Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Gadka Szmatka ~ Wredna pogoda...
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 3
Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
|
|
Wysłany:
Pon 07 Kwiecień, 2008 19:24
|
|
|
pilot
Dywizjon:
303sqn
Nick w LFS:
[WBT]Julius
|
|
Jak w temacie.  _________________ "Sam wypiłem ok 3500 różnych piw i ogólnie muszę powiedzieć wszystkie maja coś wspólnego - trzeba sikać." - Andy z Hagen |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Pon 07 Kwiecień, 2008 20:41
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
bueheheeheh.... powiedzial co wiedzial  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 08 Kwiecień, 2008 08:48
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Nie przeżywaj - błoto przynajmniej jest  _________________ tak to ja nie trafilem w hangar!!!
i nie rozpoznaje Beryla
Pozdrawiam
Plush aka plu-pl
http://public.fotki.com/plushack/ |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 08 Kwiecień, 2008 08:54
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
lol plushak.. 
Byście sie zebraliście i na ILa wpadli. Z Raxem sami zabijamy. Joohny i kibic czasem gdzieś przelecą, że niby pomagają.... hmm.. chyba na zasadzie odwracania uwagi, bo tak widowiskowo sie rozpierdalają, że nie można tego nie oglądać. Wróg ogląda te fajerwerki, a my im skrzydełka odrywamy, ale większa ekipa by sie przydała  _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 08 Kwiecień, 2008 09:05
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
dokladnie dokladnie !!!!!!!
ale swoja droga Sid to se nawalies w papiery ! Dzony i Kibic sa slepawi wiec pewnie za rok ten post zauwaza, do tego czasu mozna sie z nich troszke ponabijac
a jak juz zauwaza....to sie wtedy szybko posta wytnie i juz  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 08 Kwiecień, 2008 09:28
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 08 Kwiecień, 2008 09:39
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]hrabia
|
|
sid--- napisał(a): | lol plushak.. 
Byście sie zebraliście i na ILa wpadli. Z Raxem sami zabijamy. Joohny i kibic czasem gdzieś przelecą, że niby pomagają.... hmm.. chyba na zasadzie odwracania uwagi, bo tak widowiskowo sie rozpierdalają, że nie można tego nie oglądać. Wróg ogląda te fajerwerki, a my im skrzydełka odrywamy, ale większa ekipa by sie przydała  | Ja powoli wracam do WB. 1h dziennie, ale zawsze cuś. Może, dlatego że w godzinach 23-1? Teraz ino sq szukać. _________________
"Jechałem tak szybko gdyż....lubię zapierdalać..." |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 08 Kwiecień, 2008 09:57
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
hrabia303 napisał(a): | sid--- napisał(a): | lol plushak.. 
Byście sie zebraliście i na ILa wpadli. Z Raxem sami zabijamy. Joohny i kibic czasem gdzieś przelecą, że niby pomagają.... hmm.. chyba na zasadzie odwracania uwagi, bo tak widowiskowo sie rozpierdalają, że nie można tego nie oglądać. Wróg ogląda te fajerwerki, a my im skrzydełka odrywamy, ale większa ekipa by sie przydała  | Ja powoli wracam do WB. 1h dziennie, ale zawsze cuś. Może, dlatego że w godzinach 23-1? Teraz ino sq szukać. |
wiesz co ? nie- nie bede przeklinal....uspokoilem sie.... _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 08 Kwiecień, 2008 10:09
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Rax, wdech - wydech... 
Hrabia ma regres. Dość często spotykane w przyrodzie. Wyrośnie.
pozdrawiam Hrabia, i życzę .... jak najmniejszych warpów, i kolizji... a sorry, tam nie ma kolizji.. no to sokolego wzroku w wypatrywaniu konów... a sorry, tam są ikony.. no to bezpiecznego uciekania przed konem, tak żebyś w drzewa nie wpadł.. a sorry, tam nie można w drzewo wpaść.. no to w dom.. ech.. dobra, już nic nie mówie.. 
powodzenia _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 08 Kwiecień, 2008 11:15
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]hrabia
|
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 08 Kwiecień, 2008 11:49
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
nie przeszkadzalo bo nie mielismy odniesienia. polatasz troszke na czyms lepszym to natychmiast zauwazysz roznice. Ponadto stopien trudnosci na ilku zdecydowanie wiekszy !!!
a takimi filmikami to jakos mnie nie przekonujesz a jeszcze bardziej utwierdzasz w przekonaniu ze Wb to beznadziejna gierca pod kazdym wzgledem poza interfejsem - no ale gdy chce pogadac to moge sobie gg odpalic  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 08 Kwiecień, 2008 14:53
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
sid--- napisał(a): | lol plushak.. 
Byście sie zebraliście i na ILa wpadli. Z Raxem sami zabijamy. Joohny i kibic czasem gdzieś przelecą, że niby pomagają.... hmm.. chyba na zasadzie odwracania uwagi, bo tak widowiskowo sie rozpierdalają, że nie można tego nie oglądać. Wróg ogląda te fajerwerki, a my im skrzydełka odrywamy, ale większa ekipa by sie przydała  |
czytałem  _________________ Parkinson czy Alzheimer? Wybór jest prosty.
Lepiej połowę rozlać niż zapomnieć wypić. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 08 Kwiecień, 2008 15:02
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
rax napisał(a): | dokladnie dokladnie !!!!!!!
ale swoja droga Sid to se nawalies w papiery ! Dzony i Kibic sa slepawi wiec pewnie za rok ten post zauwaza, do tego czasu mozna sie z nich troszke ponabijac
a jak juz zauwaza....to sie wtedy szybko posta wytnie i juz  |
czytałem
aaaa, bym zapomniał - sameś ślepawy - kto to mnie wczoraj ołowiem poczęstował - rzekomo niosąc pomoc. _________________ Parkinson czy Alzheimer? Wybór jest prosty.
Lepiej połowę rozlać niż zapomnieć wypić. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 08 Kwiecień, 2008 15:59
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
hrabia303 napisał(a): | LoL tyle lat wam nie przeszkadzało a teraz się czepiacie… |
Tak samo jak River Raid..  _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 08 Kwiecień, 2008 22:45
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]hrabia
|
|
rax napisał(a): | nie przeszkadzalo bo nie mielismy odniesienia. polatasz troszke na czyms lepszym to natychmiast zauwazysz roznice. Ponadto stopien trudnosci na ilku zdecydowanie wiekszy !!!
a takimi filmikami to jakos mnie nie przekonujesz a jeszcze bardziej utwierdzasz w przekonaniu ze Wb to beznadziejna gierca pod kazdym wzgledem poza interfejsem - no ale gdy chce pogadac to moge sobie gg odpalic  | No widzisz RAX nie zawsze stopień trudności idzie z grywalnością. Poza tym tez mam gg  _________________
"Jechałem tak szybko gdyż....lubię zapierdalać..." |
|
|
|
 |
|