Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Gadka Szmatka ~ zzzzzzsssssssiiiiiiuuuuttttt
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 1
|
|
|
Wysłany:
Sob 25 Kwiecień, 2009 23:13
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Rzadko się zdarza, abym miał towarzystwo do kręcenia filmów. Dzisiaj akurat kolega zrobił sobie przerwę w lotach, więc dałem mu aparat, aby zarejestrował to słynne „zzzzzzsssssssiiiiiiuuuuttttt”.
Niestety mój modelarski aparacik nie jest odpowiednim narzędziem do kręcenia dynamicznych filmów i kolega nie nadążył za Falconem, ale poskładałem, co się dało i dodałem trochę spokojnego lotu.
Przez to kombinowanie o mało nie sfajczyłem silnika, za często uruchamiany po locie nieźle pachniał przypaloną izolacją.
Film w dwóch formatach, dla tych, co na GSM`ie mniejszy.
640x480 35MB
320X240 5.5MB |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Nie 03 Maj, 2009 18:45
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Jak ten czas leci, w marcu ubiegłego roku zaprezentowałem moją wilgę gotową do lotu i dopiero dzisiaj nadarzyła się sposobność do jej oblatania. U niektórych resurs modelu już się kończy, a moja z fabryki dopiero stanęła na pasie lotniska.
Oj będzie się działo.
Nawet lata!!!
Nisko też ładnie się prezentuje.
A może zatrudnimy się przy opryskach?
Trzeba lądować.
Na koniec film z oblotu. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 03 Maj, 2009 19:56
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
już widzę jak Raxowi ślinka leci na widok Wilgi. Sprawdź Andy czy gdzieś na elementach modelu nie ma drobnym druczkiem napisane "Made for Rax"  _________________ Parkinson czy Alzheimer? Wybór jest prosty.
Lepiej połowę rozlać niż zapomnieć wypić. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 03 Maj, 2009 20:12
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Jak da motor w zastaw to dam mu polatać.  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 04 Maj, 2009 07:31
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Pewnie że mi ślinka leci
Andy a może przyjmiesz moją teściową w zastaw ? bo oddać motor jakoś mi się nie uśmiecha ale teściową oddam natychmiast  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 04 Maj, 2009 08:14
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
właśnie wpadłem na genialny pomysł
Zafunduję swojej teściowej tatuaż "Made for Rax" - może to rozwiąże moje problemy.  _________________ Parkinson czy Alzheimer? Wybór jest prosty.
Lepiej połowę rozlać niż zapomnieć wypić. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 04 Maj, 2009 10:27
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
hehehehe
wiesz ze do żywego inwentarza nie strzelam  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 04 Maj, 2009 19:34
|
|
|
pilot
Dywizjon:
303sqn
Nick w LFS:
[WBT]Julius
|
|
Znając swoje szczęście to Rax mnie wyręczył... dobrze, że przespałem  _________________ "Sam wypiłem ok 3500 różnych piw i ogólnie muszę powiedzieć wszystkie maja coś wspólnego - trzeba sikać." - Andy z Hagen |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 04 Maj, 2009 19:54
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
ty nic nie przespałeś... ty byłeś TOWARZYSKI !!!  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 12 Maj, 2009 17:39
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Dla kronikarskiego porządku melduję, że nastąpił pozytywny oblot kolejnego balsowego modelu, który na to czekał już ponad rok.
Szkoda, że nie można go implementować w Ile, bo kręci takie bączki, że Rax za ch………, chiny ludowe by się na szóstej nie utrzymał.
Filmu tym razem nie będzie, ponieważ tego dnia bez przerwy padał deszcz i wiało niemiłosiernie zimnym wiatrem. A kolega po zdmuchnięciu mu modelu w środek pola rzepaku wrócił mokry jak by się w stawie z kaczkami taplał i zmarzł tak, że przycisku aparatu dobrze nie mógł nacisnąć.  |
|
|
|
 |
|