Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ IŁ-2 Sturmovik ~ Witam Staruszkow ze starej gwardii303
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 3
Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
|
|
Wysłany:
Nie 07 Grudzień, 2008 13:20
|
|
|
newbie
Dywizjon:
303sqn
Nick w LFS:
mario
|
|
Witam was stare slepe i szanowne towarzystwoz wb. i 303sqn.
Mam zakupionego ila46 z dodatkiem AAA. Ale nie o to chodzi czy wy tam nadal latacie na waszym serwie i jaka wersja musi byc bo bede musial przelaczyc?
Pozdrawiam Sida (kluczyki ma na kangurku:P) Slepego Raxa Julka pijaczka Nahena, Webster tez za wami teskni ale nie ma czasu bo autobusem gania pod prad w Angli. Odezwijcie sie to sobie pogadamy tu na forum. Stracilem moje gg i nie moge was poznajdowac. Wrocilem na troche do latania ale w Il46 bo grafika jest zawalajaca i nie ma lepszej gry na rynku narazie. Mam mod AAA gdzie mozna latac wszystkimi samolotami w grze jest fajny . Dzis sprobuje wejsc do was na serwer jeszcze raz pozdrawiam wszystkich staruszkow:P[/i][/b] _________________ nie ma to jak uzywac bombowca jak mysliwca |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Nie 07 Grudzień, 2008 13:54
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
ave
miło usłyszeć po długiej przerwie
nic się nie zmieniło od długiego czasu, latamy wieczorkiem, obowiązuje TS, Dzony jak zawsze czituje...nic nowego
do wieczorka - TS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
edit: miałem zapytac co to za mod AAA ?????????? _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 07 Grudzień, 2008 14:24
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
versja coś około 4,08 ale tylko z sound modem gdyż Rax nie ma czitów inne mody. Tak więc z AAA (nie wiem co to) możesz mieć problemy z dostaniem się na serwer.
AAA to może coś gunami? Wiem, że Rax lata Iszakiem w którym ma zainstalowane 4x88 mm  _________________ Parkinson czy Alzheimer? Wybór jest prosty.
Lepiej połowę rozlać niż zapomnieć wypić. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 07 Grudzień, 2008 15:40
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Czesc Manius
Lamy..
Mod AAA, to wszystkie mody wziete do kupy i zainstalowane na IL2 1946. Wiec na serwer Andyego, jak na inne "czyste" serwery nie wejdziesz. Ale skoro masz moda AAA, to zapewne masz tez przełącznik wersji. Wiem, że takie cos jest juz dostepne. Zmien sobie na wersje 4.08 bez modow i możesz śmigać. Akceptujemy tylko i tylko sound mod, jak już to wcześniej nadmienił nasz asior joohny.
pozdrawiam,
BTW:
Dzis pewnie bedziemy latac, o ile towarzystwo nabierze checi, bo wczoraj to jałowo było. Jakieś filmiki Rax pokazywał, i w orkiestre grał, a na haslo - latamy? - miałem wrażenie, że puści pawia
TS wieczorkiem. Ja około 21.oo _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 07 Grudzień, 2008 17:23
|
|
|
newbie
Dywizjon:
303sqn
Nick w LFS:
mario
|
|
Tak All Arcade Plane Jest tam duzo map duzo samolotow, mam przelacznik wersji wiec nie ma problemu tez jest zawarty w tym modzie tylko wersja 4.08 czy wersja 4.08m?? Redorchestre tez mam ale jest zajeb.. trudna a i tak mam call of duty 5 i tam duzo pracy heheh.
