Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ RusFH ~ PK na FreeHost
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 2
Idź do strony 1, 2 Następna |
|
|
Wysłany:
Wto 22 Luty, 2005 14:19
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Hej.
Wlasnie sobie pomyslalem, ze moze ruscy mogliby wprowadzic zmiane w sposobie usmiercania pilota.
Wiadomo, ze IRL jesli pilot zaliczyl kulke w leb, to jego samolot nie eksplodowal.
a wiec:
Powiedzmy, ze ekran robil by sie czerwony, a samolot zachowywal by sie tak jak by sie puscilo stery... i sobie lecial w glebe.
Ewentualny napastnik, albo po zachowaniu sie samolotu zorientuje sie, ze pilot is killed, albo bedzie w niego ladowal, az samolot sie rozpadnie.
Istnieje ryzyko, ze takie kille beda kradzione, ale np: jesli ktos by zrobil PK, to mimo wszystko, ze samolot zostawil zeby spadl, a kto inny by go dopadl i rozprul do konca to kill by byl dla tego co zrobil PK.
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Wto 22 Luty, 2005 14:32
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
pomysÂł jest dobry,ale Âże tak powiem lina za krĂłtka (KubuÂś Puchatek).
gdyby pilot zostaÂł trafiony kiedy samolot leci na wznoszeniu samolot mĂłgÂłby leciec jeszcze Âładnych kilka minut a w tym czasie zestrzelony pilot nie mĂłgÂłby lecieĂŚ drugi raz, bo jego komp musiaÂłby liczyĂŚ poÂłoÂżenie spadajacego samolotu. poza tym to juÂż chyba kwestja rozwiÂązaĂą w samym WB anie Freehoscie |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 22 Luty, 2005 14:39
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Tez o tym pomyslalem. Jakis czas temu dostalem PK z otto bombera na 6km.. spadalbym dosc dlugo.
W WB jest to rozwiazane tak, ze samolot wybucha i wali sie na dol z biala ikonka. Wiec moze wystarczylo by troche to zmodyfikowac.
Wiec np. t=0%, albo automat sam ciagnie samolot w dol.. _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 22 Luty, 2005 14:48
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
ale to i tak komp musiaÂłby liczyc zachowanie samolotu, chyba Âżeby znikal samolot a w jego miejscu pojawiaÂł siĂŞ drone z modelem samolotu nurkujÂący do ziemii...ale wtedy teÂż by mogli go rozwalic. takie cos sie chyba srednio sprawdza w grach multiplayer ;/ |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 22 Luty, 2005 15:54
|
|
|
pilot
Dywizjon:
303sqn
Nick w LFS:
[WBT]Julius
|
|
w dodatku zale¿y te¿ w które miejsce pilot dostanie, jak dostanie w lew¹ stopê i lewe ucho to mog³by siê wy³¹czaÌ lewy g³oœnik i nie dzia³a³by rudder w lewo, albo jak by dosta³ w prawe oko, to pó³ ekranu by³oby czarne  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 22 Luty, 2005 16:36
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
ile czosnku trzeba zeÂżreĂŚ,Âżeby miec takie pomysÂły? |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 23 Luty, 2005 02:44
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
wydaje mi sie ze szary samolot to sie drona juz pojawia. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 23 Luty, 2005 08:14
|
|
|
pilot
Dywizjon:
303sqn
Nick w LFS:
[WBT]Julius
|
|
Beryl napisał(a): | ile czosnku trzeba zeÂżreĂŚ,Âżeby miec takie pomysÂły? |
amerykaĂąskiego czy europejskiego?  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 23 Luty, 2005 11:49
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
madfreak
Nick w LFS:
|
|
afrykanskiego predzej...
cos takiego jest w AH..
pk od razu konczy zabawe, "pilot wounded" coz..
najpierw ekran zalewa sie czerwienia - trwa to jakies 10 sekund, potem zalewa sie czernia - tez 10 sekund...
potem wraca do normalnosci..
chyba po trzecim takim zdarzeniu pilot umiera z powodu wykrwawienia..
jesli sie pomylilem, niech mnie sprostuje ktos, kto lata w AH..
a w WB nie da sie tego zastosowac..
po prostu silnik gry nie pozwoli... _________________ W/O --jata from 302nd Polish Squadron "PoznaĂąski" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 23 Luty, 2005 11:54
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
w "czystym" WB jest moÂżliwoÂśc zranienia pilota ktĂłry zaczyna siĂŞ wykrwawiaĂŚ, ale widziaÂłem to tylko raz, na szymikowym 2.77 podczas "scenara"... Gwiazdiego G4m oberwaÂł, pojawiÂł siĂŞ napis pilot wounded i tyle... jednak podczas rtb gwiazdi wykitowaÂł  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 23 Luty, 2005 11:59
|
|
|
pilot
Dywizjon:
303sqn
Nick w LFS:
[WBT]Julius
|
|
jata napisał(a): | afrykanskiego predzej... |
hmm, wygraÂłeÂś Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 23 Luty, 2005 12:08
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Serwer Itmo umozliwial wlasnie zranienie pilota (komunikat pilot wounded, a po jakims czasie kaplica, zazwyczaj dosc dlugim) oraz pozary silnika, ktore mozna bylo ugasic (jak sie mialo gasnice ) |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 24 Luty, 2005 11:27
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Wczoraj miaÂłem cos takiego Âże pilot hit by .303 ale nie byÂło PK, tylko mi siĂŞ kokpit czerwieniÂą zacz¹³ zabarwiaĂŚ, a widok za oknem byÂł normalny. Jak jest wtedy zesterownoÂściÂą to nie wiem bo drugim .303 dostaÂłem w rfuselage i mi ogon odpadÂł, ale to juÂż historia na wÂątek o wielkich szamanach z syberyjskiej tundry. _________________ No i dobrze, fajna zabawa jest, po co to zamykać |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 24 Luty, 2005 13:18
|
|
|
kadet
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
O rany Beryl jaka pamiĂŞĂŚ. Faktycznie byÂłem ranny a na koniec dostaÂłem info z hosta "WykrwawileÂś siĂŞ na ÂśmierĂŚ" (oczywiÂście po murzyĂąsku). _________________ Core2Duo 2,33 MHz, 4 GB RAM DDR2 800, Asus P5N-E sli, GF 8800 GTS 320 MB ... jak powiedział Sofronow |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw 24 Luty, 2005 14:20
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
jak dla mnie to powinno byc tak ze nie ma takiej mozliwosci jak PK a jest tylko i wylacznie mozliwosc stracenia przeciwnika w tradycyjny sposob ! - czyli przez doprowadzenie jego samolotu do takiego stanu w ktorym nie moze kontynuowac fruwania i sobie spada (czytaj odstrzelenie usterzenia lub skrzydla) !!!
pk tylko i wylacznie doprowadza mnie do nerwicy !!! nawet sam nie mam frajdy z tego ze zapakuje komus pk. _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
|