? Wybór jest prosty.
Lepiej połowę rozlać niż zapomnieć wypić. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 16 Marzec, 2005 15:44
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
Hurrik i P40B... zobaczycie,Âże zrobiĂŞ w tym todzie streaka 20...zaraz zaczynam |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 16 Marzec, 2005 15:48
|
|
|
Dywizjon:
303