Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Ogólne ~ Aviator
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 1
|
|
|
Wysłany:
Pią 25 Luty, 2005 06:55
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
WÂłaÂśnie mi siĂŞ zassaÂła dwupÂłytkowa wersja w caÂłkim fajnej rodziaÂłce i po szybkim przeklikaniu obu pÂłytek (obejrzeĂŚ mam zamiar wieczorkiem) to nie jest raczej film o wojnie, a o Howardzie Hughesie i jego gigantycznej Âłodzi latajÂącej Europa Stany
WiĂŞcej napisze jak go obejrzĂŞ. _________________ Hell Hath No Fury Like A FireFighter
Ochotnicza Straż Pożarna Pilica
www.osp.pilica.com.pl
Śląska Galeria Fotografii Pożarniczej
www.sgfp.com.pl |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Pią 25 Luty, 2005 09:41
|
|
|
Gość
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Z tego wlasnie powodu przerwalem sciaganie tego filmu i zapuscilem sobie DarkBlue World  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 25 Luty, 2005 10:14
|
|
|
newbie
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
to laxtsc teraz zamiast "check your 6!" bĂŞdzie "tam-tame za tobou!" a na pytanie czy sa cony?: "a ich kak psow!"
tally ho!
ze wzglêdów cenzuralnych: jeœli ktoœ nie posiada w³asnej nagrywarki DVD a chcia³by wykonaÌ sobie kopiê w³asnego "tmravomodrego..." to dysponujê mo¿liwoœci¹ wys³ania kopii DVD (oczywiœcie na wy³¹cznie prywatny u¿ytek) _________________ mAlLoRn
nic nie widziaÂłem nic nie sÂłyszaÂłem wszystkim wygadam |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 25 Luty, 2005 15:15
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
szymon napisał(a): | WÂłaÂśnie mi siĂŞ zassaÂła dwupÂłytkowa wersja w caÂłkim fajnej rodziaÂłce i po szybkim przeklikaniu obu pÂłytek (obejrzeĂŚ mam zamiar wieczorkiem) to nie jest raczej film o wojnie, a o Howardzie Hughesie i jego gigantycznej Âłodzi latajÂącej Europa Stany
WiĂŞcej napisze jak go obejrzĂŞ. |
A kto Cie tak paskudnie oszukal, ze to bedzie o jakiejs wojnie ?
To jest o Hughesie i tylko o nim - jak krecil filmy, krecil z aktorkami i w przerwach budowal dziwne samoloty (z tych co zrobil na filmie - pierwszym ladowal na polu, drugim sie profesjonalnie rozbil, a trzecim, o dziwo, przelecial duzo wiecej niz to mialo miejsce w rzeczywistosci )
W dodatku film jest cholernie dlugi, zdziebko meczacy i gra w nim DiCaprio, ktory w zyciu mial jeden dobry wystep w "Co gryzie Gilberta Grape'a".
Do filmu mialem napisy przy okazji sciagniete - tak gownianego tlumaczenia to ja jeszcze nie widzialem Aktorzy mowia swoje, a subtajtle swoje. Jeden z ciekawszych kwiatkow: "can I have some scotch?" zostalo przetlumaczone na "moglbys mi podac skocz?" Zaznacze, ze w odpowiedzi zostala podana whiskey, a nie tasma klejaca...
O jakiejkolwiek zbieznosci tekstow chocby zwiazanych z lotnictwem z oryginalem mozna bylo od razu oczywiscie zapomniec Chalupnicze tlumaczenia rulez  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią 25 Luty, 2005 22:23
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
NIe no to ja mam spoczko tÂłumaczenie  _________________ Hell Hath No Fury Like A FireFighter
Ochotnicza Straż Pożarna Pilica
www.osp.pilica.com.pl
Śląska Galeria Fotografii Pożarniczej
www.sgfp.com.pl |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 28 Luty, 2005 16:04
|
|
|
newbie
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
mallorn napisał(a): | ... dysponujĂŞ moÂżliwoÂściÂą ... | chwilowo nagrywara w serwisie, info dla tych ktĂłrzy siĂŞ zgÂłosili do tej pory - wysyÂłam we wtorek. _________________ mAlLoRn
nic nie widziaÂłem nic nie sÂłyszaÂłem wszystkim wygadam |
|
|
|
 |
|