Ok juz wiem 4.08m ale nie moge sie tam wbic nie wiem czemu time out?? Raczej nie powinien to byc problem netu? mam 2mb/s ta nie ladiuje misji timeout1 a na ts nie moge wejsc nie mam loginu ani hasla pochlastam sie chyba _________________ nie ma to jak uzywac bombowca jak mysliwca |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 07 Grudzień, 2008 19:35
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Problem leży tu..
http://forum.warbirds.pl/viewtopic.php?t=1411
edit
Widzę, że link który jest w tamtym temacie jest nieaktywny. Musisz posłać kratę Guiness'a do Rax'a - on ma rozwiązanie
jesli chodzi o TS, to sprawdź PM
Poza tym, nie jestem do końca pewien, czy jednak mimo przełącznika wersji, nie zostało Ci jakieś gówno z tych modów, które nie pozwoli Ci wejść na nasz serwer. Innym słowy, nie jestem wcale pewien czy masz czystą wersję IL2 1946. Ale sprawdź czy po instalacji programu j/w dasz radę wejść. _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 07 Grudzień, 2008 19:56
|
|
|
newbie
Dywizjon:
303sqn
Nick w LFS:
mario
|
|
ok Sid Ts dziala il2 dziala switcher jest ok tylko wy gracie na 4.08 czystym. Na serwerze nikogo nie ma popsulem troche lotnisko 3 razy poleglem 4 acki zdjete ale samemu to sobie moge tam latac. _________________ nie ma to jak uzywac bombowca jak mysliwca |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 07 Grudzień, 2008 20:03
|
|
|
pilot
Dywizjon:
303sqn
Nick w LFS:
[WBT]Julius
|
|
cześć....kopę lat  _________________ "Sam wypiłem ok 3500 różnych piw i ogólnie muszę powiedzieć wszystkie maja coś wspólnego - trzeba sikać." - Andy z Hagen |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 07 Grudzień, 2008 20:45
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Manius napisał(a): | Na serwerze nikogo nie ma popsulem troche lotnisko 3 razy poleglem 4 acki zdjete ale samemu to sobie moge tam latac. |
się przyzwyczaj , ja tam parę godzin sam już przelatałem. Potem się ludzie zeszli i było po 25 osób. niestety ale musiałem zniknąć no i ludzie też odeszli ... siła chłopa z Zagłębia  _________________ Całe życie z wariatami
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 07 Grudzień, 2008 23:09
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Witka Manius
Jak tam sie zyje na wyspie?  _________________ админы пропили сервер (c) Boroda |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 08 Grudzień, 2008 16:56
|
|
|
newbie
Dywizjon:
303sqn
Nick w LFS:
mario
|
|
na wyspie spoko tylko ciagle pada mozna sie po prostu zdolowac. Snejku a ty gdzie teraz mieszkasz???? Nadal Wa-wa?  _________________ nie ma to jak uzywac bombowca jak mysliwca |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 08 Grudzień, 2008 19:45
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Owszem, i calkiem dobrze mi tu
To kiedy wpadacie pojezdzic po prawej stronie jezdni?  _________________ админы пропили сервер (c) Boroda |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 09 Grudzień, 2008 21:09
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Lol! prawdziwy żywy Maniuś! Pozdrów Webstera!! _________________ tak to ja nie trafilem w hangar!!!
i nie rozpoznaje Beryla
Pozdrawiam
Plush aka plu-pl
http://public.fotki.com/plushack/ |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 10 Grudzień, 2008 16:59
|
|
|
newbie
Dywizjon:
303sqn
Nick w LFS:
mario
|
|
nie wiem ja na swieta zostaje w UK nie wiem jak Webster. Witaj pluszak ale ze ten sie odezwal lol Slaabo!!!. Fajnie z wami wszystkimi znow razem pozartowac . Zadzwonie do Websterka i przekaze wiadomosci. _________________ nie ma to jak uzywac bombowca jak mysliwca |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 12 Grudzień, 2008 09:48
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
znaczy kto? że niby ja? a czemu miałbym się nie odzywać? _________________ tak to ja nie trafilem w hangar!!!
i nie rozpoznaje Beryla
Pozdrawiam
Plush aka plu-pl
http://public.fotki.com/plushack/ |
|
|
|
 |
|