Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ IŁ-2 Sturmovik ~ Film PFT
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 2
Idź do strony 1, 2 Następna |
|
|
Wysłany:
Pon 10 Marzec, 2008 13:35
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
W końcu skończyłem zapowiadany film z naszych wypadów na statki na serwerze Zeke vs Wildcat. Zajęło mi to trochę więcej czasu niż myślałem (w sumie miesiąc z kawałkiem, a zakładałem jakieś dwa tygodnie). 80% ujęć pochodzi z tracków, które nagrywaliśmy w czasie latania on-line. Te pozostałe 20% to ujęcia których w żaden sposób nie dało się uzyskać z różnych powodów np. brak statycznych kamer na mapie, dzięki którym można zobaczyć zbliżenia na uderzające torpedy. Ponadto tylko dwie czy trzy sceny z samolotami są stworzone przy pomocy Full Mission Builder-a. Cała reszta pochodzi prosto z potyczek na serwerze.
Plik avi zajmuje 46 MB (kodek Xvid). Dość dużo jak na tak krótki film (2:53s), ale nie chciałem za bardzo kompresować żeby nie tracić na jakości. Przed kodowaniem plik miał 973 MB. Cały surowy materiał, który zgromadziłem nagrywając sceny z Ił-a zajmował natomiast jakieś 8,3 GB!!
Paru wybrańców film już widziało (w gorszej jakości) i został przyjęty dość entuzjastycznie (jeden z entuzjastów z wrażenia chyba od razu "za kołnierz nie wylał"), więc mam nadzieję, że wam się też spodoba.
Oto link i zachęcam do komentowania.
http://rapidshare.com/files/98418674/Syd_PFT.avi.html
P.S. Ponieważ czasami niektóre osoby mają problem z rapidem to za jakiś czas postaram się wrzucić plik na inny serwer, przeznaczony typowo pod filmy z Ił-a. _________________ "Bandits at five o'clock!"
"Roger that...........What do we do until then?" |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Pon 10 Marzec, 2008 13:58
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]hrabia
|
|
syd napisał(a): |
P.S. Ponieważ czasami niektóre osoby mają problem z rapidem to za jakiś czas postaram się wrzucić plik na inny serwer, przeznaczony typowo pod filmy z Ił-a. | Zapewne przez Proxy śmigają…
Wszystko ładnie. Twój filmik jak zawsze świetnie zmontowany Tylko odniosłem wrażenie, że jest za ciemno…  _________________
"Jechałem tak szybko gdyż....lubię zapierdalać..." |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 10 Marzec, 2008 14:24
|
|
|
pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Swietny film  _________________ Kanał IRC: #lfs.pl na serwerze: Gamesurge |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 10 Marzec, 2008 15:38
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
miodzio !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sliczota zwana dalej przecudem....a teraz bierz sie do krecenia filmu z fajterki !!!
dzisiaj zaczniemy tworzyc materialy i przesylac je tobie wiec sie nie martw o ich brak  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 10 Marzec, 2008 16:56
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 10 Marzec, 2008 18:36
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|

no bomba!
Syd dałem linki do filmu na forum 302 i WOP.
ech.. latamy dziś, bo nabrałem ochoty 
BANZAJ!!!!! _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 10 Marzec, 2008 19:07
|
|
|
pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
fiu,fiu ładniutkie  _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 10 Marzec, 2008 20:09
|
|
|
Administrator
Dywizjon:
303sqn Kościuszkowski
Nick w LFS:
[WBT]Szymik
|
|
Syd kolejny Twoj film po którym szukam joya z zamiarem podlaczenia go do kompa:D Brawo:) Szkoda ze nie ma na koncu www.warbirds.pl  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 10 Marzec, 2008 21:01
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
ejjjj a gdzie tak zwana lista płac ?????????????
SYD takimi literami sie kurna zaznaczyl na poczatku a nas nawet kurna maczkiem na koncu nie wymienil swinia....
chyba ze maczek jest tak maly ze go nawet nie widac ?  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 10 Marzec, 2008 21:08
|
|
|
pilot
Dywizjon:
303sqn
Nick w LFS:
[WBT]Julius
|
|
Syd... szacuneczek _________________ "Sam wypiłem ok 3500 różnych piw i ogólnie muszę powiedzieć wszystkie maja coś wspólnego - trzeba sikać." - Andy z Hagen |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 10 Marzec, 2008 22:15
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Wszyscy chwalą to i ja powiem, że no, no ... całkiem ładne i kolorowe, muzyka nawet pasuje. Jednak Syd poszedł na komercję odchodząc w istotny sposob od dokumentalnych prawd. Troche malo uwypuklona jest moja heroiczna rola w tych misjach. Moze w odcinku o fighterce bedzie wiarygodniejszy scenariusz.
A tak w ogole to uklony i szacuneczek dla p.Syda.  _________________ Parkinson czy Alzheimer? Wybór jest prosty.
Lepiej połowę rozlać niż zapomnieć wypić. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 11 Marzec, 2008 08:39
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
P-I-Ę-K-N-E
Tylko czemu 2 minutowy trailer a nie wersja kinowa 2-godzinna ?  _________________ Hell Hath No Fury Like A FireFighter
Ochotnicza Straż Pożarna Pilica
www.osp.pilica.com.pl
Śląska Galeria Fotografii Pożarniczej
www.sgfp.com.pl |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 11 Marzec, 2008 09:50
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
przyjdzie taki kocur i zamiast napisac ze, "ale sie podjaralem i jutro z wami polatam" to eeee....tylko 2 minutyyyyy....eeee...
normalnie olal nas prosto z hydrantu
a teraz po mojej cietej (badz co badz) riposcie napisze ze robi 13456778923 render łosia w wersji szaro-kolorowej w odcieniu sino-koperkowy-roz a poza tym to nie ma netu i mieszka w gliwicach gdzie nikt o necie nie slyszal....
albo jeszcze lepiej ...plyta mu sie spalila !  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 11 Marzec, 2008 11:11
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
Wujek Rax Mistrz Ciętej Riposty
I nie Łosia a Lamparta Co za niedoinformowanie _________________ Hell Hath No Fury Like A FireFighter
Ochotnicza Straż Pożarna Pilica
www.osp.pilica.com.pl
Śląska Galeria Fotografii Pożarniczej
www.sgfp.com.pl |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 11 Marzec, 2008 11:34
|