Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ IŁ-2 Sturmovik ~ Kilka pytań w związku z tą grą
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 2 z 3
Idź do strony Poprzedna 1, 2, 3 Następna |
|
|
Wysłany:
Sob 05 Lipiec, 2008 23:18
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
w wb to moja slepa tesciowa ma strika 367 .... _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Sob 05 Lipiec, 2008 23:27
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
sid--- napisał(a): | Dziś idę pić, więc mnie nie ma
 |
dziiaj pilem wiec mnie nie bylo  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 06 Lipiec, 2008 18:51
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
przyjmę garnucha i zara bede  _________________ Parkinson czy Alzheimer? Wybór jest prosty.
Lepiej połowę rozlać niż zapomnieć wypić. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 06 Lipiec, 2008 19:00
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
302nd POLISH SQ
Nick w LFS:
|
|
rax napisał(a): | w wb to moja slepa tesciowa ma strika 367 .... |
Kurde, jest lepsza od ciebie o 360? Niezla babeczka  _________________ F/Lt -al--- from 302nd Polish Squadron "Poznański" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 17 Sierpień, 2008 14:21
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
sid--- napisał(a): | spider103 napisał(a): |
2do czego służy celownik bombowy i co to jest?
Proszę o odpowiedź na te pytania.pzodrawiam |
ad 2.
Celownik bombowy to wyższa szkoła jazdy.
W necie jest kilka instrukcji obsługi tego dla różnych samolotów. Chyba tu na forum też to kiedyś opisywałem. Sprawa jest naprawdę skomplikowana, wieć najlepiej przeszukaj forum.
pozdrawiam, |
W związku z tym naumiałem się spuszczać bomby bez powyższego. Nawet w B-29 z 6000 trafię w cel dwutonówką na tyle blisko, że siwy dym )
Celownik bombowy sobie trzeba skonfigurować ( a jest co ) i próbować na czuja aż wyjdzie. Jednak online nie ma tyle czasu żeby się tym spokojnie pobawić. Szczególnie jak twój cover odleciał w pogoni za uszkodzonym laczkiem ( w sześciu) i zostałeś jakoś tak Alone in the Dark vs 2 migi
Ogólnie rzecz biorąc przydaje się w bombowcach na dłuuugich mapach i jak będziesz na tyle wysooko , że pilotom myśliwców będzie się już czorno przed oczyma robić. Załoga Henkli na ten przykład puszczała bomby gdy im cel pod maską znikał ( tyle że nie pamiętam na jakiej to wysokości było) . W tej grze celownik ten jest bo jest ale są lepsze sposoby bombowania bez niego . poćwicz offline. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 17 Wrzesień, 2008 23:11
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
byla sobie kiedys sroka...latala, fruwala, czasami cos napisala i nagle zniknela...  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 18 Wrzesień, 2008 00:04
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Ja to błyskawica jestem
Teraz się za FMB wziąłem i mapy próbuje tworzyć. Na razie dla 1.22 FB . Muszę Ubi rozruszać. Nawet z Monsterem383 próbujemy kampanię a'la Waszą wykombinować. Na joya uzbirom to beda ) Sama Żona nie da , trza ukraść
Słyszałem że siadło bo mnie nie ma )))
Ja to zawsze klimat robię  _________________ Całe życie z wariatami
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob 20 Wrzesień, 2008 23:02
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
nie wiem co robisz ale na wszelki wypadek się obrażę... _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 15 Październik, 2008 12:23
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
rax napisał(a): | nie wiem co robisz ale na wszelki wypadek się obrażę... |
Minał miesiąc (bez kilku dni) i ani słychu ani widu ....
To na wszelki wypadek też się obrażę, a co mi tam do cholery ...
Podpisano :
greenhorn
Znaczy się "zielona trąba"
OMG
ale się ubawiłem  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 15 Październik, 2008 12:31
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
taaa teraz wszyscy sie obrazcie albo zamknijcie sie w sobie a ja zmoduje wlasne czity i bede strzelał a potem szybko startowal zeby dostac po grzbiecie wlasnymi kulkami....  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 15 Październik, 2008 12:39
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
rax napisał(a): | taaa teraz wszyscy sie obrazcie albo zamknijcie sie w sobie a ja zmoduje wlasne czity i bede strzelał a potem szybko startowal zeby dostac po grzbiecie wlasnymi kulkami....  |
A wybrałbyś się na wódkę ze mną? Jak lubisz moze być słodzona , np jakiś balsam lub żołądkowa, jak nie, to chętnie się z Tobą napije zwykłej polskiej czyściochy ... przyjacielu !
Bo Cie Kurna lubię!
oczywiscie w stosunku 40-1
http://pl.youtube.com/watch?v=KBwwFsKTJGs
PS
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 15 Październik, 2008 13:14
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
wodki nie odmawiam.... kiedy i gdzie ? (ten weekend odpada) _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 15 Październik, 2008 15:10
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
rax napisał(a): | taaa teraz wszyscy sie obrazcie albo zamknijcie sie w sobie a ja zmoduje wlasne czity i bede strzelał a potem szybko startowal zeby dostac po grzbiecie wlasnymi kulkami....  |
Tylko ja potrafię latać szybciej niż moje kule. Ba! Moje gluty powodują, że samoloty się rozpadają.. Dowodem może być track z wczorajszego lotu SBD na ZekevsWildcat  Rax był głównym bohaterem!!! _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 15 Październik, 2008 15:18
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
mow co chcesz ale tak blisko to nikt jeszcze nie latal !!!
a to ze mnie straciles to nic nowego, zawsze wpadasz na mnie !!! tak jak Dzony a w szczególności Andy !  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 16 Październik, 2008 11:57
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Wilk napisał(a): | rax napisał(a): | taaa teraz wszyscy sie obrazcie albo zamknijcie sie w sobie a ja zmoduje wlasne czity i bede strzelał a potem szybko startowal zeby dostac po grzbiecie wlasnymi kulkami....  |
A wybrałbyś się na wódkę ze mną? Jak lubisz moze być słodzona , np jakiś balsam lub żołądkowa, jak nie, to chętnie się z Tobą napije zwykłej polskiej czyściochy ... przyjacielu !
Bo Cie Kurna lubię!
oczywiscie w stosunku 40-1
http://pl.youtube.com/watch?v=KBwwFsKTJGs
PS
 |
widzisz Sid, naobiecywał wódkę i znikł tak jak Kibic w Ilku  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
|
|
|
 |
|