Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Inne gry ~ Rise of Flight
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 2 z 3
Idź do strony Poprzedna 1, 2, 3 Następna |
|
|
Wysłany:
Czw 30 Lipiec, 2009 20:30
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
srk76 napisał(a): | Na "ile" Wam sie nie chciało a kukuruźnikiem z pasami w rekach bedziecie latać już to widzę. Ja tam wole na oficjalny 4.09 ze stajni Olega poczekać. |
Sorki, ale za chiny ludowe nie kumam, o czym gadasz.
 |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Czw 30 Lipiec, 2009 22:35
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Andy... on te nie wie o czym gada  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 30 Lipiec, 2009 22:53
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Właśnie ściągam, jak zainstaluję to powiem czy mój stary komp to udźwignie i czy warto. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 31 Lipiec, 2009 08:28
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Rax że Andy nie złapał to mogę zrozumieć. Alzhaimer , demencje i te rzeczy ale że ty .... to juz widać brak kontaktu z wajchą Ci źle robi
Andi: I wojna światowa w powietrzu to nudy na pudy (oczywiście w formie gry bo w realu to się oni raczej nie nudzili). Latanie papierowymi badziewiami 200 km/h plus strzelanie z koltów do siebie ewentualnie bicie się pasem jak do rzeczonych koltów kulek braknie. Wszystko to polane idiotycznym sosem marketingowym Knurr : "...jak wydoić fanatyka-usera z kasy..."
No i jak widzę że ludzie którzy nie mieli czasu już na latanie w iła piszą że tera bedą latać w to to to mi się śmiac ponuro chce.
Podnieta nowym i tyle , za chwilę i ten temat umrze.
Natomiast oficjalny patch do iła 4.09 z klepnięciem Olega ma sie pojawic nie długo co rozwiaże pewne problemy , które powstały przez anarchię modową. (pewnie stworzy inne ale przynajmniej część ludzi może wróci do latania dla których mody to zło gorsze jak Donald i Jarek razem wzięci) _________________ Całe życie z wariatami
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 31 Lipiec, 2009 11:01
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
No i teraz gadasz z sensem, ale nie do końca. Bo ja to tylko odkurzaczami nie lubię latać, a tak to czy to pierwsza, druga wojna, czy to szybowiec to jednakowa frajda.
A o tym, że oleg sprawi jeszcze oficjala 4.09 to do teraz nie słyszałem. Może dedyka też zupgradują to b rozwiązało problem, bo UP_1.7 ściągnięty, ale nie wiadomo, co z tym zrobić na serwerze.
Ostatnio zmieniony przez Andy dnia Pią 31 Lipiec, 2009 17:33, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 31 Lipiec, 2009 13:08
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
zacznijcie trenowac dzieciaki...za tydzien wracam do latania bo sie Sid zobowiazal ze wreszcie mi neta naprawi a wtedy siwy dym i biale zgliszcza zostana po tysiacach tych, ktorzy osmiela sie wejsc nam w droge  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 31 Lipiec, 2009 13:09
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
zapomnialem dodac, zamawiam wszystkie cony !!!  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 31 Lipiec, 2009 16:08
|
|
|
kadet
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Cytat: | rax
PostWysłany: Pią 31 Lipiec, 2009 13:09
zapomnialem dodac, zamawiam wszystkie cony !!! Smile |
...sie zaczęło.... _________________ "Nec Hercules contra plures", czyli w wolnym tłumaczeniu: I Herkules dupa - jak ludzi kupa |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 31 Lipiec, 2009 18:36
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Hmm moze sie skusze na ila jak zawita 4.09 oficjalny , bo z modami i patchami to masakra. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 31 Lipiec, 2009 19:16
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
rax napisał(a): | zacznijcie trenowac dzieciaki...za tydzien wracam do latania;) |
Dres już mam. Rzucam AA3. Zresztą raz sobie zaglądnąłem spaliłem 2 zeki więc forma jest. Dwa piwa i bracie kochany skacz , skacz ..... tylko sid przy okazji naprawy neta niech Ci gratis spadochron do fotela zamontuje....sie przyda.
BTW zresztą najlepiej od razu , póki masz czas zapisz sie do jakiegoś klubu paralotni czy cóś bo spadochron to może być teraz Twoje drugie imię. _________________ Całe życie z wariatami
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 31 Lipiec, 2009 20:40
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
srk76 napisał(a): | raz sobie zaglądnąłem spaliłem 2 zeki więc forma jest. |
Ptaszysko -
http://demotywatory.pl/1876/Co-ty-*****-wiesz-o-zabijaniu _________________ Parkinson czy Alzheimer? Wybór jest prosty.
Lepiej połowę rozlać niż zapomnieć wypić. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 31 Lipiec, 2009 22:35
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Rozumiem że ten młody , przystojny wojak przed którym lata kariery , mnóstwo kili , jeszcze więcej wdzięcznych i chętnych pań to ja a ten ....
stary zgrzybiał wiarus w pół drogi do Św. Piotra to ....  _________________ Całe życie z wariatami
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 31 Lipiec, 2009 23:35
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 31 Lipiec, 2009 23:42
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
A tak w temacie, RoF poszedł na moim stareńkim kompie, P4 3200 z GF7800 na AGP 256MB na karcie i 2GB w kompie.
Ale nawet nie wiedziałem, że przestały mi działać pedały, dawno już latałem i ostatnio w Condorze nie było problemu, a tu teraz jak na złość komp nie rozpoznaje urządzenia na żadnym porcie USB. Pedały są sprawne, bo na jeszcze starszym już 11 letnim kompie poszły bez zająknięcia. Męczę temat już pół dnia i się poddałem, macie jakieś pomysły jak przekonać USB do współpracy? |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 04 Sierpień, 2009 20:29
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
z USB musisz zrobic jak z Sidem, upic i zawsze współpracuje  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
|
|
|
 |
|