Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Live For Speed ~ Orchideus
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 2 z 2
Idź do strony Poprzedna 1, 2 |
|
|
Wysłany:
Pon 08 Wrzesień, 2008 17:27
|
|
|
pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Orchideus  _________________ Kanał IRC: #lfs.pl na serwerze: Gamesurge |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Pon 08 Wrzesień, 2008 18:19
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
Cq| Makao
|
|
Rzekomo bym nie mógł, nie jestem członkiem WBT, a to czy moje zdanie kogoś gówno obchodzi to ty wiesz najlepiej, bo jesteś w temacie i czytasz lfs.pl (btw co to ma do rzeczy?). To czy jestem głupi, czy też nie to pozwól niech zostanie moją sprawą, dużo gadam, bo dobrze gadam, taka zasada i sobie ją lepiej zapamiętaj. Mam też dużo postów na forum cq (no ale racja, tam jeszcze jeżdżę), mam też sporo postów na zionie (a tam już nie jeżdzę) i mam jeszcze więcej postów na lfs.pl (tam tez nie jezdze chyba nie?). Nie wiem czy dać Ci jeszcze szanse na odpowiedź, zresztą co mi tam, przynajmniej forum trochę odżyje (w sumie co mi zalezy skoro nie jezdze w wbt?). |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 08 Wrzesień, 2008 20:03
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
Orchideus
|
|
Moim zdaniem nie było by off'a gdyby nie to, że sytuacja uległa zmianie o 180 stopni. A dlaczego napisałem takim tonem i tekstem do makaa ? Nie lubię ludzi którzy się wtrącają, bo niestety mam z tym złe doświadczenia. A Makao do ludzi których nie zna z reguły odnosi się oschle co mnie podwójnie wkurza ... wybaczcie może nie było to na miejscu, ale teraz jestem już pewien że temat można zamknąć ... _________________ LIVE FOR SPEED czyli żyć szybkością
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 08 Wrzesień, 2008 20:04
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
Cq| Makao
|
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 08 Wrzesień, 2008 22:29
|
|
|
Administrator
Dywizjon:
303sqn Kościuszkowski
Nick w LFS:
[WBT]Szymik
|
|
Makao zdanie będzie zawsze nas obchodziło makao to mój kolega jest:D a Ty orhicośtam sorry nie znam Cie:D koniec tematu. |
|
|
|
 |
|