_
|
Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Dodatki ~ O tym marzę
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 2 z 2
Idź do strony Poprzedna 1, 2 |
|
|
Wysłany:
Sob 10 Maj, 2008 22:21
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]hrabia
|
|
dzbanek napisał(a): | Tez tak miałem na początku na s2. Bałem sie ze na starcie kogos udeze. I zawsze na starcie traciłęm duzo pozycji. Po porstu bez ryzyka nie ma wygranej xD | Mnie to nie bawi... _________________
"Jechałem tak szybko gdyż....lubię zapierdalać..." |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Nie 11 Maj, 2008 01:29
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
Cq| Makao
|
|
Hrabia, odniosę się do twojej wypowiedzi jako ogółu. Nie napisałem, że mi się to nie zdarza, to było tylko odniesienie do twojej wypowiedzi na temat Bawbaga, trochę ironiczne. Co do uderzania to sprawa jest dla mnie prosta, nikogo nigdy nie staranowałem specjalnie. Zdarza mi się kogoś uderzyć tak, że straci dużo przeze mnie, ale na pewno nie jest to specjalne i wynika z bliskiej i kontaktowej walki. Do tego czasami dochodzi lag i wydaje się, że było to celowe i z impetem. Co do mojego myślenia i kończenia na T1, to nie przypominam sobie kiedy ostatnio zakończyłem wyścig na T1. Na CTRA bycie w czołówce nie jest jakimś mega sukcesem, chociaż to zależy z kim się ścigasz. Mi frajdę również sprawia czysta walka, ale czy nie może być ona ostra? A nie wiem czy zauważyłeś, ale w wyścigach typu OLFSL, F1P itp przynajmniej ja, nigdy nikogo nie przepraszam, bo takie sprawy wyjaśnia się po wyścigu. Natomiast na CTRA wole klepnąć ten guzik, żeby zaspokoić jakiegoś idiotę, który dzięki temu nie złoży raportu, bo potem się trzeba tłumaczyć, a po co to komu skoro wystarczy wcisnąć jeden guzik. Ja też mam w dupie przeprosiny ze skrótu. Podsumowując, nie mam zamiaru jechać powoli tylko i wyłącznie dlatego, że coś się może stać na T1, bo jak nie ja w kogoś to równie dobrze może ktoś inny wjechać we mnie. Przy wypadkach zawsze wina leży po obu stronach, z tym że zawsze jedna ze stron zawiniła bardziej. W tym najlepszych wyścigach, gdzie masz na starcie 20-25 aut, biorąc za przykład SO, każdy jedzie ile może na początku i jeżeli ma okazję kogoś zaatakować na T1 to się nie patyczkuje, bo może coś się stanie jak się stanie to trudno, ale jeżeli widzi, że potem nie da rady kogoś wyprzedzić to wszyscy jadą gęsiego, aż się nie porobią jakieś grupki i nie oceni się czy warto go atakować czy też nie. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 12 Maj, 2008 06:48
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]NooB-ik
|
|
Jezeli chodzi o T1, strasznie wkurzaja mnie Ci co maja lepsze czasy lub porownywalne ze mna. Team CD ostanio wiedzei w tym prym (AS National FXR). A uslyszec wtedy przeraszam, re.. graniczy z Cudem. Jedziemy w zakrecie wpycha sie OK, nie odejmuje gazu i wynosi go na zew. i koncze w piachu:/.Zdarzaja sie oczywiscie sytuacje jak to w wyscigu. Ktos o kogos sie otrze, lekko puknie, nie wyhamuje itp. Fajna zasada jest zasada (moja),ktora mowi: jak zyskasz pozycje przez uderzenie przeciwnika i on wytraci predkosc, wyprzedzisz go dzieki temu, oddajesz mu pozniej pozycje i walczycie dalej Wtedy szacuneczek dla takiego GOSCIA i przepraszac wtedy nie trzeba nawet  _________________ Maniek |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 12 Maj, 2008 08:36
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]hrabia
|
|
mariusz1980 napisał(a): | Jezeli chodzi o T1, strasznie wkurzaja mnie Ci co maja lepsze czasy lub porownywalne ze mna. Team CD ostanio wiedzei w tym prym (AS National FXR). A uslyszec wtedy przeraszam, re.. graniczy z Cudem. Jedziemy w zakrecie wpycha sie OK, nie odejmuje gazu i wynosi go na zew. i koncze w piachu:/.Zdarzaja sie oczywiscie sytuacje jak to w wyscigu. Ktos o kogos sie otrze, lekko puknie, nie wyhamuje itp. Fajna zasada jest zasada (moja),ktora mowi: jak zyskasz pozycje przez uderzenie przeciwnika i on wytraci predkosc, wyprzedzisz go dzieki temu, oddajesz mu pozniej pozycje i walczycie dalej Wtedy szacuneczek dla takiego GOSCIA i przepraszac wtedy nie trzeba nawet  | A propo CD i FXRa regularnie schodzę poniżej 1;42;50. Ba i wczoraj miałem świetne walki. Jedną z nich zapisałem FXR vs XRR
link:
http://rapidshare.com/files/114301631/as3_fight.mpr.html
4,4MB
Chcę zrobić z tego filmik. Adobe mi nie działa... Szukam czegoś innego... _________________
"Jechałem tak szybko gdyż....lubię zapierdalać..." |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 12 Maj, 2008 12:42
|
|
|
sierżant