Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Inne gry ~ AA3 ?
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 3 z 3
Idź do strony Poprzedna 1, 2, 3 |
|
|
Wysłany:
Pią 21 Sierpień, 2009 20:03
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
bluesbrat napisał(a): | Dawaj na zeke. Medaaaaaaale dają... Stooooopnie wojskowe... Awansooooować można I chyba tylko Rax nie może awansować. Dostał od razu generała  |
Faktycznie. AA3 jest nudna jak flaki z olejem i łatwa jak pieron. Wróciłem i po tygodniu jezdem major. Tak więc z szacunkiem Panowie , z szacunkiem  _________________ Całe życie z wariatami
 |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Nie 23 Sierpień, 2009 22:04
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
ptaszku ciesz sie, ciesz... wejde chyba serwer ale po przeciwnej stronie i wtedy nieco cie przystopujemy  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 24 Sierpień, 2009 08:04
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
stworzyliście potwora nic mnie juz nie powstrzyma  _________________ Całe życie z wariatami
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 25 Sierpień, 2009 22:46
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
prosil, prosil i wyprosil - poczatek wrzesnia bedzie dla ciebie bolesna nauczką  
wiem co powie Joohny : ze mialem do kolegow nie strzelac, ale jak tu nie strzelac ???
Teraz Szymon by się przydał, żeby mu ładny nekrolog napisał... ehh _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 26 Sierpień, 2009 08:17
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Wczoraj wchodzę na zeke a tam Święci Pańscy .... Joohny i Kibic. Już miałem kompa resetować ale to nie były lagi .... ONI byli  _________________ Całe życie z wariatami
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 26 Sierpień, 2009 18:40
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
srk76 napisał(a): |
Wczoraj wchodzę na zeke a tam Święci Pańscy .... Joohny i Kibic. ONI byli  |
postanowiliśmy się z Kibicem napić on-line i zrobiliśmy to na właśnie na Zece, a warunki były doskonałe. Blue mieli początkowo trzykrotną przewagę i nawet nie trzeba było specjalnie celować żeby coś ustrzelić. Niestety tym strzelaniem zepsuliśmy roster i trzeba będzie chyba parę dni odczekać żeby blue doszli do siebie.  _________________ Parkinson czy Alzheimer? Wybór jest prosty.
Lepiej połowę rozlać niż zapomnieć wypić. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 26 Sierpień, 2009 20:39
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Tak było. Jak wyszli to wszyscy blue w czacie dali " uuuuffffff" no i za chwilę zaczeli ginąć z mojej ręki i też zaczeli wychodzić.
"Naucz się kochać ludzi ... tak szybko wychodzą"  _________________ Całe życie z wariatami
 |
|
|
|
 |
|