Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Eventy ~ Oval challenge
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 1
|
|
|
Wysłany:
Czw 31 Styczeń, 2008 14:11
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
Cq| Makao
|
|
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Czw 31 Styczeń, 2008 14:42
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]hrabia
|
|
Ja się nie zapisze, bo młodzież ma kijowe terminy wtorki? Kto taki termin wymyślił? W 1m może jeszcze bym pojechał, ale przez 3 tygodnie na 100% tylko 1 raz mógłbym, więc nie ma sensu. Obecnie jestem zapisany do 2ch weekendowych lig i poświęcam czas na przygotowania  _________________
"Jechałem tak szybko gdyż....lubię zapierdalać..." |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 13 Luty, 2008 14:34
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
Dzban
|
|
Trochu odkopie temat ;] Wczoraj był powtórzony wyścig DFH nascar. Ja z 11 pojechałem na 5 msc. A Makao niestety nie dojechał. (cienianss ) Za tydzień ścigamy sie w FZ5 będzie sie działo xD Dzisiaj event Zionu GTRy&KY3 (ja nie jadę zobaczymy jak Makao, Hrabia, Paweł i Krecik pojadą) ;] |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 13 Luty, 2008 15:13
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
Cq| Makao
|
|
Dojechałem... Zaraz po przekroczeniu mety się rozłączyłem, ale dojechałem. Chyba 11, zresztą i tak będę pewnie DSQ, bo Pawełek zaspał i że niby moja wina, ale co tam.  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 13 Luty, 2008 15:18
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]hrabia
|
|
makao napisał(a): | Dojechałem... Zaraz po przekroczeniu mety się rozłączyłem, ale dojechałem. Chyba 11, zresztą i tak będę pewnie DSQ, bo Pawełek zaspał i że niby moja wina, ale co tam.  | Może inne przełożenie miał, ale jeśli go nie wyminąłeś tylko wjechałeś w niego to jest twoja wina  _________________
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 13 Luty, 2008 15:54
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
Cq| Makao
|
|
Hrabia chodzi o lotny start, zresztą jak Ci sie chce to sobie poczytaj forum lfs.pl
A co do dzisiaj to jestem przygotowany na 100%. Wygra Lont albo Devil  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 13 Luty, 2008 16:54
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]hrabia
|
|
makao napisał(a): | Hrabia chodzi o lotny start, zresztą jak Ci sie chce to sobie poczytaj forum lfs.pl
A co do dzisiaj to jestem przygotowany na 100%. Wygra Lont albo Devil  | ad.1
Wiem , co to, nascar i start lotny. Moja przygoda z komputerem i grafiką 3D zaczęła się od gry NASCAR i Win95? :] Mówię o tym, że mógł mieć innego seta z inną reakcją, zobacz jak wiskotyczny albo otwarty dusi czasami Pyzatym wjechałeś mu w zadek i czy ruszył wolno czy szybko nie ma znaczenia Twoja wina.
ad.2
Ta!!! Skończy się na 3 lapie gdzie kończysz za zwyczaj eventy… No czasami trochę dalej. Nastaw się na dojechanie. Tak jak ja… Na razie ciężko mi idzie nauka jazdy nas g25… Już 2 miesiąc a ja jeszcze koniec stawik zaliczam Ale chyba coraz szybciej jadę… Chyba się z nią zgrałem (W łapach fajnie się ją trzyma) I miło się jeździ. Postępy były by lepsze gdybym nie jeździł po pijaq… Hehe żart…  _________________
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 13 Luty, 2008 17:31
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
Kykec
|
|
Makao - i tak byla Twoja wina
Ja tez moglem wyprzedzic osobe jadaca przede mna, ale odpuscilem gaz, zeby nie oszukac.
Dzisiaj raczej na sukces nie licze, dziwnie sie czuje i w ogole. Ale postaram sie pojechac,  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 13 Luty, 2008 17:39
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
Cq| Makao
|
|
Kykec napisał(a): | Makao - i tak byla Twoja wina
Ja tez moglem wyprzedzic osobe jadaca przede mna, ale odpuscilem gaz, zeby nie oszukac. | Możliwe, że była. Zastosowałem się do tego co Rolf powiedział tydzień temu. Murek = ogień. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 13 Luty, 2008 19:03
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
Dzban
|
|
Tak Makao murek = ogien ale wyprzedzać można dopiero po minięciu start meta... Kykec za mną odpuszczał gaz tak jak ja przed kolesiem jadącym przede mną... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 13 Luty, 2008 22:27
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
Dzban
|
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 14 Luty, 2008 16:01
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]NooB-ik
|
|
43 minuty oval Beka :)Nie wialo nuda ....? _________________ Maniek |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 14 Luty, 2008 16:07
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
Cq| Makao
|
|
mariusz1980 napisał(a): | 43 minuty oval Beka :)Nie wialo nuda ....? | Wiało straszną. Ale wczoraj jechaliśmy GTR@KY3. |
|
|
|
 |
|