Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ RusFH ~ wurstgranaten (chyba) :-)
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 1
|
|
|
Wysłany:
Pią 04 Marzec, 2005 16:43
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Czy te rakety 21cm to majÂą tajmer jakiÂś czy tylko direct hit robi z nich bum?
I czy te rakety 21 cm to to na co siĂŞ tu i Ăłwdzie mĂłwi 'wursty'? _________________ No i dobrze, fajna zabawa jest, po co to zamykać |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Pią 04 Marzec, 2005 17:05
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
wurst to kielbasa po niemiecku z tego co wiem  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 04 Marzec, 2005 17:07
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
majom tajmera imho wybuchajÂą na ok d20 przed twoim samolotem |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 04 Marzec, 2005 19:34
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
wgr to wunderwaffe na bombowce (dzisiaj 2 b24 zestrzelilem wlasnie z nich) , te rakiety maja tajmer i wybuchaja zalerznie od twojej predkosci, przy 560-600 kmph eksploduja d15-d16 od twojego samolotu. a wurst granaden sie zwa poniewaz sa podluzne i maja czasomierz jak granaty , jezeli chcesz z tych rakiet strzelac by wybuchly obok celu i porazily odlamkami to musisz strzelac nieco w gore, te rakiety do okolo d10 leca prosto ale potem zaczynaja zakreslac krzywa balistyczna. Z tych rakiet mozesz tez rozwalic swojego, wybuch rakiety obok (nie w nim) robi mu obrazenia i trafienie zalicza jako acki (czasem sie tak mszcze za kradziejstwa). Wez sobie na offline w setup ustaw unlimited ammo, wez bf-109G6 albo inne ustrojstwo z tym sprzetem i na trybie z bombowcami sobie pocwicz, bardzo fajna zabawa. Zapamietuj mniejwiecej predkosci i miejsce w celowniku w ktorym rakiety Ci wybuchaja, najlepiej sie wali z tych rakiet jak sie leci na wznoszeniu ok 20 stopni za bomberem i wali przedniego. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 04 Marzec, 2005 19:39
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Pamietam, ze w grze Achtung Spitfire (strategia) Niemcy roxami robili ogromne straty wsrod bombowcow a i celnosc byla rowniez niezla.
Ide na offline pocwiczyc  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 04 Marzec, 2005 20:45
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Achtung spitfire i over the reich to byly fajne gry.Ponoc jest patch ktory pozwala przenosci swych pilotow z jednej czesci do drugiej.Chcialem zapytac czy grajac w te gry lataliscie na pelnych mozliwosciach manewrowych??Ja gralem na najnizszym poziomie bo na tych wiekszych jakos nie mogle sobie poradzic  _________________ Ignavis semper feriae |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 04 Marzec, 2005 22:03
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
ja graÂłem sporo ale przeprowadzenie 1 pojedynku w stanie maszyn 8 /10 / 8 buffow zabieraÂło okoÂło 2 godzin, straszny poÂżeracz czasu.
I owszem graÂłem na peÂłnych ustawieniach manewru bo bez tego moje hurriki niemialy szans wykrecic 109tek
Swoja droga "AS" byÂł najbardzije nierealnym z mozliwych przedstawieniem walki w powietrzu gdzie z reguÂły kaÂżdy kierowaÂł sie instynktem i reakcjami wyuczonymi gdzie na ich zastosowanie ma sie uÂłamki sekundy a nie wyplanowanymi na 5 tur w przĂłd manewrami skoordynowanymi z caÂłym dywizjonem  _________________ Komenda Portu Wojennego Gdynia Oksywie
Batalion Ochrony I ObsÂługi "BOIO"
Trzecia Kompania, Drugi Pluton |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 04 Marzec, 2005 23:32
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Krotko gralem w ta gre, jakos nie radzilem sobie. Moze po treningu w WB lepiej by mi poszlo, w koncu znam juz nieco maszyny. A gralem na roznych poziomach trudnosci. Na tych trudniejszych to wytrzymywalem kilka tur, zas na najlatwiejszym bylo nudno Do sredniego poziomu zabraklo mi checi  |
|
|
|
 |
|