Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ RusFH ~ Problem z ruskiem
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 2
Idź do strony 1, 2 Następna |
|
|
Wysłany:
Wto 30 Listopad, 2004 12:01
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Witam to znowu ja i znowu zakladam jakis topic
Mam problem a mianowicie taki,ze serwer wb nie wpuszcza mnie na areny BoB oraz testowa.Wczesniej bylo wszystko w porzadku ale od czasu frame drugiego w BoB cos sie pochrzanilo.(Wprowadzili wtedy rejestracje na BoB przez strone wbfree) Podczas logowania wyskakuje informacja " Twoje konto nie jest autoryzowane do wejscia na te arene".
W kazdym razie jestem zalamany bo swanca wczoraj chcial mi dac lekcje pilotazu a tu taki klops
Co prawda idzie mi coraz lepiej ale uczenie sie w boju skutkuje dosc duza iloscia moich zejsc smiertelnych i co tu gadac czasem straszna frustracja
Bede wdzieczny za kazda pomoc |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Wto 30 Listopad, 2004 12:55
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]hrabia
|
|
na arene BoBa i testowa tylko przez IP 83.149.244.5
Co do pilotaÂżu... Narazie mam duÂżo czasu jak by co
Zrob sobie liste co chciaÂłbyÂś wiedzieĂŚ itp.A napewno dostaniesz pomoc.
JeÂśli chodzi o manewry teÂż moge filmiki podesklaĂŚ (dobrze by byÂło z 50MB mieĂŚ na to) A co do samego latania; Musisz wyĂŚwcz sobie nawyk toru lotu, odmierzania poprawki, rozglÂądania siĂŞ (to najwaÂżniejsze) _________________
"Jechałem tak szybko gdyż....lubię zapierdalać..." |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 30 Listopad, 2004 14:23
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
i dodatkowo nawyk nieotwierania ognia z odleglosci wiekszej niz d2 (ewentualnie d3 ) _________________ Rosjanom gratulujemy FreeHosta |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 30 Listopad, 2004 17:58
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]hrabia
|
|
Cytat: | i dodatkowo nawyk nieotwierania ognia z odleglosci wiekszej niz d2 (ewentualnie d3 ) |
zapomniaÂłeÂś dodaĂŚ, Âże nie dotyczy buffĂłw  _________________
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 30 Listopad, 2004 18:54
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
no to juz zalezy od indywidualnych predyspozycji fajterowskich
ja na taki przyklad bardzo lubie zaleciec buffa jakies d3 od tylca i nawalac ile wlezie...
nie trudno jest sie chyba domyslic ze po takiej akcji buff sobie spokojnie odlatuje, a ja posiekany przez ottosa bezszelestnie szybuje sobie w kierunku matuszki ziemi bez silnika, skrzydla, itp.
no ja po prostu lubie ten sport!  _________________ Rosjanom gratulujemy FreeHosta |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 30 Listopad, 2004 22:24
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
co do buffow mam sprawdzona zasade , nabieram altu (jakis 1.5km ponad buffa) i atakuje od jego 4clk lub 8clk, zawsze sie sprawdza  _________________ F/Lt vojtas from 302nd Polish Squadron "PoznaĂąski" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 30 Listopad, 2004 23:47
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Heh cos jest dalej nie tak.Zrobilem tak jak napisal hrabia303 znaczy odznaczylem wszystkie inne ip poza 83......... ale nic sie nie zmienilo,dalej wyskauje to samo moze reintsalowac FHLaunchera?? |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 01 Grudzień, 2004 00:01
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]hrabia
|
|
sprobuj amoze mapek nie masz? _________________
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 05 Grudzień, 2004 23:48
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
vojtas napisał(a): | co do buffow mam sprawdzona zasade , nabieram altu (jakis 1.5km ponad buffa) i atakuje od jego 4clk lub 8clk, zawsze sie sprawdza  |
e podchody jakieÂś dziwne... jeÂśli na pokÂładzie jest 4x12mm albo wiĂŞcej prujĂŞ z d6 ile siĂŞ da, zanim podejdĂŞ bliÂżej otto juz siĂŞ wykrwiawiajÂą... nie dotyczy pe2 do ktĂłrych nie zbliÂżam siĂŞ bez 30mm |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 06 Grudzień, 2004 09:46
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
Beryl napisał(a): | ... jeÂśli na pokÂładzie jest 4x12mm albo wiĂŞcej prujĂŞ z d6 ile siĂŞ da, zanim podejdĂŞ bliÂżej otto juz siĂŞ wykrwiawiajÂą... nie dotyczy pe2 do ktĂłrych nie zbliÂżam siĂŞ bez 30mm |
Teraz przy zmianie gunnery mode mo¿e byÌ ró¿nie z tymi 12mm , 15mm i 20mm
Jak mnie œciga³o zero w b24, by³ na d7-d8 jego 20mm do mnie nie dolatywa³o (fajnie wygl¹da jak koleœ sprejuje i te pociski siê nale urywaj¹ w powietrzu) , a ja na manualu z tailgunnera wpakowa³em w niego kilkanaœcie 12mm i biedak odpuœci³ bez engina, mo¿e te¿ mieÌ (a nawet na pewno ma) prêdkoœÌ spier.... ekhm "taktycznego wycofu celem unienikniêcia zestrzelenia", która wynosi³a coœ ko³o 450km/h _________________ Hell Hath No Fury Like A FireFighter
Ochotnicza Straż Pożarna Pilica
www.osp.pilica.com.pl
Śląska Galeria Fotografii Pożarniczej
www.sgfp.com.pl |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 06 Grudzień, 2004 12:00
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
ciekaw jestem kto mi wtedy poradzil by lecac bufem walnac kobre jak podlatuje con od 6 celem szybkiego wytracenia speedu ???
efekt ? ano proste...zamiast kilku pociskow dostalem kilka tysiecy!!!  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 06 Grudzień, 2004 12:11
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
Ech wodzu to by³ b³¹d w sztuce Kobry Szymona, mnie uratowa³a parê razy ¿ycie     _________________ Hell Hath No Fury Like A FireFighter
www.osp.pilica.com.pl
www.sgfp.com.pl |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 06 Grudzień, 2004 13:26
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
dzieki za przypomnienie...teraz wiem komu wstrzymac ewentualny awans  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 06 Grudzień, 2004 13:29
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
co to za nowy manewr? "kobra"  _________________ F/Lt vojtas from 302nd Polish Squadron "PoznaĂąski" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 06 Grudzień, 2004 13:33
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
303 Kościuszkowski
Nick w LFS:
|
|
Hu hu za wstrzymanie awasnu mogÂłoby byĂŚ "mode off" :> _________________ Hell Hath No Fury Like A FireFighter
www.osp.pilica.com.pl
www.sgfp.com.pl |
|
|
|
 |
|